Mooie overzichtelijke site met veel info en foto's en snel boeking geregeld.

Snelle boeking door duidelijke site.

Zeer vriendelijke nette service

Zeer positief

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Site was duidelijk. De vakantie zoals omschreven maakt ons enthousiast en maakt dat we uitkijken naar onze vakantie eind augustus!

Makkelijk en duidelijk

Snel en makkelijk geboekt omdat ik al bekend was met de site en farmcamps

geweldig

in 1 woord geweldig!

Super vriendelijk en professioneel

Ik had telefonisch contact met de klantenservice ivm het boeken van een vakantie. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en de mevrouw regelde de vakantie met de glimlach. Het gesprek ging ook fantastisch vlot en in een mum van tijd was alles georganiseerd en vastgelegd. Super tevreden, ik denk dat ik nog nooit zo goed te woord ben gestaan.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Prima maar kan een stuk beter

Het is een onduidelijk proces. Het is geen gebruiksvriendelijk proces.

Vriendelijke medewerkers

Heel goede ervaring met de reservering. Heel vriendelijk en alles werd goed uitgelegd.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Overzichtelijk en makkelijk te boeken

Het is een overzichtelijke site en makkelijk te boeken. En snel een boekingsbevestiging binnen na het boeken.

Goed geholpen

De boeking liep niet soepel, maar gelukkig na een telefoontje was het opgelost en kunnen we naar de plek waar we graag naar toe willen

Makkelijke site

Makkelijke super vriendelijk

Makkelijk te boeken, duidelijk wat bijkomende kosten zijn. Later nog mail contact gehad en niets anders dan vriendelijkheid.

Complete vakantie, gewoon speciaal

Op de boerderij is al heel veel te beleven, je hoeft zelf nog weinig andere activiteiten te organiseren. We gaan nu al 3 jaar op Farmcamps vakantie (diverse campings) met jong gezin (4,2,0 jaar) Bevalt ons erg goed!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goede site en communicatie.

Korte en snelle reacties vanaf het hoofdkantoor. Goed product!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke website. Ik vind zelf filters altijd erg handig om aan een uit te zetten en dat kan hier. Op mijn mobiel zag ik niet alle beschikbare tenten terwijl als ik op de laptop keek er wel meer tenten beschikbaar waren, dat leek even een foutje. Verder geen opmerkingen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima en overzichtelijke website om te boeken

Overzichtelijk en duidelijke site, na wat twijfelen toch de keus laten vallen op een luxere tent. Deze was gelukkig nog beschikbaar. Nu hopen op een lekker zonnetje tijdens de meivakantie.. Kijken nu al uit naar dat lange weekend!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Vlot boekingssysteem en snelle feedback in geval van extra vragen

Alvorens ik kon boeken had ik nog een vraag in verband met het bijboeken van extra services. Via facebook kreeg ik snel de nodige info. Daarna deed ik de online boeking op minder dan 5 minuten!

Duidelijk en gemakkelijk.

Uitzoeken en boeken ging gemakkelijk, informatie is duidelijk en helder, tot nu toe een aanrader.

De site is makkelijk

Site is makkelijk. Hoewel je eerst moet ‘bestuderen’ hoe de tenten het en wat wat de verschillende tenten zijn. Zou nog fijner zijn als je bij de beschikbaarheid direct kan zien wat de faciliteiten van de beschikbare tent zijn

Overzichtelijk en vrolijk

Na het lezen van de site kregen wij meteen zin om te boeken.

Goede klantenservice

Nog niet op vakantie geweest, maar wel al een review? Beetje raar...... Bij vragen goed geholpen door de klantenservice dus voor nu een 7! Even afwachten hoe de vakantie is voor een eindoordeel!

Prima website!

Het boeken ging eenvoudig.

Goede klantenservice

Er ging wat mis bij de boeking en dat is de volgende werkdag direct goed opgepakt door de klantenservice. Snel en naar tevredenheid opgelost.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Site ziet er leuk uit maar reserveringsmodule kan nog wat verbeterd worden.

Toen ik op de voorwaarde klikte om deze te lezen was ik daarna al mijn ingevulde gegevens kwijt en kon ik weer opnieuw beginnen vanaf de datum zoekactie af aan. Daar kan dus nog wat verbeterd worden. Verder kan ik over de vakantie verder nog weinig zeggen want eerste keer dat we via farmcamps iets boeken. Zou het wel fijner vinden dat in de prijs schoonmaak kosten etc al in zitten dan dat dat er achteraf nog allemaal bij komt.. maar dat is onze mening.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!