Goede service!

Goede hulp, duidelijke uitleg en snelle service bij het maken van een reservering. Top!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Al een paar keer naar een farmcamps geweest. De kids genieten van alle speel mogelijkheden. Wij als ouders van de rust.

Super fijne service

Mijn vragen worden zeer snel en prettig behandelt. Top!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik,met een top klantenservice

Het begint bij het uitzoeken van een leuke bestemming. Dat is heel overzichtelijk omdat elke boerderij op dezelfde manier wordt voorgesteld. Ook wat betreft de layout, heel goed gedaan. Met gebruik van de filters kan je heel eenvoudig selecteren en maakt het de keuze iets makkelijker. Het boeken zelf is eenvoudig en overzichtelijk dankzij het extra Luik aan de zijkant, heel handig. Hetgeen voor mij echt eruit springt, is het persoonlijke behandelen van de boeking. Alles wordt gecontroleerd, en bij onduidelijkheid krijg je een mailtje. Er wordt met de klant samen nagedacht over een mogelijke oplossing. Echt een grote troef!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Eenvoudig boeken, overzichtelijk en duidelijke informatie

Leuk om in eigen land op vakantie te gaan en te genieten van het boeren buitenleven. Een aanrader voor gezinnen met kinderen!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke website en heldere informatie

Snel geboekt zonder problemen!

Goede ervaring!

Snelle boeking, duidelijke website.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Super snel en goed geholpen

Ik had geboekt, maar wilde graag toch omboeken naar een andere boerderij en dit was erg snel en makkelijk geregeld door de telefoniste. Kort na het gesprek heb ik de bevestigingsmail ontvangen met de factuur voor het resterende bedrag.

Klantvriendelijk

De website heeft een aantrekkelijke lay out die je een goede indruk geeft over het concept. Veel duidelijke info en mooi nee r gezet. Verder zeer gebruiksvriendelijk, zelfs via de mobiele telefoon. Mijn vraag over betaling etc werd snel en duidelijk beantwoord via de klanten service dus al met al was mijn keuze voor de vakantie hierdoor snel gemaakt. Wij hebben er zin in!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Al twee keer heel erg genoten van kamperen bij Farmcamps

Het boeken via de website ging heel makkelijk. Geen aanvullingen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Heel overzichtelijk. Safaritent geboekt toch nog om kunnen boeken naar logde tent. Heel blij mee.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Na de boeking werkte er iets op de site niet goed. Even een mailtje gestuurd en binnen no-time was het opgelost.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Overzichtelijke website en simpel om verblijf te boeken.

We hebben een goede keuze kunnen maken bij welke farmcamp wij wilden verblijven door de overzichtelijke website. Het boeken van ons verblijf was heel simpel om te doen

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Duidelijke site met goede informatie

De site is erg overrzichtelijk waardoor het boeken van de juiste boerderijcamping makkelijk is.

Oubollige website

Zowel op het gebied van UX als functioneel vind ik de website onder de maat. Hij oogt oubollig, het is me gelukt om te reserveren en ergens vond ik het ook wel iets ‘schattigs’ hebben omdat het gaat om een boerderij, maar als jullie met de tijd meewillen zou een verbeterde website op termijn wel een aanrader zijn. Ik heb Farmcamps wel direct aangeraden bij een ander, maar dat is puur gebaseerd op het leuke concept, niet op basis van de website

Super snelle boeking

Heb snel en duidelijk een vakantie bij farm camps kunnen boeken.

Snel en klantvriendelijk!

Snel en klantvriendelijk!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

We hebben er allemaal veel zin in.

Jammer dat het zo populair is. Snel volgeboekt.

Duidelijk verhaal

Wij hebben de algehele boekingsprocedure als heel overzichtelijk ervaren. Ook het feit dat je later nog gemakkelijk extra modules kunt toevoegen, vinden we heel prettig werken. Al met al een prettige opmars naar de vakantie zelf, die hopelijk net zo soepel verloopt!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Kan niet wachten tot we er zijn.

Het boeken is goed gelukt en er was alleen wat gestuntel van mijn kant. Gisteren contact gehad met Farmcamp en samen de boekingen doorgenomen en alles klopt nu. Zeer vriendelijk geholpen.

Goede klantenservice

Geen lange wachtrij aan de telefoon

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Alleen nog maar geboekt voor onze zomervakantie, maar nu al een top ervaring! Ze denken zo fijn mee.. In de zomer gaat dit helemaal goed komen, en hebben we een heerlijke vakantie. Ik voel gewoon dat alles geweldig gaat worden!

Reserveren

Reserveren ging heel makkelijk. Voor mij heel duidelijk.

Mooie foto’s

Vond t lastig dat op de ene site iets een ‘luxe’ tent werd genoemd en dat dat woord Luxe niet meer terugkwam bij t boeken. Waardoor ik twijfelde of het wel t zelfde was.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!