Dit is pas echt klantvriendelijkheid

Recentelijk telefonisch een verblijf geboekt via FarmCamps. Aan de telefoon een zeer vriendelijke en enthousiaste medewerkster. Ik heb zelden iemand aan de telefoon gehad die zo vrolijk was. Er werd actief meegedacht en het telefonisch boekingsproces was erg duidelijk. De vakantie moet nog plaatsvinden, maar de eerste kennismaking met FarmCamps is helemaal top!

Mooie website

Mooie en duidelijke website. Hopelijk ziet het er in het echt zo uit als op de foto’s. Over een kleine 3 maanden komen we daar achter... Het inwisselen van de Campina Eurosparen korting was wel wat omslachtig.

Prima geregeld

Makkelijk om te kiezen en te boeken

Top klantenservice !

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

zeer adequate reactie op opmerking bij boeking

in januari boeking gedaan voor eind juni. vlees BBQ kon niet geboekt worden, vis BBQ wel. In opmerkingen veld aangegeven dat we graag de vlees BBQ bij wilden bestellen. De volgende dag werden we gebeld door een medewerken n.a.v. onze opmerking en is de BBQ geregeld. Prima geregeld vind ik. Ten aanzien van de site vind ik selectie mogelijkheden niet zo handig, op zich kom je er wel uit, maar bijv. beschrijving van de verschillende tenten als uitklap menu bij de selectie of boeking vind ik handiger.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goede service, prima campings, goede sfeer op dde camping

Wij zijn inmiddels op 3 verschillende campings geweest. Over het algemeen geldt: - Gezellig met de hele familie - Mooie en nette tenten - de dieren maken het helemaal - Leuke activiteiten voor jonge kinderen Wel Per boer verschillend hoe veel je mee mag helpen. Per camping verschillend wat de speelmogelijkheden zijn. Zeeland Mariekerke met stip op 1, Afgelopen jaar in Drenthe wat minder intiem omdat er ook veel andere tenten op de camping stonden.

Duidelijk

Het straalt uniformiteit uit. Dat maakt het overzichtelijk en duidelijk. Alles wat je wil weten is te vinden zonder veel omzwervingen. De website straalt eenvoud uit maar is niet kinderlijk. Daarmee zou het wat saai kunnen ogen - hoewel de doelgroep waarschijnlijk geen glamour wil- Geen overbodige informatie maar alles wat je wil weten.

Met tevredenheid geholpen

Had geboekt maar in mijn enthousiasme de verkeerde boerderij, contact opgenomen en hun regelde dat ik naar de boerderij kon waar ik graag naar toe wilde... geen problemen of lastige vragen, ik hoop dat ons verblijf net zo fijn zal zijn Gr Marjorie

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke website en makkelijk te boeken

De website is erg duidelijk, veel informatie over de boerderij en de tenten. Alle kosten zijn in één opslag te zien als je alle specificaties invult. Daarna kun je verder in het boekingsproces en komen er niet nog eens allemaal kosten bij. Wij zijn er positief over de website en alles wat daarbij komt kijken. We kijken uit naar onze geboekte vakantie.

Prettig, gemakkelijk, vriendelijk.

Klantenservice telefonisch gesproken. Erg open en vriendelijk, behulpzaam gesprek. Op de site kun je op praktische manier je weg vinden en kiezen. Ook de tijdspanne en planning werkt fijn.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Prima boeken, daarvoor was het even zoeken.

Op de website vond ik het onhandig zoeken. Als ik wilde weten wat verschil tussen de tenten was moest ik weer terug naar de overzichtspagina van de tenten. Doorklikken was niet logisch. Toen we uiteindelijk keuze hadden gemaakt was het boekproces en de reactie daarop in mail prima.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Geeft een goede indruk van de camping en de activiteiten

Zeer goed verlopen

Het boekingsproces was duidelijk en het ging snel. We kijken ontzettend uit naar onze vakantie bij farmcamps.

Prima klanten service

Ik had zelf een fout gemaakt in de boeking. Deze is keurig hersteld

Fijn te woord gestaan.

Website prettig, helaas als je te lang wacht knikkert hij je eruit en begin je overnieuw. Te begrijpen maar even lastig. Uiteindelijk telefonisch super vriendelijke en netjes te woord gestaan en geholpen!

Makkelijk en snel boeken

Duidelijke website en makkelijk boeken

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prettige en duidelijke site. Enige verbeter punt: als je al een locatie hebt uitgekozen en daarvan de beschikbaarheid wilt bekijken komen alle locaties weer tevoorschijn waardoor je de gekozen locatie weer 'opnieuw' moet opzoeken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Duidelijk, overzichtelijk en begrijpbaar.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het bestellen ging heel vlot en soepel

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Je komt meteen in de vakantiestemming

Wat ziet t er allemaal uitnodigd uit,lekker boers maar met de nodige luxe uitstraling

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Overzichtelijke website, makkelijk te boeken vakanties

Wij hebben totaal geen ervaring met Farmcamps, maar werden enthousiast door een folder bij KEKmama. Na een blik op de website werden wij nog enthousiaster en hebben wij meteen onze zomervakantie geboekt. Dit ging super makkelijk via de website.

Boeken ging makkelijk

Boeken ging makkelijk. Ik mis wel een annuleringsverzekering. Deze heb ik nu niet want ik kon deze optie m.i. nergens aanvinken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het glamperen is geweldig, organisatorisch iets minder

De site werkt niet heel prettig op de smartphone. Tijdens het boeken schiet de site van de ene boerderij naar de hele lijst heen en weer, dit maakt het onoverzichtelijk. Nu gekozen voor een andere boerderij dan de vorige keer. Het glamperen was geweldig, maar de organisatie van de boerin was erg chaotisch. Hopelijk is het bij deze boerderij overzichtelijker :-)

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Praktische website met handige filter mogelijkheden en veel info

Overzichtelijk en informatief

Het is prettig dat je kunt kiezen voor wat bij jouw situatie past en welke farm je voorkeur heeft daardoor. Konden ons alleen geen voorstelling maken van wat een battrailer is ondanks de foto's, maar we laten ons verrassen. De afhandeling van de reservering verliep goed en snel.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!