Vriendelijk telefoongesprek

Ik heb mijn vakantie telefonisch geboekt. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Alles werd snel en efficiënt geregeld.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Goed overzichtelijk

Het was een goede overzichtelijke site en het boeken ging makkelijk

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Enthousiasmerend, maar minder vriendelijk boeken

Dit is de tweede keer dat ik met veel plezier een vakantie bij farmcamps boek. Bij het moment van betalen had ik een random reader nodig. Tijdens het halen daarvan (2 trappen op en af) is er al een time out voor betaling en loopt de boeking vast, waardoor de boeking over moet. Inloggen lukt ook niet op dit punt (om te checken of er al een boeking staat bijvoorbeeld) want er is geen inlog button. Dus mijn advies: zorg voor een 'mijn farmcamps inlog' in je hoofdmenu. En als mogelijk, geef meer tijd voor betaling.

Vlot en duidelijk

de site is duidelijk, je kan goed vergelijken en krijgt een goed beeld vd boerderijen door de site te bestuderen. het boeken is duidelijk en verloopt vlot. ik koos ervoor om direct het gehele bedrag te betalen. daaropvolgend kreeg ik een mail met bevestiging vd boeking en dat het te betalen bedrag nog (volledig?) voldaan moet worden. ik ben er maar vanuit gegaan dat dat een foutje was ;-)

Top ervaring!

Heel goed geholpen! Top!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goed en snel geregeld, snel antwoord op mijn vragen

Heel klantgericht

We kregen na controle boeking nog geld terug. Omdat we babypakket hadden geboekt en een takenpakket teveel was. Heel attent Ook een vroegboekkorting mocht ik achteraf nog declareren en krijgen we de korting achteraf alsnog. Top!

Uitstekende service

Makkelijke website, overzichtelijk met duidelijke informatie.

Duidelijk, overzichtelijk en aantrekkelijk

En duidelijke site waar alles goed opstaat. Alles is goed te vinden, hoe de tent eruit ziet, hoe de camping eruit ziet en wat er te doen is in de omgeving. Als 3 keer eerder bij Farmcamps geboekt. T klopt hoe t op de site staat.

Makkelijk te boeken

Het boeken was zo gepiept! Ik had het wel fijn gevonden als ik na het invullen van onze gegevens de foto’s van de accommodatie nog makkelijk kon zien, zonder terug te gaan, om zeker te weten dat we de juiste tent hadden. Verder allemaal prima!

Overzichtelijk en informatief

Duidelijk, overzichtelijk en informatief. Uitnodigend vorm gegeven. Prettige communicatie en afhandeling.

Super vakantie!

Top vakantie gehad, dus komende zomer weer! De site is super overzichtelijk en boeken gaat heel makkelijk. Tussentijds contact via de mail is ook heel prettig! Je krijgt wat je ziet!

Vriendelijk, behulpzaam, super service

Er liep iets mis tijdens de betaling bij mijn boeking. Na een mailtje en telefoontje onmiddellijk hulp ontvangen en onze boeking werd in orde gebracht. Zeer vriendelijke klantenservice!

Vloeiend

Vloeiend en goed werkend digitaal boekingssysteem.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima, duidelijk en snelle bevestiging

Duidelijke beschrijving van het verschil tussen tenten e.d., wat wordt gemist is informatie over de beschikbaarheid van waterspeelgelegenheden: bij een eerdere vakantie bleek bij aankomst dat de zand-waterspeelhoek niet gebruikt kon worden vanwege droogte: begrijpelijk, maar bij onze boeking zijn we nu ook weer uitgegaan van een grote waterplas waar de tent op uitkijkt en het zou jammer zijn als dat droog valt tijdens de vakantie.

goed!!!!

Af en toe wel lastig om de juiste informatie te verzamelen bij je park van je keuze.

Leuke camping vriendelijke eigenaars

Was erg leuk op de camping. Mijn dochter heeft zich prima vermaakt. Accomodatie schoon en netjes. Had wel graag wat meer 'horeca' gehad op camping kostverloren. Hou wel van eten 'ophalen' en niet zelf koken. Prijskaartje voor de periode is wel wat hoog. Misschien een tip. Plattegrond erbij. Dat je eventueel bij het boeken een voorkeursplaats kan selecteren.

Snelle en prettige communicatie

Snelle reacties per mail. Daarnaast had ik bij de reservering een memo geschreven, netjes dat hier per mail op gereageerd werd:)!

Fantastisch!

We gaan in 2021 voor de vierde keer met Farmcamps op vakantie. Dat zegt genoeg denk ik! Onze kids vermaken zich altijd uitstekend, dus wij als ouders automatisch ook!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Heerlijk voor de kinderen en dus voor ons

Leuke activiteiten en aandacht voor mens en dier,

Wat een service altijd!

De campings zijn uiteraard ook fantastisch, maar de klantenservice is ook heel erg goed/klanten vriendelijk!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Gemakkelijk en snel kunnen boeken

Na verschillende boerderijen te hebben bekeken via de website, hebben we gemakkelijk kunnen boeken. We zijn nu erg benieuwd of de reviews en informatie overeenkomen met onze ervaring komende zomer. We kijken er naar uit!

Fijn boekingsoverzicht

Fijn, overzichtelijk

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het boekingsproces ging goed...

Een beetje gek om benaderd te worden na het boeken van een vakantie met de vraag hoe ik Farmcamps beoordeel.

Boeking ging gemakkelijk.

Vriendelijke service.

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!