Ik heb mijn vakantie telefonisch geboekt. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Alles werd snel en efficiënt geregeld.
Het was een goede overzichtelijke site en het boeken ging makkelijk
Dit is de tweede keer dat ik met veel plezier een vakantie bij farmcamps boek. Bij het moment van betalen had ik een random reader nodig. Tijdens het halen daarvan (2 trappen op en af) is er al een time out voor betaling en loopt de boeking vast, waardoor de boeking over moet. Inloggen lukt ook niet op dit punt (om te checken of er al een boeking staat bijvoorbeeld) want er is geen inlog button. Dus mijn advies: zorg voor een 'mijn farmcamps inlog' in je hoofdmenu. En als mogelijk, geef meer tijd voor betaling.
Beste Merlijn, Hartelijk bedankt voor je feedback. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de betaling zo snel al wordt afgebroken, heel vervelend! Ik zal het doorgeven aan ons technische team zodat zij kunnen kijken wat er mis is gegaan. En bedankt voor de tip om te kijken of we op die pagina een inlogbutton kunnen toevoegen zodat je niet alles weer opnieuw hoeft in te vullen, we zijn momenteel toevallig bezig met wat updates aan de website dus deze tip nemen we zeker mee. Nog een fijne dag gewenst :) Met vriendelijke groet, Lieke van FarmCamps
de site is duidelijk, je kan goed vergelijken en krijgt een goed beeld vd boerderijen door de site te bestuderen. het boeken is duidelijk en verloopt vlot. ik koos ervoor om direct het gehele bedrag te betalen. daaropvolgend kreeg ik een mail met bevestiging vd boeking en dat het te betalen bedrag nog (volledig?) voldaan moet worden. ik ben er maar vanuit gegaan dat dat een foutje was ;-)
Hoi Marike, Hartelijk bedankt voor je feedback! Een enkele keer gebeurd het inderdaad helaas dat er een kleine vertraging in de registratie van de betaling zit waardoor, op het moment dat de bevestiging verstuurd wordt, deze nog niet meekomt en het lijkt alsof je nog niks hebt betaald. Heel vervelend! Mijn collega's zijn bezig met een oplossing hiervoor. Jullie betaling is gelukkig in goede orde ontvangen :) Mocht je nog vragen hebben laat het dan gerust weten, wij helpen graag. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Lieke van FarmCamps
Heel goed geholpen! Top!
Goed en snel geregeld, snel antwoord op mijn vragen
We kregen na controle boeking nog geld terug. Omdat we babypakket hadden geboekt en een takenpakket teveel was. Heel attent Ook een vroegboekkorting mocht ik achteraf nog declareren en krijgen we de korting achteraf alsnog. Top!
Makkelijke website, overzichtelijk met duidelijke informatie.
En duidelijke site waar alles goed opstaat. Alles is goed te vinden, hoe de tent eruit ziet, hoe de camping eruit ziet en wat er te doen is in de omgeving. Als 3 keer eerder bij Farmcamps geboekt. T klopt hoe t op de site staat.
Het boeken was zo gepiept! Ik had het wel fijn gevonden als ik na het invullen van onze gegevens de foto’s van de accommodatie nog makkelijk kon zien, zonder terug te gaan, om zeker te weten dat we de juiste tent hadden. Verder allemaal prima!
Duidelijk, overzichtelijk en informatief. Uitnodigend vorm gegeven. Prettige communicatie en afhandeling.
Top vakantie gehad, dus komende zomer weer! De site is super overzichtelijk en boeken gaat heel makkelijk. Tussentijds contact via de mail is ook heel prettig! Je krijgt wat je ziet!
Er liep iets mis tijdens de betaling bij mijn boeking. Na een mailtje en telefoontje onmiddellijk hulp ontvangen en onze boeking werd in orde gebracht. Zeer vriendelijke klantenservice!
Vloeiend en goed werkend digitaal boekingssysteem.
Duidelijke beschrijving van het verschil tussen tenten e.d., wat wordt gemist is informatie over de beschikbaarheid van waterspeelgelegenheden: bij een eerdere vakantie bleek bij aankomst dat de zand-waterspeelhoek niet gebruikt kon worden vanwege droogte: begrijpelijk, maar bij onze boeking zijn we nu ook weer uitgegaan van een grote waterplas waar de tent op uitkijkt en het zou jammer zijn als dat droog valt tijdens de vakantie.
Hooi Hooi Wencke, Hartelijk bedankt voor de tip en je feedback! Ik kan me voorstellen dat het een grote teleurstelling is als je iets boekt met de gedachte dat er lekker gespeeld kan worden met het water en zand en dat het ter plaatse dan, door omstandigheden, niet mogelijk is. De kans dat de Water Pret Weide bij de door jou geboekte FarmCamps droogvalt is gelukkig heel klein. Ik wens je alvast heel veel plezier en mocht je nog vragen hebben laat het dan gerust weten, ik help graag :) Met vriendelijke groet, Lieke van FarmCamps
Af en toe wel lastig om de juiste informatie te verzamelen bij je park van je keuze.
Hooi hooi Mirjam, Hartelijk bedankt voor je feedback! Mocht je ervoor openstaan dan ontvangen wij, op [email protected], graag een mailtje met welke informatie lastig te verzamelen/vinden was. Dan kunnen wij kijken of we dit met het updaten van de website makkelijker kunnen maken voor jou en onze andere gasten :) Met vriendelijke groet, Lieke van FarmCamps
Was erg leuk op de camping. Mijn dochter heeft zich prima vermaakt. Accomodatie schoon en netjes. Had wel graag wat meer 'horeca' gehad op camping kostverloren. Hou wel van eten 'ophalen' en niet zelf koken. Prijskaartje voor de periode is wel wat hoog. Misschien een tip. Plattegrond erbij. Dat je eventueel bij het boeken een voorkeursplaats kan selecteren.
Snelle reacties per mail. Daarnaast had ik bij de reservering een memo geschreven, netjes dat hier per mail op gereageerd werd:)!
We gaan in 2021 voor de vierde keer met Farmcamps op vakantie. Dat zegt genoeg denk ik! Onze kids vermaken zich altijd uitstekend, dus wij als ouders automatisch ook!
Leuke activiteiten en aandacht voor mens en dier,
De campings zijn uiteraard ook fantastisch, maar de klantenservice is ook heel erg goed/klanten vriendelijk!
Na verschillende boerderijen te hebben bekeken via de website, hebben we gemakkelijk kunnen boeken. We zijn nu erg benieuwd of de reviews en informatie overeenkomen met onze ervaring komende zomer. We kijken er naar uit!
Fijn, overzichtelijk
Een beetje gek om benaderd te worden na het boeken van een vakantie met de vraag hoe ik Farmcamps beoordeel.
Hallo Thom, Hartelijk dank voor je feedback! Met deze beoordeling van Kiyoh vragen wij onze gasten om onze website, het boekingsproces en eventueel het contact met de klantenservice te beoordelen. Uiteraard kun je van te voren nog niet beoordelen hoe de vakantie zal zijn :). Na afloop van je verblijf ontvang je van ons ook een enquête om je verblijf op de boerderij te beoordelen. Fijn om te lezen dat het boekingsproces goed is verlopen! Mochten wij je in de tussentijd nog kunnen met helpen met vragen over je verblijf, dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Jantine Meijers
Vriendelijke service.
Kerkstraat 14
1404HH Bussum
Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!