Erg goed
Al van bij het eerste contact met Farmcamps was dit zeer vlot en vriendelijk. Door corona moesten we onze vakantie helaas omboeken, doch dit ging zonder enig probleem. Farmcamps neemt initiatief en neemt zelf telefonisch contact op, wat de service enkel maar verbetert en versnelt. Heel tevreden, wij kijken uit naar onze vakantie die nu gepland staat in de paasvakantie en die hopelijk kan doorgaan :-)
Mijn dochter en ik hebben samen genoten van ons weekendje bij FarmCamp Five Stars. Ik miste wel het knuffelen met de dieren. Ik vond persoonlijk dat daar te weinig mee werd gedaan. Dit kan ook met de coronamaatregelen te maken hebben, maar dat werd niet gezegd. De kinderen mochten in de morgen wel even met de pony's knuffelen en poetsen, maar verder eigenlijk niet echt. De accommodatie was netjes schoon en alles was aanwezig. Een heerlijke plek om te verblijven.
In deze uitzonderlijke maanden met wijzigingen in reismogelijkheden van Vlaanderen naar Nederland, is de geboden flexibiliteit fantastisch om hopelijk alsnog (op een later tijdstip) te kunnen genieten van een vakantie.
Het campingleven ervaren maar wel met luxe en comfort. Voor kinderen veel te beleven en te ontdekken, zowel spelend als met de dieren. Fijn bij de smulhoeve is de centrale speelplaats middenop het kampeerterrein zodat je de kinderen in het vizier hebt. De boerin was erg gastvrij. En onze dochter vond het fantastisch dat ze een eigen verzorgpony had.
Vriendelijke te woord gestaan. Meegedacht op vragen. Klantenservice goed op de hoogte van specifieke Boerderij
Omwille van de coronacrisis konden wij Onze geplande vakantie niet doorbrengen bij farmcamps. Er werd een herboeking voorgesteld. We voelden ons erg geholpen en steeds heel erg vriendelijke communicatie. Ik kijk al uit naar onze vakantie volgend jaar!
Omwille van corona 2020 werd de reservering van een midweek in de paasvakantie, op mijn vraag en zonder probleman, naar Pasen 2021 verplaatst waarvoor hartelijk dank! Oma Alfonsina
Ook na inmiddels 9 boerderijen nog steeds groot fan. Stuk voor stuk boerderijen met veel vertier voor de kids en genieten voor de ouders. Leerzaam, leuk en ontspannend tegelijk.
Super boer en boerin. Enthousiast, gezellig open. Goede voorzieningen. Alles klopt.
Fijn dat je kan zoeken op zowel alle boerderijen als op datum, incl prijzen
Zowel telefonisch als via de mail goed geholpen. Ze zijn super klantvriendelijk en er wordt mee je mee gedacht. Ze hebben altijd een oplossing.
Ik vond het simpel om een leuke verblijf te vinden maar ik vind het jammer dat verder niet alles geheel duidelijk was voor mij iemand met een beperking door beroerte
Beste Jolanda, Hartelijk bedankt voor jouw positieve feedback! Wat jammer om te horen dat je niet gemakkelijk alle informatie hebt kunnen vinden die je nodig had. Ik stuur jou even een mailtje, dan kunnen we samen even kijken of ik je nog verder kan helpen met meer informatie met betrekking tot wat er allemaal mogelijk is voor gasten met een beperking. Met vriendelijke FarmCamps groet, Lieke
Het enige wat ik heb gemist is informatie over of de bedden geschikt zijn voor 2 jarige. Hiervoor heb ik contact gezocht met de klantenservice. Helaas is er geen uitvalrek beschikbaar voor de bedden en is de ruimte erg krap voor een campingbedje. Ik vraag me dan af wat er bedacht is qua slaapplek in de safaritent voor de kleine kinderen.
Hoi Yvonne, Allereerst hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! De "lage"bedden hebben inderdaad geen uitvalbeveiligingen, de "hoge" stapelbedden hebben dit wel maar ik kan mij voorstellen dat je een kindje van 2 jaar niet bovenin het stapelbed legt ;) Een kinderbedje kan dan inderdaad de beste oplossing zijn. Deze kan op meerdere plekken geplaatst worden. In de 4- persoons Safaritent is er in de kinderslaapkamer, naast het stapelbed, ruim voldoende plek over om een kinderbedje te plaatsen. Mocht je dus met z'n 5-en komen, inclusief baby, dan is het eigenlijk het handigst om een 4-persoons Safaritent te boeken. In de 6-persoons Safaritent kun je, als je het bedje het liefst in de kinderslaapkamer plaatst, uit een van de onderste bedden de bedbodem en het matras halen en het bedje dan in het frame plaatsen. In beide tenttypes is het eventueel ook mogelijk om het bedje aan het voeteneinde van het 2-persoons bed te slapen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd maar mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen, ik help graag :) Met vriendelijke FarmCamps groet, Lieke
Ticks all the boxes!
“Wij willen volgend jaar weer terug!”:aldus de kinderen!!
Het boeken spreekt voor zich. Ook het later aanpassen is geen enkel probleem Duidelijke terugkoppeling en info.
Goed werkende site hij is overzichtelijk, duidelijke foto's, leuke verhaaltjes van de boeren gezinnen. Kan er eigenlijk alles vinden.
Na onze vakantie van vorige week hebben we besloten om nog lekker een midweek weg te gaan. Super fijn bij farmcamps. De kinderen kijken er al naar uit en ik ook.
Alle perikelen rond Corona noopten ons om onze vakantie uit te stellen. Farmcamps deed helemaal niet moeilijk en we konden om boeken naar 2021, zomaar en... kosteloos! Wie doe hen dat na? Elders hebben ze, en we spreken uit ervaring, wel een reden klaar om het niet te moeten doen of tegen een fikse meerprijs!
De website was helder en overzichtelijk en het boekingsproces makkelijk. Op een speciaal verzoek werd vlot en heel keurig en meedenken gereageerd. Een hele fijne service tot dusver ervaren!
Wij verbleven in een standaard tent zonder badkamer. Prima tent en de kids vonden het geweldig. Het enige jammere op deze camping is dat je niks aan sanitair echt hebt voor baby’s/dreumessen. Bij het babypakket zit geen babybadje en op de camping zelf konden wij alleen een wasbak vinden in het gebouw.. alleen heb je aan beide kanten van de wasbank geen mogelijkheid om je kind af te drogen.. ontzettend onhandig! dit zou ik als verbeter punt willen doorgeven en anders in het babypakket een badje erbij doen. Ook vind ik het wel belachelijk dat alles via farmcamps duurder is dan op de campings zelf. Dit hebben wij nu al meerdere malen meegemaakt dat uitstapjes duurder zijn als je ze boekt via farmcamps. Het is tenslotte allemaal al duur genoeg.
Altijd professioneel contact. Vriendelijk, snelle reactie, persoonlijk.
De vakantie was fantastisch. De leukste vakantie die we met de kids hebben gehad. De boeren waren enorm lief en gastvrij. En het welzijn van de dieren is bij boedaboe fantastisch. We zouden het wel leuk vinden als we extra opties bij zouden kunnen boeken zoals een buiten kacheltje.
Kerkstraat 14
1404HH Bussum
Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!