Prima geregeld

Prettig en goed geregeld, klein puntje beeldmateriaal is niet helemaal up tot date dit zou beter kunnen.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Heerlijke vakantie, zowel voor de kinderen als voor ons als ouders.

Heerlijke vakantie, zowel voor de kinderen als voor ons als ouders.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Duidelijke site. Klantvriendelijke en correcte klantendienst.

Zeer goed!

Als je Lieke spreekt, komt het altijd goed!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Heel fijn meedenken en zoeken naar mogelijkheden.

Ik stond op de wachtlijst voor een plekje in de zomervakantie en werd netjes benaderd als er wat vrij was gekomen. Men dacht mee over mogelijkheden en gaf (ondanks dat het last minute was) voldoende tijd en ruimte om thuis te overleggen.

Uitstekend verblijf gehad!

Super relaxed voor gezinnen met kinderen. Veilige omgeving, veel te spelen voor de kids.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Zeer klantvriendelijk en duidelijk!

Absoluut geen opmerkingen,

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Ik heb vlot de boeking kunnen doen, alleen jammer dat de extra’s voor de kinderen al waren uitverkocht.

Heel klantvriendelijk!

Goed tewoord gestaan, vriendelijk verder geholpen.

Snelle adequate behandeling

Net zoals de vorige keer zeer tevreden over de klantenservice. Ons 'probleem' (niet kunnen boeken voor meer dan 6 personen) was snel opgelost en onze vakantie geboekt

Prima!!!

Ik ben zeer vriendelijk geholpen. Medewerker zocht mee. Kreeg verschillende suggesties.

• Wat vond je van het online boekingsproces? N.v.t.

Perfect!

Heel overzichtelijk en helder proces!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Wat een goede service, vriendelijk en behulpzaam Op naar de volgende vakantie

Makkelijke site duidelijk

Prettig contact met farmcamps

Staan je altijd vriendelijk te woord en proberen te voldoen aan je vragen.

Top!!

Door de COVID-19-maatregelen kan onze vakantie niet doorgaan. We stuurden een mailtje om te informeren en kregen erg snel een antwoord. In eerste instantie telefonisch, daarna ter bevestiging nog een mail. In deze tijden met waarschijnlijk veel vragen van klanten, vinden wij dit al erg positief. Er werd een voor ons goede oplossing geboden, het gratis omboeken naar volgend jaar. Blijkt de vergelijkbare periode duurder uit te komen, wat duidelijk en open werd gecommuniceerd. Hoewel voor ons oké, kregen we toch ook de mogelijkheid onze vakantie nogmaals te verzetten indien gewenst. Wij kunnen alleen maar positieve zaken melden. Super klantgerichte dienst, top!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Binnen een paar minuten gereserveerd

Fijne ervaring! Goed contact met Karin van De Smulhoeve en ook met Lieke van Farmcamps.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goed en overzichtelijk reserveringssysteem En goede en snelle service. Misschien jog wel een tip om eegens duidelijk per farmcamp een overzichtje te hebben of honden welkom zijn.

Erg goed.

Tijdens mijn boeking en betaling viel m8jn internet weg. omdat het avond was nam ik de volgende dag contact op. Mijn boeking stond nog maar niet af gerond, Ik was hen voor met bellen, anders hadden zij contact opgenomen of de boeking door moest gaan. Mijn boeking is definitief gemaakt. Prima service.

Duidelijke website

Duidelijke website. Boeking verliep goed en snel. Nu in september lekker genieten bij de boer.

goed geregeld

alles goed geregeld

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Fijne website, die desondanks nog iets beter zou kunnen. En fijne en prettige klantenservice.

Mijn ervaring met de klantenservice was erg prettig. In 1ste instantie vond ik het een prettige website. Maar op het moment dat ik meer info wilde, was het toch wat meer zoeken (of niet beschikbaar). Zo vind ik dat de info over de boerderij, met de verschillende onderwerpen links in de site, er niet uitspringen en had ik pas na 3x kijken in de gaten dat er ook daadwerkelijk meer info beschikbaar is over het park zelf. Ik heb op de site zelf niet kunnen vinden wat de kosten voor een "huur"/"knuffel" pony is, maar pas op het moment van boeken. Ook is het niet duidelijk of je dat meteen moet boeken of wellicht nog ter plekke.

Duidelijk

Mooie website, duidelijk overzicht, makkelijk te boeken.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijk te boeken met extra's

Je kunt makkelijk een boeking plaatsen bij Farmcamps. Wat wel vervelend is dat als je 1 van de laatste tenten selecteert en je proces word niet afgemaakt dan registreert hij de tent niet meer als vrij als je deze alsnog wil boeken een half uur erna. Gelukkig via een andere computer op een andere locatie nog wel kunnen boeken.

Totaalervaring

De kleinkinderen van 5 en 8 jaar, stadskinderen, waren niet weg te slaan van de dieren, de hooischuur en de skelter. Opa en oma komen zeker met hen terug! Hartelijk dank voor de vriendelijke en open bejegening. Sander en Linda

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!