Voldoende

Hoofdkantoor perkte tijden bereikbaar, boekingen niet via boerderij zelf. Dit alles was niet heel duidelijk op de website aangegeven, kan beter. Naast prijs per nacht nog veel extra kosten, waardoor 4 daags verblijf bijna 100 euro duurder werd dan eerst verondersteld. Website geeft wel goed beeld van de barntent.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Het boeken ging heel gemakkelijk

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Via de mobiele site geboekt maar

Toen ik de farmCamp wilde boeken verdween de pagina steeds bij doorklikken. Ook bij het invoeren Van de kortingscode veranderde het aanbod compleet. Uiteindelijk wel gelukt maar pas na meerdere pogingen. Helaas niet met invoeren van de code. Hopelijk kan dat achteraf worden toegekend.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Prima, was even zoeken maar prima!

Veel keus, even zoeken hoe of wat maar al met al gelukt en dus prima.

Enthousiast en leuk contact

Vanwege corona onze vliegreis geannuleerd en voor de 4e keer naar FarmCamps. Wegens drukte telefonisch lastig bereikbaar maar er werd snel en prettig op mailtjes gereageerd. De boeking op deze manier in orde gemaakt.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goede site om te boeken. Het zou nog fijner zijn als er ergens ook een overzicht zou zijn per farmcamp welke data nog vrij zijn.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Hele fijne en duidelijke website om te boeken

We zochten naar een originele overnachting en die hebben we gevonden dankzij farmcamps. Duidelijke en aantrekkelijke site waardoor je gelijk zin krijgt om te boeken. De kinderen en wij ook hebben er veel in zin.

Goed en gemakkelijk

Het was makkelijk om een overnachting te kiezen en te boeken.

Heel overzichtelijk

Vakantie geboekt via de site. Overzichtelijk, duidelijk!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Het boekingsproces was duidelijk en snel

Het boekinsproces verliep heel goed, duidelijk en eenvoudig. Enige kleine minpunt (ook telefonisch gemeld) is het feit dat mijn creditcard werd geweigerd, waarna ik op de 'terug' knop mocht drukken. Vervolgens mocht ik het hele proces (data) opnieuw starten.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Geweldige uitdagende leerzame vakantie!

De kinderen vinden het geweldig op de farmcamps boerderijen! Genoeg te beleven en te leren. Lekker spelen op het erf met andere kinderen, top vakanties!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Genoten van de vele foto's op de website

De voorpret is begonnen bij het bezoeken van de website. Hoe het daadwerkelijke verblijf is, gaan we nog beleven, maar de verwachting is in ieder geval dat het een super leuke tijd gaat worden.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

BIj Farmcamps is men snel, vriendelijk en flexibel

Ik heb onze geplande vakantie bij Farmcamps nu twee maal verzet ivm Corona. Beide keren ging dat snel en zonder problemen. Men is vriendelijk in het contact en altijd iets persoonlijks. Leuk.

Webb]

Zal wel drukker worden in NL deze zomer

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Boeking en reacties op extra vragen: Fijn, snel

Het boeken liep soepel! Ook de extra vragen die ik daarna had gesteld werden snel en uitgebreid beantwoord.

heel overzichtelijk

het boeken gaat vlot door duidelijke en overzichtelijke website

Goed!

!

Duidelijk concept en website

Wij waren op zoek naar een vakantie met een specifieke datum en ik had de site al een keer eerder uitgeplozen, waardoor de keuze nu makkelijker was. Ik vind het duidelijk dat er op elke farm dezelfde type tenten staan, waardoor je goed kunt vergelijken en de focus op de boerderijen ligt. Er was niet zoveel keus meer, maar dat was niet erg. Ik heb mijn boeking mobiel gedaan, maar toen ik even terug ging in het bestelproces waren mijn persoonlijke gegevens gewist, dus moest ik die opnieuw invoeren. Dat vond ik niet zo gebruiksvriendelijk.

Leerzame ervaring voor kinderen

Door de activiteiten, boerderijen en de dieren leren onze kinderen elke keer weer heel veel. Van dieren voederen tot hoe wordt een kalfje nu geboren.

Niets op aan te merken!

He positief

Overzichtelijk, goede filtermogelijkheid

Er wordt duidelijk uitgelegd wat je op de boerderij kunt verwachten. Je kunt eenvoudig filteren op je eigen wensen. Wel heb ik een paar keer geklikt en de indruk gehad dat ik verder het biekingsproces voor die boerderij in ging, maar dan moest ik de boerderij. Nogmaals kiezen. Ik heb geboekt op mobiel.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Heel eenvoudig en overzicht!

Heel eenvoudig en overzicht

Leuk

Lijkt me een leuke ervaring

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!