3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette, beleefde, hulpvaardige klanten service

Ik heb 2 x een verkeerd product ontvangen. De klanten service was heel behulpzaam maar heeft ws niet onderzocht waarom de eerste levering verkeerd was, dan had nl voorkomen kunnen worden dat de tweede levering ook verkeerd was.

Pluspunten

Zeer vriendelijk telefonisch contact, zonder wachtrij! Tassen werden snel geleverd.

Pluspunten

Snel en prima produkt

Pluspunten

Goede service, mooie producten, ga zo door!!!! Top!!

Pluspunten

Zowel op de website als bij ontvangst van de gekochte artikelen: mooi! Het was met gemak te bestellen via de website. En ook niet onbelangrijk het wordt ook met zorg afgeleverd met bijgevoegde tasje voor bescherming.

Pluspunten

ruime keus en bestelling wordt correct en snel afgewikkeld

Pluspunten

Mooie website, levering volgens afspraak, prachtige producten!

Pluspunten

Super Produkt und schnelle Lieferung. Gerne wieder!

Pluspunten

Snelle levering en prima verpakt

Pluspunten

Snel geleverd en goed verzorgd .

Pluspunten

Snelle service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie handtassen, maar diegene ik online gekocht heb zie je duidelijk dat die al teruggezonden zijn ! De schouderriemen steken er zo maar los in de tas, terwijl die in de winkels NETJES ingepakt in plastiekjes in de zak steken. De witte handtas heb vuile vlekken, Neen Tzijn geen printvlekjen maar vlekken of iets dat eraan plakt. Als ik dat zag vroeg ik mij wel af of ze reeds in gebruik geweest zijn ! Ik voel dit aan alsof ik 2e handstassen heb aangekocht en dat staat mij niet aan. Heb ze dan al zoveel meer betaald dan ik ze in de winkel zag. Groeten G.V.

Pluspunten

Snelle levering, exclusieve collectie: niet heel Nederland heeft dezelfde tas.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnelle Lieferung, tolle Taschen im Sortiment. Ich hatte leider eine kleine Beanstandung, aber habe mich durch die netten und kompetenten Ansprechpartner zu jeder Zeit gute aufgehoben gefühlt. Jederzeit gerne wieder.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Sehr schönes gut verarbeitetes Produkt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

snelle levering. Goede kwaliteit tassen, Ben nu in het bezit van 3 beartassen, wil niet anders

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Lieferung erfolgte sehr direkt. Umtausch bei nicht gefallen, wurde ohne Problem vollzogen, Ersatzlieferung erfolgt nach Rücksendung mit nettem Begleitschreiben. Ich bin mit Bear Lifesstyle sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Goed product , snelle levering

Pluspunten

Supersnelle levering

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.