Pluspunten

Echt 16:55u besteld en de volgende dag voor 13 u in huis!! Prachtige tas- goed ingepakt. Ik blijf een oogje houden op jullie site, zal zeker nog een tas bestellen en zeker jullie bedrijf aanbevelen. Succes verder!

Pluspunten

Snelle levering, hele mooie producten

Misschien toch wel een track en trace code invoeren. Zo weet je altijd wanneer het pakketje komt

Pluspunten

Wat men belooft doet men. Prettig!

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Super service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede verzorging van de bestelling

de kleurweergave van de tas klopte niet met de werkelijkheid daar ik een paar dagen geen pakket kon ontvangen, had ik gekozen voor een bezorgdatum i later in de week. Helaas is het pakket toch meteen verzonden en moest ik het afhalen bij een postkantoor

Pluspunten

Super service bij problemen tijdens het bestellen

Tijdens de 4daagse was postnl vertraagd door mindere bereikbaarheid. Misschien een idee om dit te vermelden? Of de pakketjes naar een filiaal te brengen buiten het 4daagse gebied?

Pluspunten

vlotte en keurige afhandeling.

Pluspunten

Mooie tassen, ben heel tevreden over dit bedrijf.

De post had de tas op een ander adres in de brievenbus gedaan, in een dorp verderop. Gelukkig hebben deze mensen de tas bij mij gebracht. Komt in de vakantieperiode vaker voor omdat ze dan vakantiepostbezorgers hebben. Vindt het een kwalijke zaak van de post.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit tassen, leuk dat het in een canvas tasje komt alsof je zelf naar de winkel geweest bent en er een sleutelhanger bij komt!

Ik mocht zelf aangeven hoe laat ik wilde dat het pakketje bezorgd werd. Ik heb de hele middag zitten wachten, totdat bleek dat het pakketje al in de ochtend was geleverd bij een random appartement aan de andere kant van mijn flat... Had aangegeven tussen 16 en 19 en ik was vanaf 13 al thuis...

Pluspunten

Duidelijke website, zeer goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, Tas was goed beschermd verpakt

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

pakje nog steeds niet ontvagen

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd!

Pluspunten

Snelle levering, mooi product, alles conform afspraak.

Pluspunten

Prima nette en vriendelijke afhandeling

Pluspunten

Snelle bestelling. Portemonnee ziet er mooi uit. Als extra opmerking bij de bestelling gevraagd of het ingepakt kon worden omdat het een kado voor mijn moeder was. Volgens mijn moeder was dit ook gedaan :) Dikke pluim!

Pluspunten

Snelle en goede levering van mijn bestelling!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed vermelden in welke staat producten zijn.

Pluspunten

Supersnelle levering van de mooie Beartas! Helaas waren de maten van deze tas niet zoals vermeld op de website, maar de nazorg was perfect! Snelle oplossing via de chat, retour was geen probleem. Het aankoopbedrag (inclusief retourkosten) is heel snel teruggestort. De maten zijn inmiddels aangepast, zag ik.

Helaas stonden voor deze tas foute maten op de site.

Pluspunten

Top artikelen en super snel in huis! Ook kun je aangeven wanneer het bezorgd wordt.

Geen! Ga zo door!

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.