Gekregen binnen beloofde tijd. Netjes verpakt en ik had een blij verrastte vrouw!

Alles in bester Ordnung

Alles im grünen Bereich

Snel, accuraat, efficiënt

Ook toen ik daarna nog een vraag had werd deze accuraat, snel en efficiënt behandeld. Een dikke 10

Alles bestens!

Sehr schöne Tasche. Schnelle Lieferung nach Deutschland.

Herausragend

Tolle Qualität, super Größe Mein Smartphone von Poco passt genau zu hinein und ich habe in der zweiten Tasche noch Platz für Geld und Brille. Einfach super Sehr hochwertiges Leder Schneller Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eerst een te grote portemonnee besteld daarna een kleiner deze is precies goed

Geweldig service en een geweldige tas!

Goede prijs&kwaliteit verhouding

Mooie prijs voor één mooie leren ruime rugtas!

Mooi product, makkelijk bestellen en snelle levering

Vlotte service

Vlotte service. Mooie tas.Dit is mijn derde tas van BEAR.

Ze zijn klantvriendelijk , en zeer behulpzaam

Snelle levering van een mooi product

Tevreden klant

Snel en correct!

Prima geregeld..!!

Leuke sale aanbiedingen en graag gebruik van gemaakt. BEAR staat toch altijd voor kwaliteit.

Geweldige kwaliteit

Heel blij mee gebruik het elke dag

Ich bin sehr zufrieden.

Die Geldbörse entspricht meinen Erwartungen. Von der Funktionalität her gut durchdacht, cooles Used-Design, schön klein, dennoch alles dabei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte verwerking, goed ingepakt.

Mijn tas had ik binnen de gestelde termijn. Hij was goed ingepakt. Is heerlijk zacht en mooi.

Mooie rugzak, snelle levering

De rugzak is heel mooi en ziet er precies zo uit als op de foto's. Het leer is mooi en het model ook. De levering was ook precies als aangegeven bij het bestellen, dezelfde dag nog verstuurd en de dag daarop ontvangen.

Op tijd binnen gekregen.

Mooi leer,leuk model.

Supersnelle levering, fantastisch tasje

Helemaal fantastisch

Goed bereikbaar en super service! Echt een dikke tien

Goed bereikbaar en super service! Echt een dikke tien

Snel en goede kwaliteit

Schnelle Lieferung - tolle Qualität

Nach nur wenigen Tagen kam meine neue Tasche an. Super Qualität und genau so wie ich es mir vorgestellr habe. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mein bestellter Rucksack kam sehr schnell (Dienstagabend bestellt, Donnerstag geliefert) bei mir an. Das Leder ist sehr schön weich und auch die Farbe ist ein schöner warmer Rotton. Die Taschenaufteilung ist gut durchdacht. Begeistert bin ich immerwieder von dem Reißverschlussfach auf der Rückseite. Da ich vor einigen Jahren schon einen Rucksack von Bear Bag gekauft habe, kann ich auch sagen dass diese Taschen sehr langlebig sind. Ständig im Gebrauch und alle Reißverschlüsse funktionieren tadellos. Das Leder ist auch nach vielen Jahren noch tadellos. Dass Bear Bag ein Auge darauf hat wer in den Fabriken arbeitet (keine Kinderarbeit) ist noch das Tüpfelchen auf dem I

snelle levering, helaas was de portemonnee te klein 2-2-2022 retour gezonden

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.