Zoals altijd uitstekend.

Het bestelproces gaat makkelijk en het product wordt netjes verpakt geleverd. Het heeft deze keer iets langer geduurd dan gebruikelijk, maar dat heeft met de drukte bij PostNL te maken. Ik ben fan van Bear producten en de service!

Dikke prima

unkompliziert und perfekt

besser geht es nicht und tolle Qualität

Prachtige schrijfmap

Mijn man is erg blij met zijn nieuwe schrijfmap. Wat leuk dat hij er als verrassing ook nog een paar berensokken bij kreeg!

Zeer goede kwaliteit

Ruime keuze en mooi.

Trotz Kaufabwicklung kam Nachricht alles storniert

Trotz Kaufabwickung, Versandbestätigung und Rechnungsversand, wurde der Artikel kommentarlos storniert. Der Neukundenrabatt ist damit auch weg. Sehr ärgerlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering, mooi produkt

Mooi product, snelle.levering

Mooie tas, duurzaam materiaal

Tas gekocht op de black friday. Zat al Een tijdje in m’n winkelkarretje, maar met korting van 25% werd het een stuk makkelijker om tot koop over te gaan. Zoals gewend van bear design een mooie tas, mooi ontwerp, netjes afgewerkt van binnen en buiten. Voldoet aan de beschrijving. Tas werd in stoffen tasje verpakt en in plastic zak/envelop verzonden. Misschien dat een stevige papieren zak/ verpakking iets milieu vriendelijker is?

Top producten

Mijn handtas is snel bezorgd en ben er heel blij mee. Super mooi !

De sloffen vallen niet kleiner

De sloffen zijn heerlijk warm, en mooi neutraal van design. Het advies om een maat groter te bestellen klopt helaas niet helemaal. Ik draag ze nu een week en ze slippen al uit. Volgende keer toch een maatje kleiner bestellen!

Geweldige tas en service

Een tas kopen via internet: moeilijk! Maar deze tas is met vlag en wimpel geslaagd - heerlijk soepel leer, voor mij de goede maat en goede kleur En de service ook: in verband met Black Friday op de site gekeken maar geen aangekondigde korting, twee dagen nadat ik de tas gekocht wel korting - mail gestuurd en ik heb de korting alsnog gekregen ! Heel fijn!!!

Uitstekend!

Goede service, snelle levering en vooral de tegemoetkoming van de black friday korting. Chapeau!!!

Mijn ervaring is perfect !

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd. En een prachtige tas.

Prachtige kwaliteit en snel in huis

Het rugzakje is van prachtige kwaliteit en na de bestelling de volgende dag al in huis.

Netjes verpakt en kwaliteit!

Snelle levering. Tas was keurig verpakt in een extra tasje. Je kunt zien dat het goede kwaliteit is. Ben er zeer content mee!

Schöne Tasche - alles okay

Schnelle Lieferung - schöne Tasche - gute Qualität.

Perfect - geen enkele opmerking

´s avonds in bed de bestelling geplaatst. De dag erna al in de bus. Beter kan gewoon niet.

Schnelle Lieferung

Ware in erwarteter Qualität

Immer wieder gerne

Sehr kundenorientiert, schneller Versand, gute Ware

Helemaal top

Ik had een telefoon/ portomonee tasje online gezien maar was uitverkocht in de winkels ,maar in het magazijn was nog voorraad , het werd gelijk geregeld dat ik hem via de webshop kon bestellen . En na een paar dagen had ik hem al in huis . Super geregeld !

Tja.

De portemonnee die ik had besteld was niet duur, wél te klein De retour kosten die je moet betalen zijn dan in verhouding wél erg duur. Ik bestel niet nog eens..

Suuuuuper

Gave tassen gescoord voor een mooie prijs en daarnaast een snelle levering! TOP!

Schönes Produkt

Alles war wie beschrieben. Produktfotos und Beschreibung waren informativ. Ich bin sehr zufrieden.

entspricht meinen Erwartungen. Tolle Tasche, gutes Material,gute Verarbeitung

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

info@bearlifestyle.nl

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.