prima!

Tas was niet geheel correct verpakt. Hierdoor is er een oor aan een overslag ontstaan. Voor de rest ben ik erg blij met de tas, de service

Top service!

Bij mijn bestelling via internet in de notitie gevraagd om het pakketje in te pakken als cadeau, en dat is gedaan! Wat een service!

Perfect!

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit tassen

Rugzak, handtas en laptoptas gekocht. Elke keer weer precies wat er beschreven staat,mooie tassen en goede kwaliteit. Aanrader

Snelle en goede service

Ik bestelde een handtas en een paar dagen later had ik ze al. Er was iets mis met de betaling en dat werd direct rechtgezet. Wat een service!!

Supergoede Ervaring!

Makkelijk te bestellen via de webshop, snel geleverd en een fantastisch mooie portomonnee voor een hele mooie prijs!

Super snelle levering

Ze hebben mooie producten

Tolles Produkt zu einem fairen Preis.

Wir haben eine Wochenend-Tasche in der Farbe Cognac bestellt und sind von der Verarbeitung und dem Design begeistert. Die Bestellung klappte reibungslos und die Lieferung erfolgte innerhalb weniger Tage. Immer wieder gerne!

Mooie tas, vlotte levering en oog voor duurzaamheid

Mooie tas, vlotte levering en oog voor duurzaamheid

Topbedrijf!

Snelle levering, product precies, zoals omschreven. Top!!

Zeer vriendelijk

Ben zeer vriendelijk en snel geholpen. Mooie bedrijf met stijlvolle tassen. Aanrader voor als je iets moois zoekt om je spullen in te doen als je op pad gaat.

Snel geleverd,helemaal zoals op de foto. Alles zoals beloofd

Es war meine erste Bestellung.

Ich war angenehm Überrascht,die Tasche die ich bestellt habe entspricht voll meiner Vorstellung.Sie ist sehr gut verarbeitet.Farbe und große au h ok.Sehr gerne wieder.

Bestelling geplaatst, bij het afrekenen was er een storing bij de bank. Even gebeld met de winkel in Nijmegen die stuurde een link om te betalen. De volgende dag had ik de bestelling binnen. Super geregeld.

Ontzettend snelle verzending! Mooi materiaal!

Schnelle Lieferung und super Ware

Alles bestens! Gerne wieder!

Helemaal blij!

Prima product, snelle levering!

Mooie materialen & snel besteld

Hier lokaal een Anti Skim Wallet gekocht, goed ontwerp, mooie materialen en kleuren. Toen ik iemand wilde verrassen met een cadeau, was ik er snel uit, in de webshop met een paar klikken een mooie rugtas gekocht, die de volgende dag is afgeleverd. Super!

Preis und Qualität steht in gutem Verhältnis

Dies ist meine 2. bear Tasche in 2 Jahren und ich bin begeistert- ausgefallen, funktional, alltagstauglich !!

Es hat alles super geklappt von der Bestellung bis zur Lieferung.

Sehr schöne Tasche wie ich mir sie mir vorgestellt habe. Sehr gut verarbeitet. Sehr gute Verpackung und schnelle Lieferung. Alles super.

Plezierig en snel

Zoals verwacht: goed

Mooi product, je koopt wat je ziet en geweldige service.

Blij met mijn aankoop, mooi afgewerkt tlf tasje. Website is overzichtelijk, en afspraken rondom verzenden worden nagekomen.

Super service!

Tas werd snel geleverd en geldt ook voor refund bij retourneren. (Vond tas net even te klein) Dag later andere tas besteld die ook direct weer geleverd werd. Beide tassen overigens ook van super mooi leer. Ben er erg blij mee!

Mooie tas. Stoer en toch vrouwelijk!

Snelle levering. Mooi verpakt. Mooie stoere maar toch vrouwelijke tas. Helemaal mijn stijl!

Super schönes Portomornaie!!!

Weiches Leder, top Qualität!!!

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.