Bestelling werd geannexeerd zonder verwittigen!

Bestelling werd geannexeerd zonder verwittigen!

Snelle service. Perfect allemaal

Ik had al een rugzakje van Bear. Na 10 jaar versleten. Zo tevreden over het product dat ik weer eenzelfde heb besteld.

Super , en snel geleverd !

Mooi mooi , en gsm past perfekt ! bedankt ..

Super op 1 ding na….

De tassen van Bear Lifestyle zijn prachtige tassen. Al 3 jaar heb ik een schouder/ rugtas , gebruik deze dagelijks en ziet er nog prachtig uit. Nu bestelde ik een tasje op de website die de verkeerde tas bleek te zijn. Mijn fout dus ik naar de website om retour te sturen. Dit heb ik ook gedaan, maar waar ik altijd enórm van baal is dat ik de retourkosten & verzekering (mocht deze kwijt raken is het voor eigen risico) zelf moet betalen. Voor de tassen geef ik 5 sterren, maar voor deze ‘service’ gaan er gelijk 2 sterren af, want ik ben geld kwijt nu voor iets wat ik niet heb…

Snelle levering super product!

Ik ben heel blij met het product de omschrijving is precies zoals het product er ook uit ziet. Het zou alleen handig zijn geweest om aan te geven hoeveel pasjes in de houder en portemonnee totaal kunnen, maar voor de rest was het helemaal prima! Er wordt snel geleverd en in een hele mooie verpakking! Ik ben er mega blij mee.

Zoals beschreven

Artikel zoals beschreven van zeer degelijke kwaliteit. En een zeer snelle levering.

Zeer positief

Goede behandeling van mijn bestelling en keurig op tijd bezorgd!

Een top product

Mijn ervaring is dat ik het product goed heb ontvangen de tijd zal het uitwijzen of alles goed verloopt

Mooie tas!

Superhandige tas met veel vakken die ik ook als rugzak kan dragen. Ziet er mooi uit en als leuk cadeautje paar sokken erbij! Werd snel geleverd.

Prima, mooi, maar niet super kwaliteit.

Ze zitten niet helemaal goed, aan de zijkant vallen de flapjes naar binnen waardoor dit een beetje storend is. Het wol wordt snel plat en zullen dus niet heel lang mee gaan, maar los van dit alles zijn ze lekker warm zien ze er mooi uit. Dus wel blij mee!

Super netjes super snelle levering

Netjes verpakt. Zou ik zeker nog een keer wat bestellen

Zeer goed, snelle levering en een hele mooie tas, ik ben er erg blij mee!

Een hele mooie tas, van tweede kans. Het was een snelle levering en een mooie stoffen tas erbij. Genoeg ruimte voor al mijn spullen .

Goede site, makkelijk bestellen en afspraken goed nagekomen.

zie boven

Leuk tasje

Ik had op vrijdagavond de bestelling geplaatst en deze kwam op dinsdag binnen. Prima. Netjes verpakt en blij met mijn tas.

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs.

Een prachtige tas, goede kwaliteit en een prima prijs. Blij mee!!!

Efficiënt en correct.

Duidelijke site, levering zeer prompt.

Prima tasje en snelle levering

Ik zocht een simpel maar praktisch telefoontasje, deze is geweldig en heel mooi om te zien. Snelle levering

Prachtige tas!

Ik heb dokterstas Doug gekocht, een prachtige en praktische tas! Helaas was er na drie maanden een klein mankement aan de tas maar dit is fantastisch opgelost binnen de garantie. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Mon sac? Parfait, sublime, fonctionnel léger.

Rapport qualité-prix -parfait Description du produit bien détaillée Entreprise très réactive Bref je vous recommande vivement BEAR LIFESTYLE

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ben onwijs tevreden over mijn portomonnee, hij was in het echt nog mooier en beter dan verwacht!

Mooie producten, ruime keuze.

Heel goed, snelle levering, mooi leer.

Mooie producten

Overzichtelijk site, netjes en snel geleverd. Snelle reactie op vragen!

Top ervaring

Top ervaring

Hip en handig

Mooie hippe tas met genoeg vakken en ritsen zodat je a: je spullen snel kan vinden en b:waardevolle spullen in een dicht te ritsen vak kunnen! Het formaat is geschikt om ook nog een kleine paraplu, (notitie)boekje, (zonnen)brilkoker etc mee te nemen!

Snel ,mooi product.

Mooie tassen , alleen jammer dat sommige modellen snel uitverkocht zijn

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.