Snelle levering, product Zoals omschreven.

Prettig

Het bestelproces is erg eenvoudig en de levering gaat keurig zoals aangegeven. De tas is erg mooi en het formaat is prettig met binnenvakken waar tenminste een telefoon in past. Erg tevreden

Prachtig tasje en supersnelle levering!

Als hierboven

zeer mooie producten, duidelijke communicatie en snelle levering

snelle en duidelijke communicatie. De producten die ik besteld heb zijn zalig mooi. Exact wat ik zocht. Soms zijn er wat weinig foto's over de inside van de tassen / zakken... etc. Het staat wel duidelijk omschreven! En ik heb jullie website gisteren al reeds doorgegeven aan een vriendin die mijn handtas prachtig vond.. net zoals mijn portemonee

Prachtig leren tasje gekocht zeer tevreden over de service en kwaliteit.

Mooi ingepakt in een stoffen tas. Binnen afgesproken tijd is het pakket bezorgd.

HEEL GOED ONTVANGEN EN GOEIE KWALITEIT

zacht leder

Niet goed afgewerkt klemmetje aan de rits

Het sleuteletui is zoals besteld. Helaas steekt er aan het klemmetje van de rits een scherp metalen stukje uit. Ik heb het met een tangetje omgebogen.

Schnelle und einwandfreie Bearbeitung

Schlüsselbund sieht wie auf dem Foto aus. Qualität und Verarbeitung gut. Gefällt und gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

tolle Tasche und wie angegeben recht schnell da...

Die Ledertasche hat eine praktische Innenaufteilung mit Handyfach, Reißverschlussfach innen sowie außen hinten und vorne ein Einsteckfach mit Magnet (Taschentücher kommen bei mir da rein). Ich fände nur noch ein Fach für Stifte direkt neben dem Handyfach toll, was leider fehlt. Die Tasche Anja ist gut gefertigt, riecht nur ein bisschen. Auf dem Bild auf der Internetseite, auf welchem eine Frau die Tasche trägt, wirkt die Tasche größer und leider habe ich mir die cm-Angaben nicht mit einem Maßband angeschaut, war überrascht, dass sie kleiner ist. Dass DPD das Paket von außen sichtbar ins Mehrfamilientreppenhaus abstellt, fand ich nicht so toll, hätte mir Abgabe bei den Nachbarn gewünscht.

Schöne Taschen in langlebiger Qualität

Ich besitze bereits mehrere unterschiedliche Taschen, teil seit 10 J. im Gebrauch. Alle in ausgezeichneter Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel besteld en ontvangen, mooie tas duidelijke foto’s .

Perfekt

Ich habe das richtige gefunden, bestellt und Ruck zuck bekommen… Qualität etc. alles super

Ik ben echt blij mee

Super!Bedankt Ik ben zeker vanaf nu klant van Bear Lifestyle. Goed quality!

Super mooie tas

Mijn favoriete tas met 40% korting omdat ie beschadigd was. Online gekocht dus was erg nieuwsgierig of de beschadiging erg zichtbaar zou zijn, maar ziet er prima uit(zoals de foto’s ook al aangaven). Snelle levering, mooi verpakt, helemaal blij.

Gewoon zeer tevreden.

Super tevreden en snelle service!!!

Zeer tevreden!!

Mooie tas, prima prijs en snelle levering.

Keine Rückmeldung

Bear Lifestyle reagiert nicht auf e.mails. Schlechter Kundenservice….also keiner…. Rücksendung von Ware die zu Spät geliefert wurde ist eine Katastrophe und teuer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering, mooie tas

Helaas zijn de ritsen van mindere kwaliteit, springen open. Na een aantal keren heen en weer halen werken ze weer, was redelijk prijzige tas. Jammer, voor deze verdere kwalitatief prima tas.

FanTAStische tassen

Ik heb nu al 3x dezelfde grote Bear Design schoudertas gekocht en zojuist voor mijn verjaardag nog een kleinere zwarte schoudertas gekregen. Zo blij mee. Wil geen andere meer. Ze worden met de dag mooier en ik gebruik ze totdat ze echt versleten zijn. Blij dat ik nog steeds dezelfde kan bestellen.

Mooie producten en snelwegen levering

Mooie tassen erg blij mee en goede kwaliteit

Top ervaring

Makkelijk de producten te vinden! Mooie producten!! Keurig geleverd!!

Prima service. De bestelling kwam alleen niet de volgende dag maar het is al snel duidelijk wanneer wel. Mooie producten met goed materiaal.

Snelle levering, goed product

Snelle levering van een mooie portemonnee.

Goed product en snelle service

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.