Bestellung, Versand und Tasche sind Top!

Innerhalb 1 Woche ( Mo bis Mo) ist meine bestellte Tasche in einem schönen Stoffbeutel von Holland zu mir in die Schweiz per Post gekommen. Tolle Tasche in meiner bevorzugten Grösse und Form, vor allem die verschiedenen Fächer sorgen für Ordung. Deshalb habe ich diese Tasche nach Jahren im Gebrauch nun zum 2. Mal bestellt und hoffe, sie hält wiederum für die nächsten Jahre.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Te veel info over versturen zowel van jullie als van PostNL

Tolle Qualität, tolle Modelle!

Bin begeistert, von der Qualität und der Verarbeitung der Taschen! Das Leder ist sehr schön und jede Tasche ist ein Unikat!

Perfect !

Alles zoals het hoort te zijn.

Zeer tevreden.

Ik heb een laptoptas besteld voor de verjaardag van mijn man, met de vraag of ze deze voor me in wilden pakken. Snelle levering, mooie tas en leuk ingepakt. Bedankt! En mijn man was er erg blij mee :-)

Zeer fijne service

Heel mooi telefoon tasje/portemonnee.. snelle bezorging !een tevreden klant

Blij met mijn aankoop

Mooie leren tas/rugzakje voor een prima prijs, snelle levering!

Precies zoals op de foto!

Tas bestellen online is toch een dingetje aangezien je nooit weet of de foto's ook kloppen. De tas binnen gekregen en alles klopte precies! De foto's, afmetingen, omschrijving... alles. Ben zo blij met het product dat ik geen andere tas meer wil gebruiken. Duidelijke website, snelle levering en duidelijkheid dmv track en tracé. Dank voor de geweldige tas!

Snelle levering en mooi materiaal. Goed verpakt

Mooie produkten voor een goed prijs

Handig telefoontasje gekocht, mooi leer, goede prijs!

Slechts

Ik had een wat besteld en betaald maar kreeg het geld terug gestort en niet wat ik besteld had

Nette en snelle levering

Een nette en snelle levering. Wat ze vermelden komen ze ook na.

tolles Produkt, schnelle Lieferung!

Schöner Rucksack, alles prima!

Mooi tasje. Zeer snelle levering. Top

2x telefonisch contact gehad, bij de eerste en tweede bestelling en in beide gevallen super geholpen! Top hoor!

Ich bin zufrieden

Passt, so soll es sein damit ist alles gesagt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima service, tasje niet zo handig

Service was niets op aan te merken, prima communicatie, werd bezorgd zoals afgesproken. Tasje vind ik niet handig, vak voor telefoon is smal waardoor het lastig is de telefoon te pakken. Bril past niet in het tasje, een sleutelbos ook niet.

Tolle Qualität, außergewöhnliche Schnitte und Muster!

Klein compact tasje

Makkelijk klein compact tasje voor als je niet veel mee hoeft te nemen.

Mooie tas en snel geleverd

Rugtas besteld voor collega die een jubileum te vieren had. Ze had de tas zelf uitgezocht op internet, en ze is er heel tevreden mee. Alles, wat ze dagelijks mee wil nemen, past er in, en ze vindt de kleur ook erg mooi. Een schot in de roos!

Ik had deze tas gekocht voor school, maar het blijkt ook de perfecte tas te zijn voor alledaagse activiteiten (winkelen, langs de supermarkt, naar vrienden, etc.). De tas is 100% goedgekeurd voor school. Het omtoveren van totebag/schoudertas naar rugzak is heel simpel en snel te doen, dit maakt het ideaal voor elke situatie. Er past zonder enige moeite een 15.6 inch laptop met laptophoes in, al m'n schoolboeken, een fles water, brooddoosje, en dan is er nog steeds ruimte voor kleine dingetjes als oortjes, kabeltjes, portemonnee, je telefoon, etc. Het voorste vak is erg fijn voor spullen waar je snel toegang tot wilt hebben. Wel is het een erg groot vak, dit kan natuurlijk fijn zijn maar misschien is het voor andere wat minder als je moet graaien opzoek naar iets kleins. Hiervoor zou ik dan dus eerder het vakje in de tas zelf gebruiken. De tas kwam ontzettend snel aan, de volgende dag al. Hij was netjes verpakt en in de verpakking zat de tas zelf ook nog eens in een nette stoffen tas die je ook nog kan gebruiken. Ik ben erg blij met mijn ervaring bij BEAR Lifestyle en zou hun zeker aanbevelen en ook zelf terugkeren mocht ik nog eens iets nodig hebben.

In het echt nog

Ben echt dolblij met mijn nieuwe tasje van Bear lifestyle! Vlotte service!

Hele mooie tas

Snelle levering, en wat een mooie tas!

Mijn ervaring was zeer goed, kon niet beter

Kwaliteit

Mooie producten van zeer hoge kwaliteit.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.