Mooie kwaliteit tas

Lederen tasje van prima kwaliteit

Superfijn

Super bedrijf

Snel verzonden/ontvangen. Kwaliteit super!!

Mooie site, mooie spullen en materiaal.

Snel en goed

Snel en goed geregeld

Mooi cadeau

Ik had deze tas voor een vriendin gekocht, die helemaal weg is van u tassenlijn. Ze was dolblij met haar tas. Maakt er elke dag gebruik van. Snel geleverd en tas is zoals beschreven. Goed gedaan.

Hele mooie Tas precies zoals ik op de website zag... Snelle levering

Snel en mooi

prima mooie producten. Snelle bezorging wat fijn is.

Alleen maar positief !!

FANTASTISCHE SERVICE OVER DE GANSE LIJN!!!

Ik kan BearLifestyle.nl alleen maar bejubelen! Ik had een foutje gemaakt met de 10% korting die ik kreeg wanneer ik mij inschreef op hun nieuwsbrief! Maar nadat ik een mail stuurde of dit nog kon worden rechtgezet, kreeg ik heel snel hierop een antwoord van Lina dat de 10% korting al was teruggestort en inderdaad 1 dag nadien stond het al op mijn rekening!! Mijn bestelling deed ik op dinsdagavond en donderdagnamiddag was de schoudertas al geleverd!! Het is ook een hele mooie, kwaliteitsvolle schoudertas!! Dank u BearLifestyle.nl

Snel sneller snelst ;)

Prachtige tassen. Elke weer ben ik tevreden en verrast door de mooie producten. Tevens weer een razend snelle levering. Klein details wat ik waardeer .... dat het steeds zo nauwkeurig mogelijk klein wordt verpakt zodat het een klein pakketje is wat mogelijk ook door de brievenbus kan of weinig ruimte in beslag neemt. Stukje duurzaamheid.

Snelle levering, mooie tas, mooie kleur.

Goede kwaliteit en snelle levering !

Levering snel en goed. Handig praktisch klein tasje.

Snelle levering en de tas is precies zoals verwacht en volgens de omschrijving op de site.

Uitstekend!

Goede communicatie over bestelling & levertijd. Helemaal tevreden met de levertijd en de kwaliteit van mijn tas!

Snelle service, zeer mooi product

Snelle service, zeer mooi product. Wel jammer dat postNl mijn pakje zomaar aan de deur heeft achtergelaten, terwijl ik niet thuis was.

uitstekend

Gebruik al jaren het merk en ben erg tevreden over de kwaliteit. De bestelling had ik vrij vlot in huis. Het artikel was eerst niet op voorraad, maar kreeg na een paar dagen bericht, dat het artikel weer leverbaar was, dus keurige afwikkeling.

We hadden een laptoptas besteld. Zeer mooie tas. Snel geleverd. Alleen zat er geen hengsel bij. Volgende dag gebeld en meteen was het geregeld super. Volgende dag was ie er al. Top service

Geweldige service

Had cadeau bon die ik niet online kon inwisselen. Maar even contact opgenomen en werd gelijk omgezet in een online tegoed en gelijk twee tassen besteld. Zoooo mooi leer in het cognac, hij werd de volgende dag al geleverd in een leuk tasje.

Mooie stevige tas

Mooie stevige tas die hopelijk lang meegaat. Gekocht met een goede aanbieding.

Mooie tassen

Super mooie tassen en snelle levering.

Leuke aanbieding

Leuke aanbiedingen, snelle levering, goed verpakt!

goede ervaring

alleen bij het verzenden klopte het niet helemaal, ik kreeg bericht dat ik de tas op donderdag zou ontvangen. Dit was wel een dag later. Maar dat lag aan post.nl. Telefonisch contact gehad vriendelijk te woord gestaan.

uitstekens

Zeer adequaat in het afhandelen van een hij-up in het bestelproces. Prima spullen.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.