De bestelling is netjes en snel bezorgd.

Everything was ok!

Thank you, everything's ok!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Producten zien er goed uit, zoals op de foto en snel geleverd

Heel klantvriendelijk!!

Ontzettend snelle service. En zeer vriendelijke, meedenkende man in de winkel in Nijmegen. En prachtige producten!

Snelle levering, mooi product.

Goede product omschrijving op de site. Snelle levering. Bestelde handtas voldoet volkomen aan de verwachting. Dus zeer tevreden.

Vertrouwd

Mooie designs, maar net zo belangrijk, de kwaliteit van het leer.

Ausgezeichnet

Ausgesucht, bestellt, geliefert. Fast so schnell wie diese Beurteilung soeben geschrieben. Einfach klasse und die Rucksäcke auch. Bin begeistert

Alles bestens

Unkomplizierter Bestellvorgang, schnelle Lieferung, sehr schöne Taschen, sorgfältig und liebevoll verpackt, sogar mit kleinem Oster-Dankeschön. Ich bestelle gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering van het product

Ik vond de keus uitgebreid en goed gefotografeerd op de site

Tolles Design großartiges Leder schnell geliefert.

Attraktiver Preis schnell versendet zusätzlich ein kleines Kundenpräsent.

Bin voll Zufrieden

Alles bestens, sehr schöne Tasche. Jederzeit wieder =)

Voortreffelijk!

Prima product, goed ontwerp. De kaarthouder op de achterkant is fijn, en aan de voorkant vind ik de dubbele klep met 2 drukknoopmogelijkheden goed doordacht. Bezorging was snel, gratis, en pakje paste door brievenbus! Ideaal! Ik vind het fijn dat deze telefoonpochette onder mijn jas gedragen kan worden, terwijl ik toch snel bij mijn spullen kan!

prachtige tas

Prachtige tas

Prachtige tas, zoooo blij mee. Mooie kwaliteit en supersnel geleverd!!!

Qualität und Preise stimmen

Sehr guter Service. Faire Preise und alles reibungslos gelaufen ohne Probleme

Subliem

De tas is perfect, de levering ook. Vond de paaseitjes een verrassing was leuk.

Mooie producten en snelle levering! Bestel graag bij jullie :)

super snel mijn mooie nieuwe portemonnee in huis

Het moeilijkste was een keuze maken uit het ruime aanbod op de site. Ik had al een tas van Bear lifestyle en wilde daar graag nog een nieuwe portemonnee bij. Na het bestellen direct een nette bevestiging in de mail en de volgende dag mijn bestelling al in huis! Ook superleuk dat er paaseitjes in het pakketje zaten :-)

Helemaal top super blij

Rugtasje super zacht leer niet te groot niet te klein Just perfect. Portemonnee echt naar mijn smaak. Had voor mij troep alleen iets groter gekund haha. Mooie website , snelle levering.

Hele mooie tas

Mooi product heel blij met mn tas een groot min punt vind ik de banner die je aanspoort de enquête in te vullen...hij bemoeilijkt het invullen van de bestelling door elke keer in de weg te "springen"...!!anders 5 sterren

Gekregen wat ik verwacht had perfecte handtas.

Snelle levering in prima verpakking. Kwaliteit tas, heel blij mee.

Snelle levering. Mooi verpakt

Ik ben gewoon superblij met mijn porte-monnaie !!!

Ik was al lang op zoek naar een nieuwe portemonnaie. Geen al te grote want ik een kleine handtas verslaving. Eentje die paste in mijn kleine handtasjes ook. ☺️ Ik ben een grote fan van leder. De structuur, de geur, de kwaliteit. Ik heb nu een kleine portemonnaie, maar toch met veel ruimte. Net wat ik zocht. Ik ben een very happy klant!!!

Snelle service en levering

Overzichtelijke site en na contact met een medewerker, heb ik de tas Hannie besteld. Bij aankomst zaterdag er ook nog leuke cadeautjes bij. Ook een klein minpuntje. Er stond 15% korting, maar het is 10% geworden. Wel gratis verzending.

Ongecompliceerd

Prima Mooie tas

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.