Trots !!!

Ik heb een prachtige tas uitgezocht... die er de volgende dag al was. Mooie kleur, genoeg inhoud... mooie kwaliteit... ter vervanging van mijn oude Bear Lifestyle tas... een aanrader... Ben er erg blij mee...

Hat alles super funktioniert, bin sehr zufrieden!

Schnelle, problemlose Lieferung. Würde jederzeit wieder bestellen!

Prima..

Blij met de portomonnee.. En blij dat ie nog in de verpakking zat. Zijkant doos stond open!! Dus mijn tip is om er een tape over te plakken. De spullen zijn te duur om het onverschillig te verzenden.. Ik heb jullie direct een mail gestuurd maar daar heb ik geen reactie op gehad..

Heerlijke tas

Was al jaren op zoek naar een betaalbare, leren tas, niet te groot, met veel vakken. Super kwaliteit en er is duidelijk nagedacht over het gebruik ervan. De prijs vind ik ook aangenaam betaalbaar. Ik ga hier nog jaren plezier van hebben. Vlotte levering, snel antwoord bij problemen met de kortingcodes. Aanrader als je fan bent van kwaliteit en service.

Leuke tassen, veel vakjes.

Snelle levering. Tassen van mooi zacht leer. Ben erg blij met de mijne!

Alles super!

Sehr schöne Tasche! Sie ist leicht, übersichtlich organisiert, nicht zu groß, hat aber jede Menge Stauraum. Die Farbe Cognac ist sehr schön und lässt sich gut kombinieren. Der Ablauf meiner Bestellung und Informationen zum Lieferstatus empfand ich als sehr gut!

Prachtig verpakt. Een mooie leren tas en portemonnee zoals gewend. Wel mis ik t contact in de winkel. En zeker die aardige verkoopster Karin. Hopelijk tot na de Corona in jullie mooie winkel.

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Prima, zoals gewend

Sehr schneller Versand! Klasse Ware!

Vertrauensvoller Webshop. Hier kauf ich immer wieder gerne ein.

Alert

Het tasje wat ik besteld had , had door post.nl vertraging, en als ik een vraag erover stellte, had ik binnen 20min een terugkoppeling van bearlife! De communicatie was perfect!!!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen.

Snel

Mijn prachtige tas werd heel snel geleverd. Duidelijke communicatie in de mails. Kortom een zeer prettige webwinkel.

Goede site, mooie kwaliteit, goede service

Goede site, mooie kwaliteit

Mooie tas,en snelle verzending,en kreeg overal netjes mail van. Ik bestel hier snel weer.

Super goed

Geweldig tas en portomonee. Dikke 10

Snelle levering/ geen retoursticker jammer

Een snelle levering. Helaas retourkosten zelf betalen. En ook geen retourformier bijgevoegd. Dat moet je zelf uitprinten. Deze service kan beter en duidelijker vermelden dat de retourkosten voor eigen rekening. Zal niet gauw opnieuw bestellen.

Leuk, tof tasje

Leuk tasje Goeie kwaliteit Snelle en correcte levering

Kwaliteit

Snelle actie, snel geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering van een geweldige tas!

Positieve ervaring.

Goede, nette en snelle service, ik slaag hier altijd.

Door het steeds vernieuwde aanbod slaag ik altijd. Fijne winkel.

Savonds besteld en de volgende dag in huis. Hele mooie tas die aansluit bij wat ik wel (maar dat is met meerdere tassen die ik bij bear lifestyle heb gekocht).

Zeer goed Ik had een vraag toen heb ik gebeld met een medewerker en die heeft mij heel goed geholpen En ben zeer tevreden met mijn aankoop

Wat een mooie tas!

Ik was op zoek na een mooie tas waar ik ook mijn laptop in kwijt kon. Voldoende foto's hebben mij makkelijk helpen kiezen. De tas kwam binnen een dag en was netjes verpakt. Ik ben erg blij met mijn ankoop en erg tevreden met de kwaliteit van BearDesign.

Fijne warme sloffen

Snelle levering en geen koude voeten meer met de warme sloffen

Snelle levering, goed verpakt en leuk stoffen tasje erom heen. Echt zoals in de advertentie staat, zo ziet de tas eruit ook qua kleur.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.