duidelijk, snel, op vooraad, uitstekend service om bij de showroom op te halen in deze gekke tijden.

Prachtige pasjeshouder!

Ik ben ontzettend blij met mijn anti skim wallet met ritsvak in de kleur cognac. Ik had al een portemonnee van Bear waar ik heel blij mee was en heb dan ook lang getwijfeld. Maar tegenwoordig heb ik nooit meer cash geld bij me, dit is een prachtig klein portemonnetje waar zelf nog ruimte in zit voor wat cash geld. De kleur cognac is ook erg mooi en het is heerlijk zacht leer. Lang verhaal kort: dik tevreden!

Snelle levering met precies wat ik zocht.

Snelle levering en precies wat ik.zocht.

Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering ondanks de drukte vanwege covid. Mooie tas super tevreden

Alles wunderbar!

Alles reibungslos und schnell und Topware :)

Snel duidelijk en goed product

Dus top

Tolles Material, sehr schön Farbe. Ist bereits mein drittes Stück von Bear Design. Kann ich nur empfehlen.

Verkeerd geleverd

Een portemonnee met ander logo en verkeerde kleur ontvangen. Ditect gemaild maar geen reactie.

Perfect!

vanmiddag ontving ik de door mij bestelde rode Abella tas. Wat een práchtige tas is dat! Ik ben er superblij mee en wil u graag de complimenten maken, het is allemaal zo mooi afgewerkt, zelfs een tas om de tas, en een pen erin. Mocht ik weer een tas nodig hebben, dan kom ik zeker weer shoppen bij Bear design. Vriendelijke groet, Lia

Knap design kwaliteitsvol leder

Superfijne tas, levering snel

Altijd al een fan van bear design tassen. Heel blij met mijn nieuwe schoudertas Baggio. Crossover met veel vakjes.

Zeer tevreden.

Prachtige tas!

Super snelle levering aan huis!

Mooie producten!

Heb inmiddels al paar tassen besteld en de laatste keer een portemonnee. Alle keren dik tevreden; hele mooie kwaliteit!

Heel erg goed!

Makkelijk te bestellen, snelle service, leuk verpakt. Echt een cadeautje!

Schöne Geldbörse

Tolles Portmonee, viele Fächer für Karten und klein Kram. Schade dass das Leder nicht so weich/ knuddelig ist, wird aber bestimmt mit der Zeit geschmeidiger. Lieferung und Verpackung alles bestens. Vielen Dank ich freue mich sehr.

Blij en gekkig

Allereerst ben ik super blij met mijn nieuwe tas! Ik kan echt verliefd worden op een tas, ja gek maar waar! Wat ik alleen jammer of bijzonder vind is dat de tas dus na de bestelling niet opgestuurd bleek te zijn en dat dit pas na een mailtje geregeld en duidelijk werd. Stiekem vraag ik me dan af of ik nu nog steeds zou zitten wachten op die vette tas als ik zelf niet had gemaild met de vraag waar deze bleef. Overigens ben ik wel gelijk goed geholpen toen ik mailde of de tas inmiddels onderweg was. Uiteindelijk dus een verliefde en blije klant Groetjes Annika

Erst falsch, dann schlecht geliefert

Bei der ersten Lieferung wurde eine falsche Ware versandt. Bei der zweiten Lieferung wurde eine mangelhafte Sache zugeschickt. Statt Nachbesserung oder Minderung wurde ein Rabatt-Gutschein für die nächste Bestellung gewährt, wohl in dem Wissen, dass ich dort nicht erneut bestellen werde. Sehr enttäuschend, schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super Rucksack

Schneller Versand. Rucksack ist schön verpackt angekommen und er ist klasse. Freue mich sehr darüber. Hier bestelle ich wieder

Geweldig. Top

Met name de service centrum was van grote hulp. Dik tevreden met product en afhandeling door service / contact center.

Mooie tas, prima levering

De tas is erg mooi en functioneel, precies zoals op de foto's! Erg mooie kleur ook! Een apart vak voor m'n laptop of tablet en binnenin nog een extra ritsvak. Op op beide buitenkanten een ritsvak, handig voor sleutels enzo. Lange hengsels, waardoor de tas perfect over je schouder gedragen kan worden, en er zit ook een langer hengsel bij. Super blij!

Geweldig!

Ik ben super tevreden over de mogelijkheid tot bestellen. Over de snelheid van de levering en kwaliteit van de handtas! Een zeer tevreden madame hier!

Snelle levering, een ander model wat ik wilde was niet in de juiste kleur en daarom heb ik deze in een andere winkel moeten bestellen.

ik heb mijn pakje helaas nog net ontvangen

kan zodoende ook nog geen reactie geven. mijn eerdere ervaringen waren oké.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.