superfijne website met prachtige tassen!!

Snelle service en prachtige tassen en dergelijke. Supermooi merk ook de BEAR. Ik ben fan! Dit is mijn derde tas van BEAR en ik vind ze hartstikke mooi. Ik kom vast terug.

Perfecte levering.

het was wederom een prima ervaring. Overzichtelijke site, fijne en Duidelijke foto's. En dat de maten van de tassen er bij staan is mega fijn. De levering was later dan aangegeven maar wat wil je ook met black friday en corona?! Dat was jammer voor mij want ik wilde t zo snel mogelijk hebben maar absoluut niet rampzalig. Ga waarschijnlijk over een aantal dagen weer een bestelling doen:)

Prima website , snelle levering

Nauwelijks decembervertraging

Goede service, prima communicatie

Voor herhaling vatbaar

Tas succesvol ontvangen

Heb de tas voor mijn dochter besteld voor de kerst. Hopenlijk vind ze hem mooi, ikzelf heb een grote BEAR Lifestyle tas. Die bevalt heel goed. Mooi leer. De tas is snel geleverd ondanks de drukte van Postnl.

Efficiënte afhandeling van mijn bestelling. Heel fijn op de hoogte te worden gehouden

Nadat ik online een aankoop voor mijn weekend tas heb gedaan, kreeg ik direct de bevestiging per mail, vervolgens werd ik op de hoogte gehouden wanneer tas zou worden bezorgd. Keurig op tijd bezorgd. Kortom ik ben een heel tevreden klant van Bear Style!

Geweldige mooie dingen goed geregeld

Bestellen is heel duidelijk verzenden is razend snel perfecte service

Produkt und Bear Service tip top.

Versand etwas langwierig (7Tage)

Goede en mooie site

Gemakkelijk kijken en uitleg. Mooie tas en portemonnee

Ziet er goed uit, is wat ik besteld had

Altijd met zorg verpakt.... een feestje

Super Ware!

Sehr gute und unkomplizierte Abwicklung. Die Lieferung erfolgte auch sehr schnell. Ich bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering / blij met m'n aankoop

Blij met de ankoop

Flexibel, vriendelijk, bereikbaar, oplossingsgericht, klantvriendelijk.

Was boos omdat de leukere producten met *30% allemaal niet leverbaar waren. Kreeg de indruk dat het een marketing truc w@s door te roepen “ alles 30% en zo klanten naar de site te trekken en aandacht te vragen voor de producten. Prettig dat het telefonisch direct werd opgelost en het product alsnog leverbaar gemaakt werd

Snelle verzending en een prachtige tas.

Gewoon een fijne service en een beauty van een tas.

Fantastisch!

Super snel en mooi verzorgd geleverd!

Snelle levering top product

Super gegaan

Het is super gegaan, ondanks de drukte van Black Friday heb ik mijn bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen en super blij mee.

Prima! Verpakking, verzending...service via de telefoon...

Ik ben een echte fan van Bear Design. Heb meerdere tassen van dit merk uit de collecte Dark Nature. En nu uit een tas uit de Cow Lavato collectie. Plezier voor vele jaren, door gebruik worden de tassen alleen maar mooier.

Toller Rucksack, schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, toller Rucksack.

Prima, snelle levering

Prima info op de site en snelle levering.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.