Goede afhandeling en service

Goede service mooie kwaliteit tast

Mooie tas goeie prijs snelle correcte levering

Teleurgesteld

Had een tas besteld in cognac ,viel wel erg klein uit en was eerder bruin zo donker. Heel fijn kon hem omruilen voor een grotere tas,heb speciaal gebeld om te informeren want had keuze uit 2 tassen wilde dan graag een marine blauwe tas. Dat kon gelukkig en vroeg om de donker blauwste tas met bijbetaling. Komt de tas binnen is de tas GRIJS!! Heel erg teleurgesteld want je mag maar een keer omruilen. Dus ligt nog in de verpakking in de kast. Verdrietig ervan. Met vriendelijke groet, Gerrie van Riesen-Eibrink.

Tolle Tasche, tolle Bestellabwicklung, schnelle Lieferung ❤️

Alles super! Danke! Neue Lieblingstasche

Schnelle Lieferung, wunderbares Produkt

Ich habe vor Jahren ein Portemonnaie von Bear-Design erworben, an dem ich mich seither täglich erfreue. Das Leder ist wunderbar geschmeidig. Nun hab ich mir die zugehörige Tess-Tasche gegönnt und bin begeistert. Hatte sie zwar etwas größer geschätzt, bin aber froh über die tatsächliche Größe. Und das Leder liegt ebenfalls wunderbar in der Hand.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Die Ware war so wie sie beschrieben worden ist und von der Qualtät ausgezeichnet

War die erste Bestellung und zu unserer vollsten Zufriedenheit. Schnell und gut.

Mooi produkt

Goede kwaliteit en Nederlands produkt met eerlijk verhaal

Goede en snelle service

Prachtige artikelen en zeer goede kwaliteit

Sehr zufrieden

Schnell zuverlässig die Lieferung. Preis Leistung perfekt

Geweldige service!

Snelle levering van de tas die ook was wat ik wilde!

Netjes afgeleverd in 2 stoffen bear tassen en plastic er omheen

Een hele mooie tas!!!

Ik heb een prachtige tas ontvangen, die ik heb gekocht als zijnde een schoudertas. Ik ben er erg blij mee en ook ben ik erg tevreden over de service van BEAR lifestyle!! Ik ga pronken met mijn nieuwe aanwinst!

bin sehr zufrieden

Bestellung war einfach und Lieferung erfolgte schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke tas, makkelijk besteld en snel in huis

Ik had al een tas van BEAR Lifestyle en was daar heel tevreden over. Nu wilde ik een iets grotere en die heb ik makkelijk op de site kunnen vinden. De tas was snel en makkelijk te bestellen en ook snel in huis. De tas zelf ben ik erg tevreden over, goede kwaliteit leer, juiste formaat en goede kleur.

Mooie tassen, maar erg duur

Jammer dat de op de dag dat ik telefonisch contact had en er een korting van 25% gold, niet op mijn aankoop toegepast werd :-(

Geweldig!

Mooie korting, ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens de hele verzendreus van het pakketje. Het geheel was keurig verpakt

Ik vind de producten echt geweldig

koop wel eens vaker wat maar Bear is echt een hele mooie collectie met wat mij betreft prima prijs

Mooie kwalitatieve tas tegen aantrekkelijke prijs en snel bezorgd!

Het was makkelijk om een juist model op BEAR Lifestyle webshop te kiezen dankzij handige filters en veel foto's van elk artikel. Heb twee tassen besteld om uit te kiezen. Beide mooi en van goede kwaliteit leer. Binnen zijn ook netjes afgewerkt. Metallische ritsen, stevig, maar soepel. Eentije uitgekozen qua stijl en kleur, de andere teruggestuurd. Retourzending is over paardagen in behandelijng genomen. De tas van mijn keuze is 'Angelica' in gele kleur. Ik ben erg tevreden!

Sehr schöner Geldbeutel

Bin begeistert von der Optik, Material ist schön verarbeitet. Lieferung war mit 7 Tagen länger wie gewohnt. Würde ihn mir jederzeit wieder kaufen.

Al jaren fan....

De tassen van Bear design zijn geweldig!! Ik..mijn dochter en mijn moeder dragen al jaren de portemonnee tas...elke dag met ons mee. Alles in 1 echt topkwaliteit leer. Heel blij mee :)

Zeer goed en problemen snel opgelost

Goede ervaring en een leverings-fout direct door medewerker opgelost.

Een hele leuke, mooi afgewerkte schoudertas.

Ook de snelle levering was top.

Bestens

Bestellung, Versand und Ware tadellos!

Schöne Tasche, prima Abwicklung

Diese war die dritte Tasche, die ich bei bear lifestyle gekauft habe. An sich bin ich zufrieden, nur riecht diese Tasche im Gegensatz zu den anderen Beiden etwas unangenehm ‚modrig‘. Ich hoffe das gibt sich noch.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.