Zeer goede service

Mooi kwaliteit tassen, heb er al verschillende. Klantenservice is zeer goed bereikbaar en denken mee in oplossingen. Al met al zeer tevreden.

Prima product en goede service!

Product goed, snel geleverd. Helaas geen bestelbevestiging ontvangen en ook geen verzendbevestiging.

Portemonnee is perfect en de levering super snel !

snelle levering. Prima voor elkaar

Prachtige tas en snel geleverd

Ik ben dol op mooie tassen, een tas v Bear en een rood exemplaar wilde ik graag hebben. Prachtige tas v zacht leer. Kortom ik ben er helemaal wijs mee.

Grundsätzlich positiv, aber

Guten Tag bei der einen Tasche waren alle Kartenschlitze zu kurz, so dass ich keine Karten einstecken konnte. Habe nun mit dem Teppichmesser behelfsmässig nachgebessert (was natürlich gar nicht perfekt raus kam, habe einmal in den Stoff geschnitten und an den anderen Orten schaut es nun sehr gebastelt aus …) Besten Dank und freundliche Grüsse

super tolle Ledertasche

sehr schöne hochwertige Ledertasche, ohne viel Schnick Schnack, trotzdem mit vielen Fächern zum verstauen, sehr zeitlos, hab schon eine BEAR Tasche aus braunem Leder seit vielen Jahren, noch immer schön

Super schnelle Lieferung

Sehr gute Qualität

Super blij met mijn tas en snel bezorgd!

Ik zocht al heel lang naar een kleine leren minimalistische rugzak, Bear Lifestyle had ze! Prachtig product, snel geleverd en eerlijke prijzen. Top! Niets op aan te merken :)

Mooi soepel leren produkt

Besteld, ook nog eens met korting, betaald, snel geleverd, en helemaal naar wens, wat wil je nog meer.

Beetje jammer

Ik bestel regelmatig tassen bij jullie. Naar alle tevredenheid. Alleen nu mist de lange riem/hengsel bij de bruine tas. Ik heb daar melding van gemaakt maar helaas niets gehoord.......mss dat de vakantieperiode Er mee te maken heeft. Hoe dan ook : jammer

Schnell und gut

Schnelle Lieferung,gute Information und auf dem ersten Blick bin ich auch mit der Qualität sehr zufrieden.

Niets op aan te merken!

Tas kon enige tijd terug niet meer geleverd worden. Kreeg nu een mail dat de tas weer op voorraad was, besteld en snel geleverd. Heel blij mee!

Mooie kwaliteit,snelle levering

Helemaal goed artikelen zijn precies zoals beloofd mooie kwaliteit en goede snelle levering . Ik ben erg tevreden

Uitstekende webshop

Ooit heb ik een portemonnee gekocht via deze webshop en nu een mooie tas aangeschaft. Mooie kwaliteitsproducten en snelle levering. Mogelijkheid om achteraf te betalen en leuke aanbiedingen en kortingscodes.

Ik heb mijn bestelling geruild. Snelle en goede service

Snel geleverd en goed verpakt

De sluiting van de nieuwe rugzak werkte niet goed. Na een telefoontje is er gelijk een nieuw exemplaar gestuurd met een retourcode erbij. Werd de dag daarna al geleverd. Heel goede service!

Pakket in goede orde ontvangen en voldoet geheel aan de verwachtingen.

Positief

Snelle levering. Product zoals omschreven op website. Goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Super snelle levering

Hoewel de reden van de bestelling niet leuk was, mijn portemonnee was gestolen, ben ik zeer blij met mijn nieuwe portemonnee! Hij is super snel geleverd en ik hoop dat deze niet gestolen wordt.

Meer dan een 10 zowel telefonisch als verzenden.

Goede en snelle levering van een hele mooie praktische rugtas

De rugtas werd heel snel geleverd. En is helemaal naar mijn zin.

Goede website snelle afhandeling

Product zoals omschreven snelle en traceerbare afhandeling

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.