Ik ben zeer tevreden, wat een snelle levering.

Een mooie handtas besteld en de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit van soepel leer. Ben er erg blij mee.

Sehr angenehme Bestellung

Sehr schnelle Bearbeitung und Lieferung der Bestellung (nach Deutschland). Der bestellte Artikel war gut und sehr schön verpackt und entspricht voll und ganz den Produktfotos. Rückfragen per Mail wurden zügig und zufriedenstellen beantwortet. Sehr gerne wieder!

Mooie kwaliteit tassen, snelle levering

Goede prijs-kwaliteit verhouding, keurig verpakt en snelle levering.

Einfach genial

Habe einen tollen Rucksack bestellt - qualitativ toll verarbeitet - Farbauswalh brillant. Bestellung gemacht und zwei Tage später mich rieseíg gefreut, den Rucksack schon tragen zu können. Auch Freunde haben mir Komplimente gemacht. Alles in allem mehr als 5 Sterne.

Laatste bestelling een dnk blauwe tas zoals afgebeeld op de site, maar in werkelijkheid alleen blauw stiksel en tas nagenoeg grijs. Dus moet op eigen kosten weer retour, helaas

Enigszins teleurgesteld

Mijn bestelling bleek achteraf niet leverbaar. Dat hoorde ik pas toen ik er zelf een email over stuurde. Daarna wel netjes afgehandeld

Alle superlatieven schieten te kort !!

Helaas !!!! Er zijn geen woorden voor !! Het aantal sterren is groter dan vijf !!!

Artikel wie Foto schnelle Lieferung

Übersichtliche Internetseite Fotos gut. Lieferung schnell

Ich bin sehr zufrieden!!!

Gute Ware, gute Auswahl, detailierte Beschreibung, annehmbare Preise, schnelle Lieferung.

Snelle levering en snel terug betalen

Mijn eerste bestelling kwam snel binnen. Nadat ik het product niet wilde houden en terug stuurde had ik binnen no time het geld retour. Gelukkig was mijn tweede keuze en bestelling accoord en erg tevreden mee

Prima snelle bezorging

veel keus en mooie kwaliteit.

Ondanks Corona, toch snelle levering

Superfijn

Snel maar niet goedkoop

Absoluut snelle levering! Ik had mijn tas de volgende dag in huis. Het terug sturen is echter niet erg klantvriendelijk: geen antwoordnummer, dus voor eigen rekening.

Prachtige tassen!

prachtige tassen, snelle levering!

schöne Tasche

Das war schon meine zweite Tasche die ich im Shop gekauft habe und bin auch wieder sehr zufrieden.

Positieve winkelervaring

Duidelijke website, veel keuze, stipte levering.

Bin total zufrieden

Schnelle Lieferung, tolles Produkt

goede service

Goede service, omdat het pakje naar t buitenland verzonden moest, duurde t iets langer. Nu binnen gekomen en ben er erg blj mee

Freundlich und prompt

Erste onl7ne-bestell6ng hat wunderbar geklappt. Die Qualität und das Design der Produkte sind wunderbar

Altijd goed en snel!

Mooie spullen, duidelijke foto’s en omschrijving. Prachtige tassen! Niets op aan te merken.

Snelle levering, goede service

Snelle levering. Product is ook zoals op foto beschreven staat. Zeer goede kwaliteit leer en mooie vormgeving. Bear Design zeker aan te bevelen.

Alles vlot geregeld

Goede kwaliteit en vlotte afhandeling

Al jaren mijn favoriete tas, nu een gekocht om cadeau te geven. Helaas de verkeerde kleur. Oplossing, geef hem cadeau bevalt de kleur niet ruilen we hem gewoon om. Dat is nog eens een super oplossing

Bestelling heel snel binnen. Is een mooie portemonnee. Goed van formaat, niet te groot en niet te klein

Mooie tas.

Prachtige tas met veel opbergmogelijkheden. Kleur is mss niet echt taupe. Maar mooi genoeg om hem te houden.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.