leuke tassen voor betaalbare prijs

Site très bien, très bonne qualité et livraison super rapide.

deze keer eens geen tas maar een glazen sieradenkastje besteld. Snel geleverd, extra goed verpakt omdat het van glas is, dus prima aangekomen. Kastje is van een mooie zware kwaliteit!

So far so good

Tas moet nog zondag as cadeau worden gegeven met de mededeling dat er eventueel geruild mag worden. Dus nog afwachten. Groet

Aardige verkoper, met plezier in zijn werk!

Kwam tegen sluitingstijd om een bestelling op te halen, verkoper was niet gehaast, gaf mij de tijd om nog even rond te kijken.

Prachtige tas, prima service

Zie boven

Bestelling laat geleverd. If at all !! Telefonisch niet bereikbaar.

Dinsdag j.l. een tas besteld. Het is nu maandag. Nog geen tas. Wel al eninge dagen een track and trace nummer. Maar als ik die raadpleeg, lees ik dat PostNL nog geen niets ontvangen heeft om te bezorgen. Wanneer ik telefonisch contact zoek, wordt niet opgenoken. Bestaat BEAR Lifestyule eigenlijk wel?

freundlich und schnell

bin bestens zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Tasje van kwaliteit.

Ik kende t merk niet. Wat een leuk, mooi, stoer merk!

Fijne service en mooi product

Ik had twee tassen besteld. Bij de levering was er een tas vergeten. Die is dezelfde dag nog nagezonden en had ik dag dag erop in huis. Zowel het contact met de winkel als de service die verleend werd helemaal prima. Vier sterren omdat de tas in eerste instantie was vergeten bij de bestelling.

Mooie producten, goed verpakt en snel geleverd

Super snel en goed

Snelle goede service

Fijn leer

Ik ben super tevreden met mijn tasjes en portemonnee's

Goed geleverd!

Maklik te bestellen en op tijd geleverd

Etwas entäuscht......

Heute kam meine bestellt Bärse. In der Geldbörse ist ein Oreisschils von 39.99.....ich habe 69.99 bezahlt. Das find ich nicht schön , deshalb geht sie auch zurück. In dem Fall fände ich es nur kulant wenn ich mein Rückporto erstattet bekäme. Sehr schade

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prettig en zeer goed

Fantastische tas, voor een goede prijs, in de uitverkoop voor mij.

Zeer snelle levering en aandacht voor product.

Zoals boven beschreven

ons pakket was zoek geraakt bij post-nl. Nu prima geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd een nieuwe opgestuurd.

super snel ontvangen en een prachtig product, erg blij mee

Top service en kwaliteit

Echt mooie tassen van zeer goede kwaliteit. Ik heb er nu vijf in verschillende kleuren.

Alles perfekt!!!

Von der Nachricht, dass das ausverkaufte Portmonnaie wieder lieferbar ist, über die unkomplizierte Bestellung bis zur superschnellen Lieferung war alles perfekt. Das Portemonnaie ist ein Geschenk und wird eine super Überraschung werden! Vielen herzlichen Dank an das gesamte Bear Lifestyle-Team

Alles perfekt

Tolle Auswahl, Schnelle Lieferung, Dankeschön!

Alles gut geklappt

guter Geschäftspartner

Noch keine Lieferung 7 Werktagen

Eigentlich bislang alles okay, aber die Lieferung ist nach 7 Werktagen noch nicht bei mir angekommen, obwohl die DHL- Lieferung schon seit geraumer Zeit als begonnen in der App sichtbar ist. Da ich bereits per Email zur Bewertung eingeladen wurde, ziehe ich in Betracht, dass diese Verzögerung an DHL liegt und nicht an Bear.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.