Super service, wordt met je meegedacht!

Goede site, prima product en snelle levering.

Goede zoekfilters voor het vinden van een tas in de door mij gewenste kleur leer. Besteld, goede betaalmogelijkheden en vlotte levering. Ben er blij mee.

Mooie producten, goede en snelle service

Mooie producten, goede en snelle service. Ook bij het omruilen van een beschadigd product, geen probleem!

Ok

Kleur iets afwijkend maar acceptabel

Snelle levering van een heel mooi product

Op de website zie je mooie producten die in het echt net zo mooi zijn. Je krijgt je bestelling snel geleverd en het is heel goed verpakt. Al me al heel tevreden

Niks op aan te merken, prima!

Product was eerder niet op voorraad, werd direct geïnformeerd dat het weer op voorraad was, besteld en volgende dag geleverd.

Snelle levering en een prachtige tas,goede kwaliteit!!

Top kwaliteit

Keurig verzonden in beschermende tas. Echt zo tevreden en al drie tassen besteld.

Echt hele mooie tassen. En van zeer goede kwaliteit, origineel. Snelle service.

Professioneel !

Gebruiksvriendelijke website, snel geleverd.

Aanrader!.

Al meerdere tassen hier aangeschaft. Immers als vrouw heb je nooit tassen genoeg ;). De tassen blijven lang mooi en zijn van goede kwaliteit. Snelle levering en bij vragen zowel via telefoon en mail goed bereikbaar.

Mooie tas en super service!

X

Rundum glücklich!

Endlich habe ich meinen Traum-Rucksack gefunden: schön, bequem, durchdacht und toll gearbeitet. Der Kundenservice war spitze, Versand schnell! Klare Empfehlung.

Leuk winkeltje!

Mooie tas, snel geleverd, top!

een fijne site die snel bezorgd.

het is een hele fijne site die snel bezorgd en daar houd ik van. ook is de kwaliteit van het product erg goed.

Mooie spullen en goede service.

Helemaal tevreden

Keurige afhandeling en aflevering

Mooi artikel ontvangen volgens afspraak in de mail. Uitstekend.

Product in goede staat ontvangen!

Precies zoals ik verwacht had. Mooie prijs, kwaliteit verhouding!

Prachtige kwaliteit

Super juist verzonden

Ik ben erg blij met mijn schoudertas! Netjes ingepakt echt uitstekend!

goede service

nvt

Prima levering

Zowel de bestelling als de levering liepen prima. De tas werd geleverd op het afgesproken moment, wel 1 dag vertraging, dit kwam echter door drukte bij de vervoerder.

Mooie tasjes voor een leuke prijs

Heel blij met mijn zwarte tasje. Echter had ik ook een beige/grijs umi tasje gekocht, vooraf maten opgemeten om te kijken of mijn telefoon erin zou passen. Dit zou volgens de afmetingen moeten kloppen, echter was dit in werkelijkheid niet het geval. Ik ga dit tasje dus niet gebruiken aangezien ik altijd mijn telefoon in een tasje wil hebben. Dit tasje maar aan een vriendin gegeven omdat ik persoonlijk geen zin/tijd heb in het retourproces. Jammer maar helaas.

Prachtige tassen. Ik word er helemaal hebberig van! Deze tas in de uitverkoop gekocht. Mooi soepel leer, mooi voormat met veel vakken Snelle levering!

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.