Super webshop

Hele mooie tassen van super goede kwaliteit! Snelle en nette levering. Ik ben er helemaal blij mee!

gute Tasche - Futter und Farbe des Futters nicht mein Geschmack

Nijmwegen und die Niederlande gefallen mir! ZurTasche: gute, schöne und leichte Tasche - gute Verarbeitung - Futter und Farbe des Futters sind nicht ganz so mein Geschmack. Zu damenhaft.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne kwaliteit,mooi design en goede levering en service.

Top , immer wieder gerne

Die Qualität und der Preis stimmt. Schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goed verpakt!

Mooi tasje, snelle levering en goede service!

Mooi tasje, snelle levering en goede service!

A+ kwaliteit, snelle levering

Zeer goede kwaliteitsproducten. Snelle levering. AAA verkoper

Een heel fijn merk en mooie website.

Ik ben heel tevreden over de levering en ook heel erg blij met de nieuwe schoudertas. Het is precies, zoals ik had verwacht. Ik heb inmiddels meerdere producten van Bear Lifestyle en zijn heel mooi en duurzaam.

Snelle levering, goed product!

Fantastische service

Alles geweldig zowel service en kwaliteit tassen!!

Alles Perfekt

Sehr zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke site met mooie tassen

Omdat ik in de winkel niet terecht kon vanwege de Coronacrisis heb ik mijn favoriete tas online besteld. Binnen een paar dagen kon ik hem bij mijn pick-up point afhaken. Mooi verpakt, mooie tas. Heel blij mee.

Goede service snel antwoord

Mooi

Fijne producten. Snelle levering

Erg goed

Netjes verpakt, snel bezorgd en afbeelding op de website komt erg goed overeen

Vakmanschap

Het is altijd wat lastig om te kopen op afstand omdat je de materialen niet in detail kan bekijken en voelen, maar deze bestelling overtreft al mijn verwachtingen. Superblij met het mooie design en kwaliteit van het product. Heel snel geleverd, factuur perfect in orde. Wat leuk is, is dat bepaalde modellen ook op een persoon worden getoond, dit geeft toch direct een idee van de grootte en is meer concreet dan de afmetingen in cm.

Duidelijke site, snelle levering en prachtige producten.👍

Beter dan bovenstaand kan ik het niet zeggen.

Zeer stevige en mooie portemonnee

Prima verpakt en aangekomen zoals beloofd. Mooie portomonnee die degelijk aanvoelt. Zeker geen miskoop!

Alleen maar goed

Alleen maar goed

Lieferung

Hermes hat die Lieferung nicht zugestellt, obwohl ich den ganzen Tag zu Hause war. Stattdessen erhalte ich eine Mail, wo man sagt mich habe man nicht angetroffen. Benachrichtigung über Zustellung am Montag würde verschoben auf Dienstag, dann verschoben auf heute. Und heute verschoben auf Donnerstag! Bisher ist die Lieferung noch nicht eingetroffen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schitterende portemonneetas. Mooi leer en groot genoeg. Ook snel verstuurd. Ben er heel blij mee

Nog niets ontvangen

Kan nog geen beoordeling geven heb nog geen pakket ontvangen

Ledertasche

Immer super schnelle Lieferung , wie abgebildet und top Qualität. Bin sehr zufrieden

Mooie tas snel geleverd

Mooie collectie en nu met stayhome actie mooie tas met korting kunnen kopen Leuk voor beide partijen !

Alles top

Sehr schöne Qualität und sehr schnelle Lieferung

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.