Heel fijn geholpen en perfecte service

Top product

Perfecte tas en snelle levering. Ik had al n tasje van dit merk.

Tevreden

Het is naar mijn verwachting

Perfect!

Snel geleverd, prachtige tas!

Snelle verzending

Had idee of ie al gebruikt was

Perfect.

Bestekken, dag erna in huis. Mooie kwaliteit tas.

super Zufrieden, TOP Ware, TOP Kundenservice bei Anfragen

es gab Unklarheiten bei dem Bestellvorgang welche mir aber durch die schnelle und freundliche Reaktion des Mitarbeites geklärt wurden und ich mein gewünschtes Produkt doch noch bestellen konnte. Guter Bestellablauf mit klarer Bestellübersicht. Sofort wieder....

Leren tas

Prachtige tas mooi materiaal

Helaas was het niet helemaal naar mijn zin. Maar... van jullie uit perfect verzorgd en afgehandeld. Hou het zeker in de gaten.

Top service, prachtige producten

Zeer snelle leveringen en nog nooit teleurgesteld in kwaliteit van de producten. Dit blijft mijn favoriete merk. Wat een prachtige tassen.

Zeer mooi producten en een snelle levering

Eenvoudig bestellen

Vlotte website, snel bestellen, afrekenen en leverantie.!

Snel..mooi en betaalbaar!

Snelle levering van mooie betaalbare artikelen.

Prachtige tassen, snelle levering.

Sehr zufrieden

Schnell die Lieferung. Top Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vanaf bestellen tot levering word je goed op de hoogte gehouden.

Uitstekend en mooie tas. De Uma XL

So gut wie erhofft

Liebes Team von Bear Lifestyle. Ich habe bereits eine seit 3 Jahren meine Handtasche von Ihnen, sowie seit fast zwei Jahren einen Geldbeutel. Beides liebe ich heiß und innig, die Waren sind nicht nur sehr schön gestaltet und bestens verarbeitet, sie sind auch sooooo langlebig. Nun habe ich einen Rucksack bei Ihnen bestellt. Trotz Lieferung nach Deutschland war er innerhalb von 3 Tagen vor Ort. Und was soll ich sagen - er ist genauso schön und gut verarbeitet und hochwertig wie meine Handtasche und mein Geldbeutel. Perfekt. Ich freue mich schon darauf, alles zusammen zu benutzen. Herzliche Grüße und vielen Dank von Nicole

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erwartung voll erfüllt. Tolles Produkt. Unkomplizierter Bestellvorgang. Top!

Erwartung voll erfüllt. Tolles Produkt. Unkomplizierter Bestellvorgang. Top!

Prompte Lieferung, wunderschöne Taschen

Sehr hochwertige Ledertaschen zu einem fairen Preis. Sehen einfach nur wunderschön aus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gewoon handige mooie sterke handtassen!

Toppers...

Snelle nette levering.

Snelle levering. Met mailtjes om je op de hoogte te houden waar dat je bestelling zich op dat moment bevind. Product zoals op de foto afgebeeld.

Snelle levering, goede kwaliteit

Artikel werd snel geleverd. Foto’s komen overeen met geleverde artikel. Goede kwaliteit.

Goed Makkelijk bestellen Snelle levering

Mooie tas

Mooie tas en netjes en snel geleverd.

De tafeltjes zijn zeer mooi

Spijtig dat de middelste geschonden is

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.