Mooie tas en snelle levering

Voor herhaling vatbaar!

Zo fijn; 2 keer gekocht

Dit tasje heb ik inmiddels in zwart en rood omdat het zo'n ontzettend fijn tasje is. De indeling is heel fijn, het formaat is precies groot genoeg zodat je niet met een zwart gat aan spullen rond gaat lopen en het materiaal is zo waanzinnig zacht en soepel. Heel erg blij mee.

prima levering en met de postbode heel handig

goede kwalteit en mooi artikel

Ik ben aardig te woord gestaan toen ik het verschil tussen twee producten wilde weten. Bij het bestellen op mijn iPad kwam ik echter in een loop die telkens vroeg of ik de voorwaarde wilde accepteren als ik dat deed mocht ik niet zonder wachtwoord, weer ingevuld en dat een paar keer achter elkaar. Via de laptop ging het wel soepel. Ik heb mijn tas keurig verpakt ontvangen en ben er erg blij mee. Mooie kwaliteit. Precies wat ik wilde.

Goede ervaring

Snelle service en goed verpakt

1 van mijn favoriete webwinkels

Goede service en aantrekkelijke nieuwsbrieven en leuke artikelen

Na het plaatsen van de bestelling heb ik de tas ontvangen op de aangegeven datum/tijd.

Blij met mijn nieuwe tas!!

Snelle service. mooie, lichtgewicht tas! Blij mee!

Super tolle Tasche, hohe Qualität

Ich hatte eigentlich die Tasche die ich bekommen habe in rosa bestellt...schnell habt ihr mir mitgeteilt das diese vergriffen ist...das fand ich sehr schön und habt sie mir in grau angeboten... Alles sehr toll

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik ben een zeer tevreden klant. De service is super,en hun produkten ook..

Het produkt dat ik wilde bestellen was niet meer in voorraad,enkele dagen later werd ik verwittigd dat er nieuwe voorraad was. Ik kon dus een bestelling plaatsen en enkele dagen later werd mijn bestelling geleverd.

Produkt und Lieferung top

Bestimmt die 10. Tasche von Bear, die ich bestelle. Nicht nur für mich sondern auch für Freunde. Somit muss es dann wohl gut sein :-)).

Lieferzeiten und Bestellabwicklung zu langsam

VGL06054407601907082588 Die Lieferung ist immer noch nicht da und kein aktueller Status ersichtlich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr gut alles hat einwandfrei geklappt, und die Tasche sieht wunderschön aus

Es hat alles einwandfrei geklappt, die Tasche sieht sehr gut aus

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, goede verzending. Mooie tas.

Mooie tassen! Heel goed en duidelijk geholpen in de webshop. De tas die ik had uitgekozen was uitverkocht, toch de korting gekregen op een andere die nog veel mooier is.

Blij met mijn nieuwe tas

Fantastische portemonnee gekocht. Zo blij mee

Snelle levering en fantastische portemonnee

De tas waar ik al jaren naar op zoek was !!

Prachtige tas met vele mogelijkheden en uitstekende kwaliteit. Mooi leer 👌 Ik raad het iedereen aan om een tas van Bear te kopen, de 1 is nog mooier dan de ander.

Alles netjes en goed geregeld

Snelle service en top ingepakt

Snelle service en top ingepakt. Zeer fijne tassen

Prima webshop!

Klein tasje ontvangen. Alles prima behalve de rits. Na overleg dit tasje terug gestuurd en vandaag een nieuw tasje ontvangen. Super service! Bedankt BEAR!!

Snelle & goede service!

Snel en zonder problemen

Nadat ik de bestelling wilde betalen lukte het niet via IDeal. De volgende dag even een telefoontje en alles werd geregeld. Alleen was mijn tas er eerder dan het track en trace nummer via de e-mail. Maar wat maakt het uit. Beter zo dan andersom

Prachtige tassen met een uitstekende service!

Website is heel duidelijk met veel foto's en goede omschrijving. Uitstekende service door volgende dag ook op een persoonlijke opmerking te reageren. Daarnaast heb ook het betaalgemak met Klarna als heel positief ervaren, zodat je meerdere producten kan vergelijken zonder alles voor te moeten schieten. Enige kleine minpuntje zijn kosten bij retour. Maar verder in een woord: perfect!!

Mooie tas

Mooie tas, snel geleverd

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.