Prima service!

Het artikel is van goede kwaliteit. Snelle levering en goede service!

Mooi maar erg stijf

Vond het een mooie portomonnee, maar is zo stijf .echt niet fijn ben al op zoek naar een andere helaas

Voor herhaling vatbaar!

Super snel, goed en compleet! Mooie spullen niet te vergeten!!

Hele mooi tas.

Heel blij mee. Veel ruimte en toch een compacte tas. Super 👌

Bis heute keine Ware erhalten

Die Ware ist zwar längst abgebucht, aber ich habe sie bis heute nicht erhalten. Daher kann ich keinen Stern vergeben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

supersnel geleverd en mooie aanbieding!

Tas besteld omdat er een mooie korting was van 20 euro. Werd snel geleverd.

Super fijn leer

Dit is mijn 3e Bear Design tas, het leer is heerlijk zacht en de klantenservice super!

Snel bezorgd

Goede service snelle reactie ben ook super blij dat er een winkel in Utrecht komt

Gute Qualität, Ware entspricht den Bildern

Jederzeit wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne webshop en leuke tassen

Leuke tassen, snelle levering.

Goede en snelle levering

Goede ervaring, smelle levering, prima service bij eventueel terugsturen

Juiste en heldere informatie gekregen over het product, bestelling adequaat afgehandelt!

Zocht een stevige leren weekendtas. Had wat vragen over de kleurstelling van het leer - webshops gaven een gemeleerd kleurenpalet van de tas - maar die werden via email netjes, duidelijk en vriendelijk beantwoord. Daarna de tas via Bear-Lifestyle zelf besteld, snel en adequaat geleverd met een goede 'track-en-trace' van PostNL.

Veel keus Snelle levering Goede kwaliteit

Perfekte Qualität, schneller Service. TOP!

Alles bestens. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke tassen, mooi leer, snelle, goede service

Ik zal zeker vaker een tas kopen van BEAR Lifestile

Doen wat ze beloven

Bestelde artikel de volgende dag binnen, precies wat ik zocht. Wat je ziet op de site is wat je krijgt (koopt) @

Duidelijk, snel en mooie website

Heb een tas besteld, een prachtig exemplaar en mooi ruim voor al mijn spullen die ik erin moet hebben. In de avond besteld, volgende dag al in huis. Kon ook nog via Klarna betalen dat was ook erg prettig. Al met al voldoende redenen om een volgende keer weer aan deze webwinkel te denken.

Super snel

Zeer goed kwaliteit

Prachtig , lederen klein fijn portemenee.. kwaliteit .. zeer tevreden over

Snelle levering en portemonnee is van goede kwaliteit, ben er super blij mee!

Mijn vorige tas was ook van bear design. Ik hou van de dark nature collectie. De binnenkant van deze tassenserie is van lekker stevig katoen. Blijft goed. Vandaar dat nu na een aantal jaren ik weer voor deze tassencollectie heb gekozen.

Super goed.

Super mooie producten en goede service. Kreeg mn nieuwe tas een dag eerder dan voorspeld. 😄👍 Ik zou zeggen na Utrecht, ook een winkel in Zeeland. 🤗

handtassen outlet

Unieke stukken, prachtige kwaliteit en zeer zeer snelle correcte levering.

Via Facebook zag ik een leuke tas in de outlet. Impulsief meteen besteld. Volgende dag al in huis. Super leuke tas, erg blij mee!

Goede kwaliteit

Alleen is het groter als ik dacht, maar toch wel heel handig.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.