Super tassen!

De tassen van Bear Design zijn altijd van goede kwaliteit, heerlijk soepel. En altijd genoeg vakjes zodat je alles voor het pakken hebt, niet hoeft te graaien!

Als er iets mis gaat word het toppie opgelost.

Mijn bestelling was nooit bij post nl aangekomen...maar wel door naar verzonden. Word dan opgelost met geld terug en 20% korting op mijn volgende bestelling. Toppie toch Heb nu een nieuwe tas en Ben er blij mee.

Mijn tasje was erg verkleurd na een jaar. Nadat ik foto’s doorgestuurd had, kreeg ik meteen een reactie terug. Helaas zat dit tasje niet meer in de collectie, maar mocht een nieuwe uitkiezen.

PrimA

Devkorting was niet doorberekend, deze werd zeer snel teruggestort

Ik heb al verschillende tassen gekocht. Ze zien er fantastische uit en zijn heerlijk soepel van leer. Ik ben er zo blij mee. Snelle service.

Helemaal goed

Prima kwaliteit en ook in Duitsland vlot bezorgd.

Veel keus scherpe aanbiedingen.

snelle en correcte levering

Mooi product, snelle levering en keurig ingepakt

Prima levering, prachtig product.

Prima levering, keurig verpakt en een prachtig tasje. Dik tevreden, bedankt.

Gemengde gevoelens/dacht dat ik leren tassen kreeg maar bleek kunstleer

Bij de Bear Design sale 2 tassen besteld. Waren goedkoop maar dacht dat dat kwam vanwege de sale en neon kleuren. Kreeg uiteindelijk hele lelijke harde kunstleren tassen. Begrijp niet dat dat een Bear Design demo tas is. Teruggestuurd. Pas na 2 dagen bericht op mijn mail. Wel blij met code voor 15% korting bij een volgende bestelling, maar toch zeer teleurgesteld over feit dat kunstleren tassen als Bear Design demo tassen worden verkocht. Mijn zus kreeg 3 mooie leren tassen, ik 2 kunstleren. Dus teleurgesteld.

Mooie tas snel geleverd. De website is overzichtelijk en heel duidelijk.

Prima tas.

Zocht kleine tas vergelijkbaar met wat ik had. Website was overzichtelijk en duidelijk.

Mooie en stevige tassen

Ik ben blij met de goede service en de fijne tassen. Wel jammer dat het retourneren zo duur is.

Hier wordt je gewoon blij van :) !

Een enorm aanbod aan keuze in style en kleur. Ik heb nu een aantal tassen van Bear en ik kan moeilijk kiezen welke ik moet pakken !

Goede kwaliteit

Ik heb twee tassen besteld. Snel bezorgd. Ik ben tevreden.

Snelle bezorging en goed product

Ik heb 2 okergele tassen van dit merk die onderling helaas wel van kleur verschillen (een is helaas wat minder okergeel dan ik had verwachtte) maar verder hele fijne tassen en erg mooi!

Geweldige service en producten

Positief, vriendelijke mensen aan de telefoon. Razend snelle levering en natuurlijk Top producten .

Mooie tas, snelle levering

De tas is van mooi leer, geheel volgens verwachting. Werd snel verstuurd

Een snelle levering. Super

☆☆☆☆☆☆

Snelle levering en goede service

Conform afspraak.

Geweldig product.

Prima, Snel bezorgd.

Alles geweldig verlopen.

Snelle levering, goede kwaliteit en gunstig geprijsd.

Vrij gemakkelijk op internet te zoeken wat je wilt.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.