Geweldige tassen

Heb er nu 2 tassen van geweldig in gebruik.

Superkwaliteit

Heel erg mooie tas, mooie kwaliteit en prachtige kleur en dat voor een prima prijs. Het zal zeker niet mijn laatste Bear tas zijn. Vrijdag tasje besteld, en dat verwachtte ik dus zaterdag binnen. Maar helaas heeft PostNL niet meegewerkt en kreeg ik de tas pas op dinsdag binnen. Ondanks dat de winkel op maandag gesloten is, kreeg ik toch op maandag antwoord op mijn e-mail van de eigenaar van de winkel. Volgende keer lekker naar de winkel, want die hangt vol met al dat moois en dan kan ik het gelijk meenemen ;-)

super merk en webshop!

BEAR is een super merk, ik heb diverse tassen in soorten en maten deze bevallen uitstekend. Nu heb ik een portemonnee besteld en de tijd zal het leren of hij bevalt. ik ben zeer tevreden!

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

eerder had ik al een document map gekocht van BEAR Lifestyle, dat van hoge kwaliteit en werd snel geleverd. Nu heb ik een grote laptoptas gekocht. Ook nu weer snel geleverd en van hoge kwaliteit. Leer is soepel en tas is ruim genoeg voor laptop en andere spullen. Bijkomend voordeel is dat ook met BEAR document map past in de tas. Alles vakken zijn met ritsen afsluitbaar, dat is ook zeer fijn. Al bij al weer een geslaagde keuze!

Goed tasje, maar levertijd niet waargemaakt

Ik was op zoek naar een speciaal model tasje van Bear Design en koos Bear Lifestyle vanwege de korte levertijd die prominent op de website staat. Helaas ontving ik na mijn bestelling en ook de volgende dag geen verzendmailtje. Bij navraag kreeg ik het antwoord dat de verzending vanwege drukte en vakantie wat langer zou duren. Nu kan ik me dat heel goed voorstellen, maar het had wel netjes geweest als Bear Lifestyle dat vooraf op het web zou vermelden - dan had ik een andere shop gekozen. Of desnoods in het automatische mailtje direct na mijn bestelling. Geen goeie beurt wat mij betreft. Tasje was overigens prima naar wens.

Teleurstellend

Prachtige producten, maar slechte service. De bezorging duurde 10 dagen langer dan gepland, verkeerde producten gestuurd en bij ruilen alleen indien zelf betalen voor transportkosten terwijl het de fout van het bedrijf was.

Toppie!!!

Draag al jaren dit merk, prima....Dikke 10!! Duidelijke site, nette bezorging (keurig verpakt)

schon die zweite Tasche bestellt!

Bin sehr zufrieden!!!

goede prijs/kwaliteit verhouding

Mijn ervaring met de portemonnees van BEAR Lifestyle is zeer goed. De kwaliteit is zeer goed en daardoor kun je er lang van genieten. Ik vind daarom ook dat de prijs klopt bij het product wat je krijgt. De afhandeling via de site en de levering van het product is netjes geregeld. Als het product aan is gekomen zit het in een nette verpakking. Ik ben weer een van de blije gebruikers van een BEAR Lifestyle product.

Zoals het hoort!

Snelle levering en prima kwaliteit. Blij met mijn nieuwe tas.

Snel en goed

Prima service. En de kwaliteit is fantastisch. Erg blij met mijn nieuwe tas:)

Goed. Snel. Kwaliteit.

Mooie kwaliteits artikelen en snel geleverd. Prijs/kwaliteitsverhouding prima.

Grandioos

Correct, goed, kwaliteit en snelle levering.

Helemaal niet tevreden!

Enkele weken geleden twee artikelen besteld. Na paar dagen slechts 1 geleverd. Na krap 2 weken contact gezocht met klantenservice...helaas geen reactie.. Ondertussen na 3 weken 2de artikel nog steeds niet ontvangen... Ga maar opnieuw aan de bel trekken..slechte service!

Snel geleverd na bestelling, blij mee, thanks

Dit was de eerste bestelling, duidelijke foto’s van de producten en na betaling, had ik het snel binnen, tot volgende keer🌻

Super produkten

Geweldig en ook super service Ge Jeanet Buddingh

Super snelle levering en top materiaal.

Snelle levering en goede service

Product wordt snel en goed afgeleverd. Bij vragen een snelle reactie.

Goede snelle reactie en levering.

Duidelijke site en snelle en correcte afhandeling

Aanrader!

Ik had een laptoptas en een handtas besteld. Beide werden heel snel geleverd, mooi en verzorgd ingepakt. Heel mooi kwalitatief leder. Echt aan te raden! Het leder komt ook allemaal van de vleesindustrie, wat ik heel belangrijk vond.

Onverwacht

Hele goede service, heel goed verpakt... Maar ik had dezelfde portomennee van bear design, maar dan van 13 jaar geleden. Ik merk dat de kwaliteit niet hetzelfde is. Maar nu weet ik ook niet of dit hetzelfde bedrijf os als toen. Dus ik hou het in het midden. Verder is de kwaliteit echt niet slecht!!!!!

internet bestelling

snel geleverd, product zoals omschreven en uitstekende kwaliteit, ben er blij mee!

Supersnelle levering van een keimooie portenmonne

Mooie kleur en zachtleren portemonne en sleutelhoesje in mooi groen.

Alles super verlopen van bestelling tot levering! En prachtige tas. Heel blij mee.

Tas was precies zoals vermeld op de website. Kwaliteit van het leer in het echt zelfs nog mooier. Superzacht en soepel.

van Welderenstraat 89

6511 ME Nijmegen

024 206 06 69

Over BEARLifestyle.nl

In 2015 begint Cas Beernink BEARLifestyle.nl. BEARLifestyle.nl biedt als enige (web)winkel de volledige collectie van Bear (voorheen Bear Design) aan. Bear is een Hollands product dat al bijna 30 jaar in handen van de familie Beernink is. Cas zet hiermee het familiebedrijf voort. In de afgelopen jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Bij BEARLifestyle.nl vind je niet alleen mooie tassen en portemonnees van goede kwaliteit, maar ook persoonlijke service zonder gekkigheid. Bij BEARLifestyle.nl vind je altijd de tas die bij jou past. Bezoek onze webshop www.bearlifestyle.nl óf kom langs in een van onze winkels in Nijmegen, Apeldoorn of Utrecht.