Duidelijke uitleg en hulp van contactpersoon gehad. Daarna muziek besproken met Dennis de zingende DJ. Een top avond met een top zanger / entertainer gehad. Hele avond heerlijke muziek gedraaid en zeer goed gezongen.
Van te voren fijn contact met buro en artiest om even de persoonlijke voorkeuren te bespreken Lodewijk was op mijn feest. Hij speelde ontzettend goed in op de sfeer zo leuk toen mijn kleindochter van 3 binnen kwam zelf kinderliedje. Mijn schoondochter mocht zelfs paar nummers mee down op de mondharmonica. Ook had hij een nummer in het drents voor ons ingestudeerd. Het was echt super en heeft mijn feestje bijzonder gemaakt
Stephan heeft ons super begeleid en DJ Barry heeft er een geweldig feest van gemaakt! Afstemming in de aanloop naar het feest was zeer goed en Stephan was flexibel en altijd bereikbaar. Facturen duidelijk en precies zoals besproken. Swinging.nl geeft een handige vragenlijst ter afstemming met de locatie. Op de huwelijksdag ging de crew zelfstandig te werk met installatie van apparatuur en DJ Barry voelde het publiek goed aan. Onze wensen qua muziek en opbouw werden goed meegenomen. Alles bij elkaar dus helemaal top!
Op mijn trouwfeest gefeest met de liveband 3xtra Super avond gehad , hele avond lekker gedanst zeker een aanrader !
Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor DJ Peter Smit! Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en prettig: hij dacht mee over de muziekkeuze, maakte een goede inschatting van wat bij ons en onze gasten zou passen en gaf waardevolle tips om het feest goed te laten starten. Op de avond zelf voelde hij de sfeer perfect aan en speelde hij direct in op wat er op de dansvloer gebeurde. Hierdoor werd het een topfeest waar iedereen nog steeds enthousiast over is. We zouden hem zonder twijfel aan anderen aanraden!
De band Brights heeft op ons verjaardag/huwelijksfeest fantastisch gespeeld. Prachtige stem en goede gitarist met backing tracks, fantastisch leuke sfeer neergezet. Hele gezellige mensen. Spelen alle muziek die je maar wil. Ter plekke konden we nog verzoek nummers indienen. Onze gasten waren ook erg enthousiast. Swinging.nl heeft het enorm goed georganiseerd. Wij hebben dankzij Brights een geweldige avond gehad!!
Contact en service vanuit Swinging was top, de band zelf was geweldig! Wat een toppers, ze spelen echt alles, geen verzoekje is ze te gek.
Geweldige band en een fijn team aan techniek! Het contact met de technici verliep plezierig, zeker omdat wij nog extra muziekwensen hadden. De band zelf was fantastisch, jong en oud stond op de dansvloer en hun plezier werkte aanstekelijk. Swinging zorgde dat alles uiteindelijk goed op elkaar afgestemd was, waardoor het een feest werd om nooit te vergeten!
Wij hadden vrij laat besloten toch een DJ te willen op ons feest. Na wat mailtjes naar Swinging.nl contact gehad met Stefan. Hij dacht heel goed mee en raadde DJ Peter Smit aan. Dat was een schot in de roos. De dansvloer is geen moment leeg geweest! De mix die Peter draaide sprak iedereen aan en jong en oud hebben genoten. Echt geweldig! Peter is vriendelijk, flexibel en voelt de sfeer goed aan. Het contact met Stefan was heel prettig. Hij reageerde supersnel op berichtjes, was zeer behulpzaam en de communicatie qua financien was ook duidelijk. Erg fijn allemaal! Heel erg bedankt namens ons!
Wat een fantastisch duo. Prachtig gezongen, en gitaar gespeeld. Alle gasten waren enthousiast. En alles was goed georganiseerd door Swinging.nl.
100% professionals die hun vak beheersen, maar vooral spelen met passie. Het plezier dat zij hebben bij het spelen is zo mooi om mee te maken, eigenlijk zijn zij met elkaar continu in gesprek doormiddel van hun muziek! Een genot om te zien en horen!!
We boekten DJ Dylan via Swinging.nl voor onze bruiloft en dat bleek echt een topkeuze. Het contact met Stephan liep soepel en alles kon makkelijk afgestemd worden. We gingen voor wat extra lichten en een luxe DJ booth met tv-scherm, en dat gaf het feest echt een extra boost. Meer dan waard! DJ Dylan voelde de sfeer perfect aan en hield de dansvloer non-stop in beweging. Super flexibel met alle stukjes die voorbij kwamen en echt geholpen om het feest naar een hoger niveau te tillen. Iedereen ging los en was aan het genieten. Zeker een aanrader voor een goed feestje!
DJ Marc is punctueel, hij voelt goed aan wat het publiek nodig heeft en speelt daar op in. Echt een tóp DJ!
Duidelijke en snelle communicatie. Geweldige dj (Barry) en saxofonist (Arjan)
We zijn heel erg tevreden over de samenwerking en dat alles heel goed is verlopen. Goede communicatie die wij hebben gehad. We hebben een fantastische bedrijfsfeestje gehad.
Ik had een hele goede communicatie en al mijn wensen werden aan de artiest doorgegeven het liep heel soepel. Ik had een super artiest Son hij was geweldig mijn feest was compleet met Son iedereen was heel enthousiast en vol lof!! Aanrader dus!
Er is door Swinging goed met ons meegedacht over welke DJ zou passen bij onze wensen. Uiteindelijk gekozen voor DJ M.C. Costa die al vaker op onze locatie heeft gedraaid (Hooge Vuursche). Marc deed het ongelooflijk goed, super leuk ook dat we foto’s konden tonen op het scherm van zijn dj booth. Marc is een topper.
Wij hebben voor ons huwelijk echt een top avond gehad met DJ Marc en saxofonist Arjen. Het was een goed en echt swingend feest! De communicatie met swinging via Stefan verliep verder ook soepel en duidelijk. Zeker een aanrader als je een goed feestje te vieren hebt!
De band Cool! was een heel goeie aanrader van Stephan. Wij hebben een fantastisch feest gehad en de band had daarin een grote bijdrage. 'Wat een gave en professionele band!' heb ik zo vaak gehoord op onze feestavond. Ze spelen een gevarieerde mix van nummers en stemden de muziek goed af op het publiek. Ook als de band pauzes had, ging het feest gewoon door door de DJ-set. Ook het contact met Stephan voor het feest verliep heel vriendelijk en makkelijk. Ik kreeg snel reacties op mijn vragen en de afspraken waren helder.
Wat een geweldige band, een zanger met hele goede stem! De hele avond was de dansvloer gevuld. Ook de dj keek goed wat de gasten leuk vonden qua muziek! We hadden de band the gentlemen en samen met dj en zangeres Meike vd Veer. Goed geregeld via Swinging.
Alles is netjes en snel geregeld! De zanger was mooi op tijd en speelde geweldig!
Tijdens ons bedrijfsfeest hadden we DJ Barry ingehuurd voor het feest aan het eind van de avond. Swinging.nl was altijd goed bereikbaar en kon ons verder helpen voor vragen. Heel tevreden over deze partij en ik zou zo weer met hun in zee gaan.
Via swinging.nl hebben wij live muziek geboekt voor ons jubileum feest, wat hebben wij enorm genoten! Via swinging.nl liep de boeking snel en vlekkeloos, via telefonisch contact werd er contact met ons gelegd en er werd fijn met ons meegedacht!
Heeft ons geholpen met het boeken van een superleuke band, contact ging snel en vlekkeloos en bij speciale verzoeken waren ze meer dan bereid ons te helpen.
Precies op het juiste moment na de openingsdans begon de band te spelen, mensen waren er erg over te spreken.
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.