Pluspunten

Heldere communicatie vooraf, goede website met filmpjes en info. Onze saxofonist bleek ziek, maar de vervanger was top. Erg goed geregeld.

Jammer dat je de antwoorden van de vragenlijst later niet zelf makkelijk kon terugkijken.

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk en veel keus. Vriendelijke service.

Pluspunten

Swining vervult een goede en belangrijke rol tussen band en klant. Het formulier dat we moesten invullen met wensen, samenstelling etc. was echt een meerwaarde. Daardoor weet de band wat we van ze verwachten. Ook de service om de band even voor ons vast te houden vonden we erg fijn.

Pluspunten

Correct en snel. Goed voorbereiding. Persoonlijk contact

Pluspunten

Het was prettig om alles bij één bureau te hebben. Er wordt een groot deel uit handen genomen. Het regelen ging heel snel. Goed bereikbaar via telefoon en mail.

Het was prettig om ook zelf even met de artiesten van tevoren contact te hebben en alles door te spreken. Dit had iets eerder gemogen.

Pluspunten

Swinging denkt erg goed mee over een passende muzikale invulling van je evenement. Naar aanleiding van de beschrijving die ik geef van de wensen van mijn bruidsparen, komen ze altijd met goede suggesties!

Pluspunten

Goede hulp bij vinden passende artiest voor ons bedrijfsfeest.

Pluspunten

Fijne, snelle feedback / offerte

Pluspunten

Vriendelijk en zakelijk contact.

De duidelijkheid van de factuur liet te wensen over en gaf aanleiding tot verschillende interpretatie.

Pluspunten

Perfecte service en een goede DJ

Pluspunten

Professioneel, klantvriendelijk, snel in afhandeling

Pluspunten

- duidelijke communicatie

Pluspunten

Actief meedenken en snelle reacties. Duidelijk in de communicatie.

Pluspunten

Communicatie top! Niet opdringerig, erg flexibel. Problemen lossen ze zelf direct op. Echt heel leuk

Pluspunten

strak georganiseerd. 100% kwaliteit

Pluspunten

Werken snel en secuur, enkel pluspunten.

N.V.T.

Pluspunten

Goede begeleiding en ervaren dj

Apparatuur en geleverde dansvloer was prima.

Pluspunten

Een prima samenwerking en goede afspraken. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen. Ontzettend goed.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar cq te vinden Je kan "proef" luisteren, weet je zeker dat je met dit bedrijf wilt werken

Kan ze niet verzinnen

Pluspunten

Erg fijn geholpen door swinging. Vanaf het begin een klik. Ze zijn goed in staat om te peilen wat voor stijl en welke artiest bij iemand past. Alles heel netjes verzorgd ook. Snel reageren, top.

Pluspunten

Een zeer professioneel bedrijf. Zowel in de aanloop naar het feest als op de feestavond zelf. Geweldige muziek geeft een geweldige avond! ;-) Hartelijk dank!

nvt

Pluspunten

Superbetrouwbare goed bereikbaar en transparant

Pluspunten

Duidelijke en laagdrempelige communicatie, het nakomen van afspraken en de algehele kwaliteit van dienstverlening.

Pluspunten

Snelle reactie, korte communicatie lijnen, eerlijk en prettig om samen mee te werken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel snel de offerte binnen.

Communicatie naar klant nul komma nul. Geen begrip naar onvoorziene omstandigheden (ziekte). Er wordt alleen volgens martijn van buren met de bandleider gecommuniceerd. Wij kregen een mailtje dat het boekingsdatum niet door gaat omdat wij niet aanwezig waren voor de Demo. Dus hebben zij besloten de boekingsdatum aan een andere klant tegeven. Terwijl wij al ruim twee maanden zonder afzegging een optie hadden op de band. Al met al vreselijk ik nooit meer dit bedrijf aanraden of benaderen.

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.