Pluspunten

Super feest met de Swinging DJ Show. De DJ had alleen moeite met combi vinden tussen Engels en Nederlandstalige muziek. Meermaals gevraagd om meer Nederlandstalige muziek, maar dit werd niet uitgevoerd. Sax, super leuk! Gijs & Edwin hadden we geboekt voor de muzikale begeleiding van onze trouwceremonie, helemaal top! Vooral tijdens de ceremonies kregen we kippenvel en de pianoversie van Canon in D was echt subliem! We hebben niets dan lovende woorden ontvangen en wij kijken ook terug op een geweldig feest!

Super, alleen met de overgang naar een nieuw systeem kregen wij enkele mails (inclusief de rekening) meermaals. Dit werd echter heel snel opgelost, dus ook hier niets dan lovende woorden.

Pluspunten

Zangeres Emma is een aanstormend talent. Ze houdt van muziek en straalt dit ook uit. De communicatie met Swinging.nl verloopt uitstekend en klantgericht.

Af en toe komt de chatfunctie wel erg vaak in beeld, dat kan soms irritant worden.

Pluspunten

Edwin Monteyn gevraagd om te komen zingen op ons feest. Prima zanger, leuke kerel, voelt de sfeer goed aan. Swinging.nl heeft correct en snel afgehandeld, goed en eerlijk advies.

Eigenlijk kan ik niets verzinnen.

Pluspunten

We hadden Roel Pot geboekt als Sinterklaas voor ons volwassenen feest. Veel humor, mensen hebben erg gelachen. Roel heeft zich goed in geleefd in zijn rol. Swinging.nl heeft vooral een bemiddelende rol gespeeld. Dat ging prima.

Ik zou niets kunnen noemen.

Pluspunten

We hadden Meike geboekt via Swinging.nl. Wat een fantastische zangeres is dit zeg. Meike werd ons geadviseerd door Erwin van Swinging.nl. Eerlijk duidelijk advies. Snelle service. Erg prettig, zo zouden er meer moeten zijn.

Het enige wat soms wat onhandig is, is dat het bedrijf telefonisch niet in de avonduren bereikbaar is.

Pluspunten

Wat een top bedrijf! Vriendelijke snelle service, goed advies.

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

010 - 2818633

Over Swinging.nl

Swinging.nl, Direct zin in Feest! Entertainmentbureau Swinging.nl is specialist in het beste entertainment voor een onvergetelijk feest. We zijn de trotse exclusieve boeker van diverse top coverbands en DJ's. Klantvriendelijk, snel, creatief en deskundig zijn onze kernwaarden. Naast coverbands en DJ's zijn we ook leverancier van alle benodigde techniek en ander entertainment: alles voor een zorgeloos feest met top entertainment.