Filtre

Goede en snelle levering Spullen zijn naar verwachting

De app werkt goed, duidelijke product beschrijving en een goede prijs

De website werkt, maar de app werkt lekker en soepel om iets te bestellen. Kan uren spenderen en teveel geld uitgeven aan dingen die niet essentieel zijn. Slecht voor mij. Wel een teken dat de app en producten goed zijn. Bij klachten zijn ze goed bereikbaar, behulpzaam en meedenkend. Ik bestel de meeste producten via Bushcraftshop. Ook omdat dit 1 website is waar ze alles hebben voor de outdoor. Niet elk merk. Maar wat ze hebben is wel alles wat je nodig zou kunnen hebben plus iets extra's. Prijs kan soms iets duurder zijn. Maar de kwaliteit, soepelheid en klantvriendelijkheid is het ook wel waard!

Nette klantenservice Snelle verzending Goede prijskwaliteit

Atijd prima

Fijn aanbod en altijd prima met afleveren. Al jaren fan. Mieke

Prima webshop, interessant assortiment. Jammer alleen van het minimum bestelbedrag van 12,50 (wat niet duidelijk gecommuniceerd wordt). Hierdoor moest ik meer bestellen dan ik wilde, gelukkig wel iets nuttigs gevonden.

Producten zoals omschreven ontvangen

Erg leuke winkel om te kijken. Uiteindelijk besloten om een hangmat hier te bestellen. Deze is in goede staat en binnen no time binnen gekomen.

slechte communicatie

Ik kreeg een bericht dat mijn pakket op het afhaalpunt was aangekomen. Ik dacht 1 bestelling is 1 pakket. Daar bleek dat er maar 1 gedeelte was geleverd van de bestelde artikelen. Ik dacht neem contact op met bushcraftshop om te vragen of er nog een pakket komt. Want er was hier totaal geen communicatie over geweest. Ik kreeg hier een superbijdehande reactie op die echt totaal klantonvriendelijk is van ene Andre. Ik moest alles maar snappen etc. Nog nooit meegemaakt in de afgelopen 24 jaar dat ik online bestel, levering in gedeeltes op verschilende dagen is niet erg maar vermeld dit dan. Slechte en klant onvriendelijke communicatie

snelle levering, alles prima in orde

Zelfs naar Belgie de dag nadien geleverd. alles netjes verpakt.

Besteld, bezorgd, klaar

Overzichtelijke app, prima producten, precies wat ik zocht

Zowel de app/website als de producten en de levering zijn helemaal naar wens. Hier ga ik in de toekomst zeker vaker bestellen!

Super goed geregeld

Ik heb een kwalitatief goed fleece jack besteld savonds rond half 11 en de volgende dag om 10.00 werd het al bezorgd. Top service!!

Goede website met veel info, snel bestellen en snelle levering. Ik kom zeker terug!

Snel

Snelle levering en goede producten

Besteld en snel geleverd.

Vlotte bestelling op de website, goed op de hoogte gehouden voor de levertijd en mijn bestelling stond aan mijn deur twee dagen na het besteld te hebben. Ideaal.

Een goede en snelle levering

Heel blij met mijn Feuerhand stormlantaarn! Netjes verpakt snel geleverd.

En mooi product

Zeer goede producten en fijne communicatie.

Geheel naar verwachting.

Zeer snelle levering en mooie producten.

Die communicatie ging prima .

Die communicatie ging prima . Bedankt !

Niets op aan te merken

Artikel supersnel ontvangen, netjes verpakt en voldoet geheel aan de omschrijving.

Prima webshop

Goede en klantvriendelijke service.

Perfecte service

Defect product ontvangen, maar keurig opgelost. Perfecte service!

Prima ervaring

Bestelling goed verpakt, tijdige levering, blij met de de kwaliteit van de geleverde produkten, kortom een tevreden klant. Ik kom zeker terug.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ