Filtre

Super! Snelle service en kwaliteitspul!

DD Hammock gear besteld w.o. hangmattent en tarp. Ben Zeer tevreden. Ook over de service van Bushcraftshop.nl. Top shop!

Sehr schnelle Lieferung, bestens verpackt.

Sehr schnelle Lieferung, bestens verpackt. Sehr gute Qualität, hervorragender, freundlicher Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Héél goed

Super fijne webshop

Heel overzichtelijke website en vriendelijke klantenservice! Spullen zijn goed en snel geleverd, en we zijn zeer tevreden met de kwaliteit.

snelle levering maar niet tevreden met de prijs.

Kocht teerzalf 30ml voor €12,99. Zag te laat dat de dubbele hoeveelheid slechts €14,99 kost.

Geweldige service en professioneel advies

We zijn superblij met onze Robens Klondike Grande tenten en de Anevay Frontier Plus Stove die nu vroeg in het voorjaar de tent heerlijk verwarmt. Erik was erg behulpzaam en we de levering was vlot.

Zeer tevreden .goed .snel .vriendelijk

Goede kwaliteit snel binnen

Fantastisch service snel en correct Dank je wel

snel het juiste product geleverd.

verder geen commentaar.

prima, zoals altijd

Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit of levering.

snel, correct.

een artikel dat ik nergens anders kon vinden, bij bushcraft gewoon in stock !! besteld en 2 dagen later reeds thuis.

Leuke artikelen en snelle levering

Gewoon goed.

Snel-vakkundig-kwaliteit

Prettige en overzichtelijke webshop. Na het bestellen van je product wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.

Perfect product en snel geleverd

Ik ben heel tevreden met m’n aankoop en de snelle levering ervan

Gewoon goed

Snelle levering en communicatie

Correct en stip geleverd

Prijs en service top

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

Goede producten, snel bezorgd

Duidelijk website met goed aanbod; goed omschreven, snel bezorgd

Alles perfect, op een ding na.

Alles is perfect, de site ziet er netjes uit, de service is goed, snelle levering etc. Echter toen ik de doos binnenkreeg, zat deze helemaal vol met versnipperd karton, dit geeft ontzettend veel rommel, ik kon gelijk gaan stofzuigen. Ook de producten zaten helemaal onder het karton stof. Misschien dat dat een verbeterpunt kan zijn. Maar zoals ik al eerder heb aangegeven is de rest helemaal perfect.

prima!

service en communicatie naar mijn ervaring uitstekend!

Zeer snel behandeling!

Binnen anderhalf uur na de bestelling werd mijn product gestuurd. Dat is ontzettend snel. Wel jammer dat het flesje in een plastic zakje werd gestuurd. Ik ben wel voorstandig voor minder verpakkingen maar in dit geval was het niet voldoende om het spray flesje volledig te beschermen waardoor de spraykop werd beschadigd. Gelukkig werkt de spray nog! In het algemeen ben ik tevreden.

Kwaliteit en Service op één site in het WWW.

Aandacht voor de klant op elk moment van de dag. Dat is zoals het gewoon overal zou moeten zijn. Dit is wat je wilt! De Bushcraftshop is gewoon de beste vriend die je jezelf maar kunt wensen. Wat je ook besteld, het wordt altijd een succes met de Bushcraftshop omdat de Buscraftshop pas tevreden is wanneer de klant tevreden is. Toppers!!!

Mooie producten snelle levering

Al veel plezier gehad van onze dutch oven en bijbehorende zaken.

Bestelling op tijd geleverd, prijs oke.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ