Filtre

Altijd prima!

Bushcraftshop heeft een mooi assortiment voor buitenmensen. De naam is een bezette misleidend, ze bieden veel moois ook voor gewone kampeerders. Altijd prima service en snel verstuurd.

Altijd top!

Mooie, overzichtelijke site. Chatfunctie via WhatsApp werkt echt:) Goed geholpen geweest. Supersnelle levering. Like it!

Snelle levering en meedenkende & behulpzame service!

hele snelle levering!

Het is een geweldige loue

Deze traditionele vorm past bij Japan.

De app werkte goed. Bestelling snel binnen. Top service.

Vlotte service

Bestelling liep vlot en alles was zoals het het beloofd was

Mooie rugzak!

Mooie stevige rugzak. Snelle levering!

Bushcraftshop biedt een mooie selectie kwaliteits outdoor spullen

Ik vind het altijd weer leuk om het aanbod door te kijken op zoek naar iets nuttigs (je moet tenslotte een goede reden hebben om iets te kopen...).

Eenvoudig bestellen, prima product, zeer snelle levering.

Het winkelen via de Bushcraftshop is een feest. Een fijne webshop met goed geselecteerde producten. Mijn bestelling was zeer snel afgehandeld en ondanks de drukte bij de bezorgers had ik het pakket binnen twee dagen in huis. Een zeer tevreden klant!

Nette site, producten goed zichtbaar

Goed kunnen vinden wat ik zocht. Snel thuis bezorgd!

Eenvoudig besteld en geleverd.

Snel antwoord op een vraag over niet leverbare producten.

top!

Levering snel en correct

Bestelling & levering heel positief. Helaas was het artikel na een dag stuk gegaan. N.a.v. mijn mail hierover werd ik al snel gebeld. Nu in afwachting van de retourzending en afhandeling.

een prima ervaring

duidelijk en goede aanwijzingen en de WAKAWAKA kwam op tijd en goed verpakt.Prima

Uitstekend!

Bliksem snel alles netjes geleverd gekregen

Snel en duidelijk

Prachtige spullen. Snel en probleemloos geleverd.

Alles makkelijk te vinden en super snelle service Keep up the good work!

Prima producten voor een prima prijs en dito service

Goed gesprek over de telefoon, daarna besteld en snel geleverd.

Gewoon een heel goede winkel.

Een goede (online) winkel met “ouderwets” goede service en klantvriendelijkheid. Goede voorlichting en kwaliteitsartikelen. Tot op heden alleen maar lof bij kopen via Bol.com en rechtstreeks.

Bijna een tien!!!

Enorm blij met mijn Keela Munro Jacket. Voldoet helemaal aan de product omschrijving/specificaties. Minder blij met kleine stukje vuursteen zonder scherpe kanten. Het is mij nog maar één keer gelukt om een vonkje aan de steen te ontlokken.

Vlotte levering en fijne producten.

Vlotte levering. Één minpunt vind ik dat er geen druppelaar in de flesjes muggenolie zit. Ik gebruik het voor mijn kalknagels en vind het onhandig aanbrengen met een grote opening.

Alles naar wens!

Snel verzonden en mooie kwaliteit

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ