Filtre

ondanks de vertraging door feestdagen toch prima snel

Leuke webshop, een feest om hier te shoppen.

zeer snelle verzending. Kan niet wachten om de spullen in de praktijk te testen!

Bangelijke goede service

Heb je een vraag over een of andere producten, je krijgt goede raad en advies erover De levering is snel en goed verpakt

Zending geleverd zoals beloofd binnen korte termijn

Mooi product. Nu nog testen

goede snelle en nette service

adress was door mij niet goed ingevuld , werd gebeld wat het juiste adres was door de winkel zonder dat ik zelf erachteraan moest gaan ! heel net contact!

Zeer goede en correcte levering

Mijn producten waren snel en correct geleverd Bushcraft doet wat ze beloven . Voor mij is er maar 1 zaak voor als ik iets nodig heb voor outdoorcooking is het bij Bushcraft . Top Service

Super tevreden!

Snelle levering, prima kwaliteit! Mijn broer zal hier nog veel gebruik van maken! We zijn beiden zeer tevreden!

Snelle levering, goede service!

Ik heb een overhemd besteld en dat zit perfect (de maat is kloppend). Het werd snel bezorgd; kortom: prima!

kwaliteit, uitstekende service, goede prijs

Kwaliteit, uitstekende service, goede prijs.

Excellent en snelle reactie

2 producten gekocht waarmee ik tevreden ben. Reactiesnelheid wat je van een webshop mag verwachten.

Snelle levering, goede producten

Producten, waaronder lepelmes in doos gekwakt zonder afdoende bescherming

Levering was snel, maar lepelmes bauwelijks beschermd, alles los in de doos gegooid zonder fatsoenlijke bescherming. Daardoor krassen op het boek en gevouwen op de hoeken. Was beter gewend in het verleden. Update: Deze klacht is inmiddels serieus door de Bushcraftshop opgepakt en ik ben tevreden over de afwikkeling.

Prima product, goed verpakt en snel verzonden

Snel en adequaat.

Prima !

Mijn bestelling was er de volgende dag al !

Heel tevreden!!

Makkelijk, kwalitatief en snel

Overzichtelijke website, duidelijke omschrijving van de producten, snelle bezorging.

Altijd op tijd goede producten

Altijd op tijd goede producten

Snelle service, fijne site

Ik vond het alleen jammer dat van de waardenbonnen alleen de code werd opgestuurd, dat is namelijk een beetje stom geven aan iemand, heb zelf dus maar wat bonnen gebushcraft misschien dat dat ook de opzet was

Mensen van hun woord

Ze bieden goede producten aan een goede prijs met een uitmuntende service, ook na-verkoop.

Snelle levering en top service !

TOP!

Duidelijke omschrijving wat je krijgt en hoe het werkt. Daarbij een snelle duidelijke simpele bestel afhandeling. Binnen twee dagen in huis dus razendsnel en niets teveel beloofd als het gaat om de kwaliteit en functionaliteit van de geleverde hoofdlamp

Alles netjes en snel geleverd ondanks kerstdrukte

Ruime keuze en goede kwaliteit. levering altijd netjes in orde.

Klein puntje ter verbetering ik mis wel vaker het gewicht van het product bij de beschrijving. Als hiker is dit namelijk belangrijk bij iedere aankoop.

Artikelen zoals op site omschreven. Bestelling snel geleverd.

Door extra lepels erbij te bestellen, was de verzending gratis.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ