Filtre

excellent

Coorect en snel geleverd

Top Winkel!

Altijd correct goede service!

Quick reply, fast delivery

Answered within hours, and not even in the business hours. My package was deployed fast, at a good prize with everything in place

Snel en correct verlopen

Alleen jammer van het hoge bedrag dat gehaald moet worden om geen verzendingskosten te moeten betalen.

Transactie naar wens verlopen.

Briljante service

Bestelling dezelfde dag verzonden, maar helaas door PostNL na één dag op het pakketpunt al retour gestuurd. Meteen contact opgenomen met bushcraftshop die het pakket direct nogmaals verstuurd hebben, hartelijk dank hiervoor!

mooie spullen en snel in huis

heb al meer gekocht bij deze shop. Mijn eerste boek online besteld en de opgegeven maten waren prima weer gegeven. Voor mij een succes. Pinewood heeft mooie outdoor kleding voor een goede prijs.

top

top

Goed product perfecte leveri g

Vlotte bestelling, snelle en correcte levering.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Prachtig.

Snelle levering, goederen zijn goed verpakt, goede communicatie, zeer aan te bevelen.

Bestelling, wat ik wilde. Juiste artikel. Op tijd.

Topservice en topmateriaal. 1 adres @bushcraftshop

Uitstekende keuze aan allerlei bushcraft materiaal. Voor ieder wat wils. Topservice bij de klantendienst. Ik ga niet verder zoeken dan hier voor mijn gear.

Super service

Super en vriendelijke service.

Goed geregeld

Goed en snel geregeld, Goed verpakt.

Goed en snel geleverd

Ik heb een firebox "deluxe" besteld voor outdoor-en thuisgebruik. Deze werd geleverd met de extra grill, boil platen en een goede kwaliteit tas. Prima spul, snelle levering en de prijs was wat ik kon verwachten. Als ik nog meer bushcraft en outdoor spullen nodig heb zou ik zeker weer een bezoek aan deze website brengen.

Uitstekende service

Ik heb al regelmatig besteld en alles loopt zeer vlot. Ik ben een tevreden klant.

Zo zou het moeten zijn op iedere webshop

Zeer snel, zeer accuraat, no nonsens, prima kwaliteit. Dit kamerbreed genieten van de artikelen en het winkelen. Behalve de kwaliteit van alles is het ook nog eens inspirerend. Een winkel waar ik vaste klant van ben geworden en zal blijven!

Fijn e-shoppen

Mooi aanbod, makkelijke afhandeling, snelle en correcte levering.

Goede service en kwaliteit

Even de prijzen liggen vergelijken op het net en dan kwam de shop er toch goed uit. Vlotte bestelling en even vlotte levering. Perfect in orde. Ik kijk al uit naar de volgende aankoop.

Vlot en gemakkelijk te bestellen. Goede en correcte communicatie ivm producten en levering. Knap wer

Kwaliteitsvol en klantvriendelijlheid top

Via mail direct en waardevol antwoord gekregen op mijn vragen. Snelle levering. Duidelijke mailings van besteld, onderweg,...

Geweldige webshop

Hele fijne webshop met een snelle levering en top produkten, heb er al meerdere keren een bestelling gedaan en nog een aardige wishlist staan. Enige wat ik persoonlijk vervelend vind is dat de produkten van je wishlist verdwijnen zodra ze niet meer op voorraad zijn. Een vermelding niet op voorraad/leverbaar zou ik fijner vinden. Wel komen ze weer terug als het produkt weer op voorraad is. Al met al een geweldige webshop in mijn beleving.

Snel geleverd goede service

De bestelde artikelen werden snel geleverd. Naderhand had ik nog een vraag en deze werd direct beantwoord.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ