Filtre

Super levering en bedrijf

Snelle levering goede spullen. En afspraak is afspraak aanrader voor iedereen

Alles naar wens

Snelle afhandeling van de Bestelling. Levering binnen 5 dagen ( in Duitsland ) netjes OP tijd. Altijd weer

Correct en snelle levering!

Supersnel geleverd.

Snelle levering. Spullen die ze verkopen zijn van goede kwaliteit.

Smooth winkelen, productinformatie kan gepolijst worden

Bij bushcraftshop een tarp pole voor mijn hilleberg tarp besteld. Ging allemaal prima, enige puntje is misschien dat de productinfo niet duidelijk was of je ze per paar of per stuk besteld.

Goed!

Website werkt goed. Groot assortiment. Echt relevante artikelen. Heb zelfs een keer gebeld en werd perfect telefonisch geholpen. Vakmensen. Bestel er zeker weten vaker!

Duidelijke site met kwaliteit producten.,

Snelle levering met correcte communicatie!!!

Ik bestelde iets en ik ontving het.

Een tijdje terug heb ik wat besteld bij Bushcraftshop en vervolgens kreeg ik een pakketje met mijn bestelling. Dit was fijn, want dat was precies wat ik wilde.

Super kwaliteit, snelle levering. Ik kan bijna niet wachten tot de volgende expeditie om dit uit te proberen!

Snel en goed

Snelle levering en goede spullen.

Levering duurde iets langer ivm drukte bij postnl (per ongeluk rond black friday 2020 besteld, dus dat viel te verwachten). Werdt hier echter prima over op de hoogte gehouden. Suup!

ik dacht een goed adres gevonden te hebben, helaas

Ik vind de informatie op de website over de producten totaal ontoereikend, er staat geen samenstelling op van de stof (pet die ik kocht, ik ging er stomweg van uit dat dit katoen was, maar niet dus), er staat ook geen Nederlandstalig etiket op de Zweedse producten, beetje vreemd toch.

Goed, snel en gemakkelijk

Perfecte service

Snel en goed

Snel en goed verpakt bezorgd

Very responsive and fast shipping

Quick to respond to my questions and the shipping was fast.

Super producten Super shop Super service

Goede service.

Tevreden over de aankoop. Goede service. Snelle levering.

accuraat

Producten heel goed. Verzending door Bushcraftshop snel, echter de verzender liet het een week liggen. Hier werd door team Bushcraftshop, correct, netjes en snel op geantwoord.

Hier ga ik vaker bestellen

Kennis , fijne service en mooie producten alles onder een dak!

Bestelling netjes thuis ontvangen!

Nadat bestelling wat op zich liet wachten (begrijpelijk, gezien de abnormale drukte bij de bezorgdiensten), contactname via mail. Onmiddellijk antwoord ontvangen, en verdere opvolging. Bestelling uiteindelijk netjes ontvangen!

Prima, zoals verwacht...

Ik vind het een prima webshop. Duidelijke app en prima bereikbaar voor vragen. Altijd antwoord.

"Snoepwinkeltje" voor degene die op zoek is naar gespecialiseerde bushcraft/outdoor uitrusting!

Dit is, HET ADRES, voor degene die op zoek is naar wat meer gespecialiseerde uitrusting op Bushcraft/outdoor gebied. Afgelopen zomer en ook onlangs weer bij dit bedrijf voor het eerst in mijn leven iets "online-besteld" (ben van een iets oudere generatie die eraan gewend was om persoonlijk bij een hele goede buitensportzaak, waarvan de mensen zelf actieve buitensporters waren en vanuit die achtergrond zeer goede adviezen gaven, maar helaas niet meer bestaat, mijn aankopen te doen). Heb persoonlijk nog geen telefonisch contact met Bushcraftshop gezocht voor eventueel advies bij een aankoop, kan hier dus nog geen mening over geven. Ze hebben bij een aantal artikelen zeer leerzame video´s op hun website. De artikelen op vrijdag namiddag besteld en de volgende dag op zaterdagmorgen rond 09:00 uur keurig en degelijk ingepakt thuis ontvangen. Woon buitenaf in het oosten van het land pal aan de Duitse grens, stond versteld van deze zeer snelle levering. Na vele jaren, van geen tijd voor bushcraft/outdoor, heb ik de smaak nu weer te pakken gekregen en hoop hier in de toekomst nog eens wat spulletjes te kunnen bestellen.

Een aantal maal iets besteld, super geregeld...service voorop!

Breed assortiment en goed telefonisch advies. Kreeg een "foutdruk" van de SAS survival guide pocket opgestuurd. Na een simpel whatsapp bericht werd zonder enige issue een nieuw exemplaar opgestuurd. Service zoals service bedoeld is....dikke pluim!

Weer fijn geshopped

Gemakkelijke website met goede spullen en zeker in de sale mooie koopjes. Op mijn vraag kreeg ik een snel en zeer uitgebreid en to the point antwoord. Bestelling compleet en goed geleverd. Kortom een van mijn fabouriten voor t buitenleven assortiment...

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ