"Snoepwinkeltje" voor degene die op zoek is naar gespecialiseerde bushcraft/outdoor uitrusting!
Dit is, HET ADRES, voor degene die op zoek is naar wat meer gespecialiseerde uitrusting op Bushcraft/outdoor gebied.
Afgelopen zomer en ook onlangs weer bij dit bedrijf voor het eerst in mijn leven iets "online-besteld" (ben van een iets oudere generatie die eraan gewend was om persoonlijk bij een hele goede buitensportzaak, waarvan de mensen zelf actieve buitensporters waren en vanuit die achtergrond zeer goede adviezen gaven, maar helaas niet meer bestaat, mijn aankopen te doen).
Heb persoonlijk nog geen telefonisch contact met Bushcraftshop gezocht voor eventueel advies bij een aankoop, kan hier dus nog geen mening over geven.
Ze hebben bij een aantal artikelen zeer leerzame video´s op hun website.
De artikelen op vrijdag namiddag besteld en de volgende dag op zaterdagmorgen rond 09:00 uur keurig en degelijk ingepakt thuis ontvangen. Woon buitenaf in het oosten van het land pal aan de Duitse grens, stond versteld van deze zeer snelle levering.
Na vele jaren, van geen tijd voor bushcraft/outdoor, heb ik de smaak nu weer te pakken gekregen en hoop hier in de toekomst nog eens wat spulletjes te kunnen bestellen.