Svar fra virksomhedsejeren
Beste Johan,
Bedankt voor de review.
Ik heb de mail-wisseling even nagekeken en zie daarin dat je advies vroeg over de maat. Mijn collega kon op basis van je doorgegeven afmetingen geen exacte maat bepalen en adviseerde duidelijk dat je dan best beide maten kon bestellen om te passen en er dan 1 kon retourneren. We bieden deze service met gratis retourneren, om heen en weer sturen te voorkomen. Je hebt echter maar 1 maat besteld en ons gemaild dat je de maat M of L terug zou sturen. Wij dachten daarom dat je de maat M ook nog los zou bestellen.
Uit je mail begrepen we niet dat we je dan nog kosteloos een andere maat samen met de maat L moesten sturen, dat zou ook wat vreemd zijn, we versturen natuurlijk geen producten zonder dat ze betaald zijn. Vandaar dat dit door ons niet zo is geïnterpreteerd.
Een heldere communicatie vinden we belangrijk en we proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn. Vervelend dat het dit keer niet goed bij jou is doorgekomen, hopelijk is het voor een volgende keer duidelijker hoe het door ons bedoeld was en hoe onze retourservice werkt.
Met vriendelijke groet,
Erik van Bushcraftshop