Filtre

Prima product en snelle levering.

Bushcraftshop heeft een fijne overzichtelijke webpage, waar een ieder kan vinden wat hij of zij zoekt. De producten zijn allemaal eerste klas voor zover mijn ervaring en ze worden goed en snel geleverd.

Een topwinkel!

Al jaren zeer goede ervaringen mee. Ook veel keus in bushcraft-uitrusting.

Snelle levering. Verpakkingsdoos mocht iets minder groot dan hoeft er ook niet zoveel plastic in. Producten zoals op de website en voldoen aan de verwachtingen.

Vlotte afhandeling, kwaliteit

Goede spullen bij deze winkel, vlot geholpen, een aanrader

Zeer snelle levering.

Snelle en correcte levering.

Mooie webwinkel en snelle levering

Snelle levering, zeer goed

Snel, duidelijk, overzichtelijk. Top!

Perfecte levering

Snel accuraat en goed berijkbaar!

Snel accuraat en goed berijkbaar

Snelle afhandeling en levering

De bestelling werd snel opgestuurd en ontvangen. Het telefonisch contact ervoor was zeer tegemoet komend naar je wensen

Christ.

Super, gekregen wat ik verwacht had. En een snelle levering, in 2 dagen binnen. Goed overzichtelijke website. Hier ga ik meer bestellen, zij komen hun afspraak na. Top ga zo door.

goed en snel geleverd

Bushcraft shop had wat ik nodig had. Wel jammer dat ik het tot 50 euro moet aanvullen om het gratis te laten verzorgen, maar niet moeilijk (genoeg keuze). Had nog steeds een issue tijdens bestellen met de verzendkosten maar dit werd snel opgelost via een chat met een medewerker welke even mee keek tijdens mij bestelling.

Prima service, goede site

Very positive

Very professional seller, order quickly processed, fast shipping. all products that I ordered are of the highest quality and most importantly, in line with the description.

• Poleciłbyś nas? Tak

Snelle levering.

Producten in perfecte staat.

Kan niet beter

Snelle levering, echt top

Snel en netjes

Mijn bestellingen is de zelfde dag nog verzonden en de volgende dag netjes geleverd.

Betrouwbaar

Reeds meerdere aankopen geplaatst. Steeds snel geleverd.

top

vriendelijk personeel en goede service.

Snel,duidelijk

Gewoon goed

Duidelijk op de hoogte gehouden en gewoon zoals het moet , top

Overzichtelijke website en snelle bezorging

Mijn eerste Redbacks heb ik destijds vanuit Australia meegenomen, the last a long time, gelukkig kon ik deze nu ook in Nederland bestellen.

De juiste producten op voorraad en snelle levering.

Bushcraftshop.nl had de producten die ik nodig had Op voorraad en daardoor werden ze snel geleverd. Goed verpakt en op tijd verzonden.

goed product en perfect geleverd

bestellen is makkelijk en de site is zeer overzichtelijk. Een aanrader!

Goed assortiment, snelle levering

De beschrijvingen van de producten op de website zijn volledig. Dat is bij veel aanbieders slecht. Ook de beschikbaarheid van producten is prima. Geen wachttijd.

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ