Filtre

Volgende keer bestel ik hier weer

Mooie producten en fijne service en levering

Zeer goed!

Scherpe prijs, snelle correcte levering!

Snel, supersnel

Mooi product (TBS Grizzly knife) en heel erg snel geleverd

Goed product en snelle verzending.

Mijn eerste bestelling en ik ben tevereden over de product.

vlotte levering

Snel, kwaliteit, goed prijs kwaliteit

In de avond besteld, dag later binnen! Goede producten voor een scherpe prijs.

Perfect.

Ik kwam er na de bestelling achter dat er nog een andere versie was van de slaapzak die ik had net via de webshop had besteld. Een mailtje erachteraan gestuurd en het was geregeld inclusief de prijscorrectie.

snelle levering dik in orde

goed product prima prijs goede kwaliteit en snelle levering

heel goed

snel en netjes geleverd, ik had een camo tarp 4x4 besteld. erg blij mee

'Ouderwets' persoonlijke en uitstekende service

Op het moment dat ik tweemaal een Egg Holder 2 van Coghlans wilde bestellen, gaf de website een voorraad van 1 aan. Daarop gebeld met de vraag hoe te handelen. Erik heeft bij de leverancier gekeken of er voldoende voorraad was en vervolgens een pre-order aangemaakt. Zodra Bushcraftshop de voorraad weer via de leverancier had aangevuld (en dat was al met enkele dagen) heb ik mijn bestelling thuis ontvangen, naar volle tevredenheid. Ondertussen zijn de eierhouders afgelopen weekend al gebruikt bij een langere wandeling en die doen precies wat ik er van verwacht heb.

Super levering, mooie producten

Eerste bestelling

Eerste bestellingen, supersnel geleverd de volgende al dag binnen

Goede en snelle service

Goed verpakt, snelle verzending, goede verhouding prijs/kwaliteit.

Snel en juist verzonden

X

Snel bezorgt!

Gewoon goed

Snelle levering en goed advies

Bestelling in de avond en inderdaad direct verzonden en de volgende ochtend al in huis. Ook telefonisch advies gekregen met leuke gerichte aandacht. Kijk daar word je vrolijk van.

Zeer snelle en goede levering

Donderdagavond besteld vrijdag al in huis alles voor een prima prijs

Beste prijs/kwaliteit

Correcte en vooral snelle levering. Priis/kwaliteit van de producten is heel goed.

Vlotte service en een goed product

De betalingslink werkte niet (dat was dus een min-puntje), en in mijn ongeduld heb ik de betaling via bankoverschrijving gedaan. Niettemin zorgde dit niet echt voor vertraging. De volgende dag kreeg ik al bericht dat de betaling ontvangen was en na twee dagen had ik mijn pakketje al. De communicatie vond ik top (betaling ontvangen, pakketje verzonden, pakketje afgeleverd, etc ...). Echt, ik ben de onder de indruk.

Goede afhandeling, snelle levering

Een dikke 10

Snelle levering, uitstekend product

Kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs en snelle levering

Interessante webshop met een duidelijke en goed werkende site.

Met veel plezier door de artikelen gestruind en gevonden wat ik zocht. Het viel mij wel op dat er op het gebied van kacheltjes zoals de bushbox weinig tot niets te koop was. Het bezorgen van de artikelen verliep vlot en zonder problemen.

Topservice

Perfecte levering, degelijke kwaliteit!

Eerste goulash op de kachel, perfect slow cooking gegaard!!

Prima service.

15 Staverenstraat