Filtre

Lifesaver :)

Snelle en correcte levering en afhandeling. De ideale plaats om de levensreddende middelen te krijgen die nodig zijn, voor een behoorlijk scherpe prijs, in vergelijking met bepaalde andere shops/distri-centra... Ik raad jullie met plezier bij al mn vrienden aan :) Dankje

Topsite met superprodukten.

Fijne site om je spullen te shoppen. Als iets niet op voorraad is krijg je keurig een mailtje als het er weer is. Mijn bestelling werd vlot verzonden en kwam keurig verpakt aan binnen een paar dagen.

Goede service, overzichtelijke website, prima kwaliteit produkten

Het is verbazingwekkend hoe snel de levering is, zelfs in deze nare periode. De kwaliteit van de bestelde producten is erg goed. De website zelf vind ik overzichtelijk, waardoor snel zoeken makkelijk gaat.

Makkelijk en snel

Heldere en goed hanteerbare site

Leuke interessante webwinkel!

Als je houdt van kamperen, outdoor en bushcraft activiteiten dan ben je hier aan het juiste adres.

Snelle levering, uitstekende communicatie.

Snelle levering, uitstekende communicatie.

Snelle en nette verzending

Enige nadeel is dat vervolgens dhl dagen erover doet om te bezorgen. Maar dat is niet de fout van de winkel.

Super snel

Ze maken hun belofte waar. Voor 22.00 besteld volgende dag ontvangen. Super..

Prettig

Alles in orde en snelle levering.

leveren snel en netjes

2 keer een bestelling gedaan. zowel overdag als 's avonds. beide keren had ik de bestelling de volgende dag. De artikelen waren netjes verpakt in een cellofaan

Boven verwachting

Alles top geregeld, bestellen, terugkoppeling en de levering supersnel . Rond 21.45 besteld en de volgende dag om 13.00 al op te halen bij de Primera om de hoek! Bedankt voor de uitstekende service!

Goede producten en zeer snelle levering

Gewoon goed!

Snel geleverd, kwaliteitsvolle producten en geen overtollige verpakking

Heel goed gelukt

Supersnelle bezorging. Bedankt voor het netwerkcontact.

Prima kwaliteit

Gewoon wat men graag wil....goed en snel

onderscheid zich van vele anderen in positieve zin...

Snel en correct verzonden

Product snel en correct ontvangen en voldoet zeker aan verwachtingen Goede kwaliteit

Super Online Outdoor Winkel

Altijd snelle en correcte levering na vlotte bestellingen online

Goede website en snelle verzending

Al vaker wat besteld. Goede website met goede en geteste producten.

Zéér snel en adequate afhandeling.

Mooi product, snel geleverd in degelijke verpakking.

Retourpakket moet betaald worden

Heel jammer dat een retourpakket volledig betaald moet worden. Broeken zaten totaal niet goed, moet nu voor geen product € 7,25 retourkosten betalen. Stond bij geen verzendkosten en geen retourkosten, maar nu blijkt dat alleen op te gaan als je 1 van de bestelde artikelen houdt. Voor mij een reden om niet weer te bestellen bij je bedrijf.

Betrouwbaar, goede customer service

Goede, snelle en eerlijke uitleg gekregen. Vervolgens genoten van een heel snelle en juiste levering! Was mijn eerste ervaring met de Bushcraftshop_nl dus veel kan ik nog niet zeggen, behalve dat de eerste bestelling vlot verliep. Voor herhaling vatbaar :-)

Altijd snel geleverd, dank je wel.

snelle korrekte levering

zoals altijd snelle korrekte levering en netjes verpakt.

Beste prijs en snel binnen.

Beter kan dus niet

15 Staverenstraat