Filtre

Snelle verzending en duidelijke communicatie

Goede producten, goede prijs en snelle verzending. Keer op keer top.

perfecte en snelle afhandeling van mijn bestelling.

ik ben zeer tevreden over het product en de snelle correcte afhandeling ervan.

Eigenlijk helemaal niks te klagen.

Bestellen ging gemakkelijk, werd direct verwerkt en de volgende dag geleverd. De zaag direct in gebruik genomen en werkt verbazingwekkend goed!

Naar tevredenheid

Niets aan of op te merken

Goede service en aandacht voor de klant!

Goed geholpen bij het maken van de juiste keuze. Mooie producten en aandacht voor de klant. Ben dik tevreden!

beter dan beste

Erg fijne en snelle afhandeling, dag na bestelling in huis. zonder gezeur.

Bestelling en bezorging prima verlopen, niks op aan te merken

Snelle en Perfecte levering

Een zeer snelle en perfect levering

No-nonsense betrouwbare webshop voor alles wat je buiten nodig hebt.

Al jaren trouwe klant en ik kan mij geen enkel verbeterpunt bedenken; snel en persoonlijk contact/advies, fijn werkende website/app, snelle levering en de juiste producten voor de juiste prijs. En als de prijs ergens anders een paar euro minder is koop ik hier nog steeds, puur vanwege het feit dat het team achter deze zaak je echt verder wil helpen en niet alleen maar wil verkopen. Groet, Sten.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Kwalitatief goede producten, en een zeer snelle levering.

Snel geleverde bestelling

Vragen werden snel beantwoord en bestelling was snel geleverd

Prima service en ze konden precies leveren wat ik zocht.

Op de webwinkel staat een ruim aanbod, maar er stond net niet wat ik wilde hebben. Via de chat op de site kon snel duidelijkheid worden gegeven dat het product geleverd kon worden. Er volgde zelfs een nuttig advies over het product. Even later belde ik de winkel via hun website en kreeg ook toen een passend antwoord. De levertijd duurde wat langer, maar het ging ook om een specifieke bestelling. Ik ben erg tevreden!

snel droogvoer en goedkope dekseltiller

Was op zoek naar droogvoer als noodrandsoen. liep in de aanbiedingen tegen een haak op voor mijn patromax dutch oven. Hoef ik niet meer te pielen met een klauwhamer. Snel geleverd, netjes verpakt

Snelle en nette levering!

Goed contact en goede kwaliteit spullen.

Super ervaring!

De communicatie was fantastisch. Er was een artikel niet voorradig en we kregen meteen een e-mail dat we dat eventueel konden omruilen naar een groter model en dit werd zonder extra kosten gewoon in orde gemaakt. Hele goeie ervaring met deze online shop.

Duidelijk bestelproces Duidelijke informatie Snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit!

Goede dienstverlening, snelle levering

Er is een hoop en er wordt snel geleverd.

Goed product, en snelle levering

Snelle levering en goed product zoals op swebsite beschreven.

Perfecte service

Ik wilde een product hebben wat slecht leverbaar is. Ik heb meerdere malen contact gehad en een perfecte ondersteuning gehad. Ze hebben mij positief verbaasd dat het uiteindelijk toch gelukt is om dit unieke product te leveren. Geen moment had ik het idee dat dit niet ging lukken. Super service!

Super snelle levering van goede spullen.

Bushcraftshop is een fijne winkel met goede materialen en een snelle levering voor al je outdoor activiteiten.

Mooie gespecialiseerde webshop met kwaliteitsproducten

Duidelijke en complete productinformatie waar je wat aan hebt (zoals afmetingen, gewicht, gebruik, kwaliteit van materiaal etc.). Webshop lay-out nodigt uit om verder te kijken naar andere producten.

Mooie roducten, goeie prijs, snel geleverd.

prachtige spullen, supersnelle helder service!

de website is goed ingedeeld, produkten snel vindbaar, goed omschreven. Bestellen gaat makkelijk en levering is erg snel. Kwaliteit voldoet aan verwachting. Helemaal tevreden!

perfect!

Het produkt is wat ik ervan verwachtte, en de service is onberispelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt. Bart

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ