Filtre

Prima service. Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

zeker waargemaakt wat verwacht

Tevreden

Volgens afspraak geleverd eat ik besteld heb.

Snelle en betrouwbare levering

Alles goed en snel geleverd

Producten snel en in goede staat ontvangen. Voldoet asn verwachtingen.

Een hele goede klantenservice

Zeer goed.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en vlotte levering.

Een prima webshop

Super snelle levering. Zeer duidelijke informatie tav bestelde goederen en tijdstip levering

Great Quality Product!

AAAA+++

Snel en effectief

Uiterst snelle levering aan goede prijzen materiaal was top

Supershop

Top snel goed kom zeker terug

Spullen worden netjes afgeleverd, producten soms onduidelijk aangegeven

het materiaal, de verwerking van de bestelling en het afleveren gaat altijd erg netjes. Echter, soms is de site verwarrend qua overzicht in opties bij een product. Het plaatje van de riem die ik gekocht had was zowel de zwarte als de bruine riem, je kunt niet duidelijk aanklikken welke van de twee je wilt. of bijvoorbeeld of er een linkshandige versie van een hoes beschikbaar is ja of nee. Daar ben ik ook wel eens op stuk gelopen. Al met al gebruik ik de shop met enige regelmaat en beveel ik het zeker aan.

Fantastische webshop!

Ben hier al lange tijd klant. Heb hier zo ongeveer mijn hele uitrusting aangeschaft. Bushcraftshop heeft een uitgebreid assortiment met hele goede spullen. Ik doe vaak zelf dagen onderzoek op internet/youtube reviews naar beste prijs/kwaliteit verhouding van bepaalde producten. Als ik mijn keus heb gemaakt dan kom ik meestal uit bij Bushcraftshop als een van de goedkoopste voor dat artikel. Omdat zij alles altijd snel leveren (meestal zelfde dag verstuurd), goed verpakt en gratis boven de 30 euro is de keuze dan snel gemaakt. Daarnaast hebben ze een bijzonder coulante retour regeling, mocht het niet bevallen. Kortom, een fantastische webshop!

Goed product, snel geleverd

Product was conform specificaties en conform levertijd geleverd. Prima bedrijf!

Very good

Fast and reliable. Phone call and good service. Fast delivery to Germany.

Goede selectie producten en zeer snelle levering!

Bushcraftshop had precies het artikel die ik nodig had. Goed dat iemand in Europa de Zebra-billy pannen verkoopt. Levering was ook zeer snel.

Super snel geleverd

Binnen no-time mijn nieuwe lichte karabiners ontvangen. Top!

Goede zoekfuncties

Snel geleverd, de volgende dag al op POSTNL punt

Mooie, ook praktische Website. Snelle levering. Goed materiaal. Ik ben een vrouw en misschien is het goed dat er plekken zijn voor mannen waar weinig vrouwen wat mee te maken hebben. Maar toch zou het leuk zijn meer erkenning te ervaren als vrouw. Misschien is het leuk als een vrouw ook een bushcraftshop op zou opzetten. Of op een apart deel van jullie site. Bedankt voor jullie fijne webshop. Groetjes, Hanneke

snelle levering, goede service

Bij vragen staan ze je goed te woord. Al diverse keren iets besteld, niets op aan te merken.

correcte prijs en snelle levering

geleverd binnen de 24u

Bushcraftshop is top

Altijd goede ervaringen bij de Bushcraftshop. Leuke shop en goede aftersales. Aanrader

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ