Filtre

Supersnel

Vrijwel.direct op vrijdagavond dat pakket klaar was gezet. De volgende dag op zaterdagochtend werd het al gebracht. Dat was een verrassing! Super!

correcte maar slordige levering

De onvoldoende slaat eigenlijk op Post.nl die zijn taak als leverancier niet au serieux neemt, maar Bushcraft.nl is helaas het aanspreekpunt... het pakje werd tijdig geleverd, maar op dat ogenblik was er niemand thuis aangezien we op tweedaagse trektocht vertrokken waren. Het pakket werd voor de voordeur gedropt zonder dat de pakketbezorger gecontroleerd had of er wel iemand thuis was. Het heeft daar twee uur in de gietende regen gelegen te grabbel voor iedereen totdat onze buurman het opgemerkt had en binnen genomen heeft. Bij terugkomst hebben we dan het scheefgetrokken pak van de buurman gekregen. PostNL heeft hier dus een grote fout gemaakt en haar eigen richtlijnen niet gevolgd. Feitelijk had ik perfect kunnen zeggen dat ik het pak nooit ontvangen had en een nieuwe levering wou. Er is nooit getekend voor ontvangst en de drie laatste cijfers van mijn Id-kaart heeft Post.NL niet. Zeer triestig en het stemt niet tot vertrouwen.

Goed product snel geleverd

Prettige partij. In overleg is veel mogelijk

snelle levering, goed product

Net voor vertrek nog een mooi jagerspannetje gekocht. Snel geleverd en een geweldig product.

Uitstekende winkel

Goed aanbod, tijdige levering. Goede informatieve toelichting van mijn bestelling.

Supersnel en goede kwaliteit

'S avonds besteld en de volgende morgen was de bestelling in huis.

Snelle levering, goed ingepakt.

Via zoeken op deze website gekomen en uiteindelijk een Stove en Dutch oven gekocht. Ze kwamen vrij rap onze kant op en waren keurig ingepakt.

Snelle levering en goede producten

Zie titel

Producten op tijd geleverd en netjes verpakt

Producten op tijd geleverd en netjes verpakt

zeer tevreden

zeer tevreden, 's avonds besteld en de dag nadien 's middags geleverd

Snelle en nette levering

Besteld en de volgende dag in huis. netjes verpakt en mogelijkheid tot achteraf betalen met afterpay!

Zeer goede tang

Zeer goede en fijne BBQ tang, maar een veel te grote doos! Dat vond ik echt jammer. Ik snap dat de tang lang is, maar deze doos was werkelijk veel te groot. Zonde van het papier en onze papierbak zat gelijk vol!

Snelle en nette levering

Boek en zak lamp en vuur stern bestelt

Overzichtelijke website met relevante informatie

Positieve ervaring mbt kwaliteit producten en levertijd

Helemaal in orde, niets aan toe te voegen. Leuke mensen die je helpen. Goede service ook!

Snel mijn foute bestelling hersteld

Per ongeluk bestelde ik 2 schepjes i.p.v. 1. Na een mail werd dit supersnel veranderd en het teveel betaalde teruggestort, klasse.

Snel geleverd.

Veel mooie spullen met duidelijke informatie op de website en het bestelde is snel en correct geleverd.

Prima service, ook bij speciale verzoeken.

Ik had wat spullen besteld waarbij een aantal specifieke vragen waren die niet in het reguliere web bestelproces pasten. Na een belletje met Bushcraftshop ben ik keurig geholpen en heb ik al mijn spullen zoals afgesproken thuis gekregen. Ondanks dat het een webshop is heb ik de indruk dat je wel echt als een klant wordt gezien en dat ze je willen helpen. TOP!

Prima webwinkel gerund door iemand die weet wat hjij doet.

Super !!

Super snelle levering, veel keuze, goede prijs kortom de shop voor al je bushcraft stuff

net het materiaal dat ik nodig had

top

Mooi assortiment en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd

Goede service, snelle levering en vooral kennis van zaken.

Goede service, snelle levering en vooral kennis van zaken. Een aanrader voor elke liefhebber van buitensport.

prima web site en super snelle levering

prima web site en super snelle levering