Filtre

Mooie producten van goede kwaliteit

Duidelijke communicatie en levering. Heb al meerdere keren iets besteld en ben erg blij met de producten.

Supersnel

's Avonds om 20.54 uur tent en enkele andere spullen besteld, 's nachts al bevestiging dat de bestelling verzonden is en de andere ochtend al thuis, in België, ontvangen. Supersnel!

Prima winkel!

Snel geleverd, goed verpakt (geen plastic maar karton stroken). Ook de chat is duidelijk.

Fijn shoppen. Snelle bediening.

Overzichtelijke webshop met voldoende informatie en top producten

Sfeervolle online shop met verrassende kwaliteitsproducten. Duidelijk gerangschikt en eenvoudig te bestellen. Ook in deze Corona-tijd had ik mijn product supersnel in huis. Ga zo door.

Goede ervaring (opnieuw)

Niet de allerscherpste prijzen. Maar ruime keuze, producten van behoorlijke tot zeer goede kwaliteit, degelijke info op de website en snelle levering. Je hoort mij niet klagen...!

Altijd mooie artikelen, snel bezorgd vriendelijke service.

Ik ben erg tevreden over de bushcraftstore. Als ultra light lange afstands hiker heb ik bij hen vaak precies gevonden wat ik zocht voor de beste prijs.

Heldere site, prachtige merken, snelle levering

Ik kwam via een mode winkel uit Nijmegen bij jullie terecht. Onder de indruk van de mooie merken die ik niet vaak tegenkom.

Altijd topkwaliteit, op tijd geleverd en goede persoonlijke service als dat nodig is!

Mijn persoonlijk adres voor al mijn outdoor spullen. Veel besteld en nooit teleurgesteld.

Snelle levering correcte prijzen

Snelle levering correcte prijzen

Snel en goed geleverd!

De producten werden binnen de dag geleverd en ook de juiste producten. Helemaal naar tevredenheid! Zeikerd als ik ben wil ik nog wel kwijt dat de doos half gevuld was en dat die doos dus kleiner had gekund (minder afval, minder logistieke ruimte, etc). En dan afsluiten met iets moois: ik zit nu heerlijk te genieten in de schaduw van de nieuwe tarp!! Dank!!

Sterren tekort!

Zoals gewoonlijk bij iedere bestelling zeer tevreden, supersnel geleverd en top service. Ik kom sterren tekort!

Snelle levering, prachtig product

Helemaal top

Geweldige service

Professioneel

Goede produktbeschrijving, snelle levering, uitstekende kwalitei!

Professioneel

Snel geleverd mooi product

mooi product het is het zelfde zoals het staat omschreven

Fantastische service!

Hele fijne winkel en een super service!

fantastisch

Prima levering en snel, per ommegaand. Keurige zending.

Een erg aardig en betrouwbaar bedrijf.

Ik ben Japans en ik bestel en koop in Japan. In Japan is de prijs van overzeese producten vrij hoog, dus ik had het geluk dit bedrijf te vinden. De respons is ook erg goed en vriendelijk. Ik zou het elke keer willen blijven gebruiken.

Uitstekende service

Snelle levering en goede klantgerichtheid.

Super snel en alles volledig in orde !!

Een blije klant :)

Keurige winkel met een heel goed assortiment

Eerst advies gevraagd, daarna besteld. Volgende dag goederen ontvangen.

Zeer snelle verzending, goede communicatie!

Bushcraftshop.nl heeft een enorme keuze, communiceren heel goed met de klant, en versturen bliksemsnel!

Snel geleverd, en altijd top spullen

Snel geleverd, en altijd top spullen. Tijdens elke hike gebleken dat het materiaal doet waar het voor gemaakt is, en degelijke kwaliteit. Dankjulliewel bushcraftshop!

15 Staverenstraat

Deventer 7418CJ