Filtre

Helemaal top!

Bij een andere webshop kwam ik na twee weken erachter dat ze het product toch niet zouden kunnen leveren, toen maar even hier besteld en binnen drie dagen had ik het binnen!

Wow! Delivered in 12 hours!

Big wow! We ordered and within 12 hours the tent was delivered. Also the communication from bushcraftshop and PostNL was clear and fast. We pitched the tent in out living room and are fully happy with our Robin Pioneer 3EX. Everything is as described. I would definitely recommend bushcraftshop over amazon etc.!

Makkelijke transactie

Maandag besteld dinsdag in huis. Product voldoet aan de verwachtingen

Correct en snel!

Grotere maat pan voor gezin op fietsvakantie

Hier hadden ze de RVS-pan voor onze fietsvakantie in groter formaat (3L) voor ons gezin die we zochten.

Uitstekende webshop

Mooie webshop, mooie producten, !

TOP service! Toegankelijk bij vragen, meteen antwoord en snelle levering!

Heel tevreden over deze service!

Keurig alles opgelost

Snel en betrouwbaar

Goede levering. Een deel van mijn bestelling (kleding) paste niet. Het retourneren was heel duidelijk omschreven en de afhandeling was razend snel. Pakje maandag op de post, woensdag stond het geld al op de rekening.

Snelle levering van een goed product.

De Microrope voor onbezorgd ophangen van je hangmat kende ik, maar kon het nergens vinden omdat ik de naam niet meer wist. Via Bol kwam ik achter de naam van het ophangsysteem, maar daar was het niet meer te koop. Uiteindelijk heb ik het eerst bij Frank.nl besteld, maar die hebben mij aan het lijntje gehouden. Daar de bestelling na 4 wk geannuleerd en bij Bushcraftshop 's middags besteld en de volgende dag in de bus. Top!

Snelle levering goed product

Snelle levering en product is zoals omschreven

Super service.

Snelle levering.

Goede service en kwaliteit

Het bestelde product is van goede kwaliteit en de service is uitstekend.

Zeer snelle levering en een concurrerende prijs

Duidelijke en makkelijk te navigeren website. Ik heb vroeg in de avond een bestelling gedaan en die werd de volgende dag keurig bezorgd.

uitstekend

ruime keuze kwaliteitsartikelen en uiterst snelle levering. zeer tevreden.

Alles was vlotjes geen enkel probleem te melden 1 woord TOP!!

Producten van zeer goede kwaliteit en bovendien supersnelle levering in samenwerking met PostNL. 23:30 uur besteld, de volgende morgen in huis. Concurrerende prijs, keurig verpakt.

Gemakkelijke website en snelle levering

Dik in orde

Top winkel

Ideale winkel voor de buiten mens. En snelle service

Wel eerst een login aanmaken en dan kopen. Anders wordt je uit het bestelproces gegooid. Anders top.

Uitstekende winkel

Heerlijke winkel om rond te struinen (online). Goede prijzen en uitstekende, snelle levering.

Mooie en stevige lamp

Snelle levering. Stijlvolle lamp. Gebruiksvriendelijk. Brandt lang.

Geweldige winkel.

Ontzettend veel voorraad ik vind altijd precies waar ik naar op zoek ben.

snelle levering ook tijd corona!

Goede informatie en snelle levering

Prima verzorgd!

15 Staverenstraat