Filtre

Beste bushcraft winkel in Nederland

Al jaren klant bij buchcraftshop top kwaliteit spullen met goede beschrijving. Alles wat ik gekocht heb werkt gewoon nog.

Top, snel geleverd en goede kwaliteit

Zeer snelle en correcte levering

Perfecte levering

Prima geregeld, snelle levering.

Prima!!

In de basis prima, niet gelet op bericht bij order

Fijne snelle levering. Er is echter geen rekening gehouden met de opmerking die ik bij mijn bestelling plaatste. Van een item had ik een specifieke kleur gewild die ik niet in de bestelling zelf kon opnemen. Nu was de geleverde kleur niet mijn keuze en op zich prima, maar ik had graag wat feedback verwacht op basis van dit artikel. Verder prina levering

Bushcraftshop doet wat ze belooft

Bushcraftshop blinkt uit in communicatie en snelle afhandeling. Altijd als ik wat bestel wordt er de volgende dag geleverd met track and trace. 1x had ik ongeluk de verkeerde maat besteld. Prompt kreeg ik een retourlabel en na ontvangst door bushcraftshop stond het bedrag de volgende dag op mijn rekening. Kortom, ik bestel graag hier en in de toekomst ook. Ga zo door Bushcraftshop!! Bedankt!

Super mooie winkel met super mooi spul

Super goed materiaal en één snelle levering Bedankt voor de goede surfis

Top producten

snel en netjes geleverd.

Meerdere jaren al dingen besteld en is altijd netjes en goed geleverd.

Snelle verzending, spullen zoals omschreven

Duidelijke webshop. Snelle afhandeling van bestelling. Correcte levering. Direct antwoord per mail op vraag. Kwaliteit.

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en goede service

Meerdere maten besteld omdat ik bij de kleding van het desbetreffende merk vaak tussen 2 maten in zit. Bushcraftshop.nl biedt de mogelijkheid om meerdere maten te bestellen om zo thuis te kunnen passen, waarbij de maten die niet passen kosteloos retour gezonden kunnen worden als je de juiste maat vh p product koopt. Dit vind ik een super regeling omdat het onnodig bestellen en retourneren op kosten van de webwinkel voorkomt maar tegelijkertijd de service van het kunnen passen biedt die je in een fysieke winkel ook zou hebben

Mooie producten en een snelle levering

Ik zocht een beker due ook om mijn waterfles paste..... deze ook gevonden en besteld. Daarnaast nog enkele mooie leren opberg zakken/tasje besteld

Maandag besteld.de volgende dag geleverd. Contact gehad via Whatsapp. Waren op dat moment niet aanwezig. Maar snel antwoord gehad. Zeer te spreken over dit bedrijf. M.v.g Maurice

Exzellent!

Habe Sonntag bestellt und am Montag morgen ging das Paket schon auf den Weg. Mittwoch mittag habe ich es erhalten. Von Holland nach Deutschland in 2 Tagen ohne weitere Probleme. Den Shop empfehle ich gerne weiter. Danke an euch

Prima bestel- en betaalprocedure. Correcte aflevering. En prima statusinformatie

Goed product, beetje duur

Het is een goed mes en het komt vlijmscherp uit de verpakking. Inclusief verzendkosten is het wel een beetje duur.

Snel besteld. Snel geleverd. Mooi assortiment.

geweldig

beter kan volgens mij niet!

Snelle verzending en netjes verpakt.

aardig, snel, goede service, mooi spul

In contact zijn ze aardig en ik heb nu meerdere keren bij ze besteld, waarbij ze echt goede service boden toen er een keer met de post iets mis ging. Heel betrouwbaar en ze verkopen goed spul. Met vragen beantwoordden ze me ook binnen een dag. Blij met deze shop!

Keurig netjes zeer tevreden

Alles goed voor elkaar Bestelling, bevestiging, betaling, levering , Top!

Vriendelijke behandeling en advies.

Bij mijn telefonisch contact kreeg ik te horen dat de kleur en de maat van de hoed die wilde hebben niet op voorraad was. Hij kon wel besteld worden maar zou 4 weken duren. Het contact over de a.s. levering was prompt en vriendelijk. Levering was conform de afspraak.

prompte levering

Moet de brandstoffles nog proberen (in Finland) maar heb alle vertrouwen is een goed afloop.

Perfect afgehandelde bestelling

15 Staverenstraat